radexior 23.03.04, 22:58 Holender, drugi odcinek z rzędu zawaliłem. Kto do piernika przeniósł mój serial na wtorek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fockx Re: The Sopranos 23.03.04, 23:00 Kurcze już nawet program telewizyjny kłamie a nie tylko telewizja :( Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: The Sopranos 23.03.04, 23:02 Z programu nawet nie korzystam, to i tak jedyny serial jaki oglądam. Problem z przyzwyczajenie, które nie idzie przeinstalować na wtorek! Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: The Sopranos 23.03.04, 23:07 Spróbuj skojarzeń. Na początek tak banalne skojarzenie: wtorek - Sopranos :) Może się uda ? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: The Sopranos 23.03.04, 23:12 fockx napisał: > Spróbuj skojarzeń. Na początek tak banalne skojarzenie: wtorek - Sopranos :) > Może się uda ? albo inaczej: wtroek to drugi dzien tygodnia słowo soprano ma 3 sylaby, wiec po odjeciu jednej bedzie miało tlyko dwie. to tak samo ja 2 dzień tygodnia 2=2 Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: The Sopranos 23.03.04, 23:13 Ooooooo lepiej nie mogłeś tego ująć !!!!! Włąśnie o to chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:14 Wyszło mi w teście Mensy z wczorajszej Wyborczej:) Więc sam sobie poradze:) Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:15 Łeeeeeee a ja tu się tak wysilam :) Sory trzeba było od razu tak powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:16 jeju.ś radexie nie cofnij sie przy nas.. qrcze Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:18 basturk napisał: > jeju.ś radexie nie cofnij sie przy nas.. > qrcze Robię co mogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:19 Boski Effendi dziękujemy za łaskawe uczestnictwo w naszym marnym wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:22 fockx napisał: > Boski Effendi dziękujemy za łaskawe uczestnictwo w naszym marnym wątku :) Wątek nie taki marny, bo MÓJ! A teraz jak mam zrobić by znów na skromnego wyjść?;) Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:24 Nie no przyznaj się że to wynik po pijaku albo jeszcze lepiej z zamkniętymi oczami i tak Ci się trafiło zdobyć te 160 punktów i będzie git :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:30 fockx napisał: > Nie no przyznaj się że to wynik po pijaku albo jeszcze lepiej z zamkniętymi > oczami i tak Ci się trafiło zdobyć te 160 punktów i będzie git :) Zamroczony alkoholem, z kapustą w buzi, bez jednej skarpetki, na stole, oślepiony światłem, szukając komórki i wiercąc dziurkę w ścianie na obrazek rozwiązałem test na inteligencję. 29/30 pytań prawidłowo, skromnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:20 rób cokolwiek co mozesz i co pomoze ja widze ze u magi pojawia sie mój syndrom Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: The Sopranos 23.03.04, 23:14 Poza tym Sopranos ma DWA S czyli drugi dzień tygodnia i GOTOWE - wszystko się zgadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: The Sopranos 23.03.04, 23:13 Nie będe przesilać umysłu, w gazecie pisze odcinek 12/13:( Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: The Sopranos 23.03.04, 23:18 radexior napisał: > Nie będe przesilać umysłu, w gazecie pisze odcinek 12/13:( no wąłsnie-sumują c dwie pierwsze jedynki wychodzi Ci 2 takj jak 2 dzien tygodnia czyli wtorek 12 + 13 = 25 odjąć te dwie pierwsze jedynki wychodzi 23 czyli 23 marca Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Z A P A M I Ę T A N E 23.03.04, 23:23 Pewno wam to większą radoche sprawi niż mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: Z A P A M I Ę T A N E 23.03.04, 23:25 bASTURK MOŻEMY SOBIE POGRATULOWAĆ !!!! Sukces dydaktyczny na koncie to nie montaż Trabanta :) Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:32 Oooo z ust mi to wyjąłeś :) BasFox S.C. o profilu dydaktyka praktyczna z użyciem perswazji inwezyjno-słownej :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:36 fockx napisał: > Oooo z ust mi to wyjąłeś :) BasFox S.C. o profilu dydaktyka praktyczna z >użyciem perswazji inwezyjno-słownej :) a nawet perswazji-mechanicznej ja tam sie pdopisuje pod tym podpisem elktronicznym basturk Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:38 My tu gadu gadu na wszystkich wątkach , i niewiele zostało do Tarnowskich tylko cicho sza bo znowu zaczną klikać bez sensu :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:42 Nie ma co się jarać, zaraz włączą wątek Winampa lub maszynki i po sprawie. Po staropolsku: WALIĆ ICH! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:58 radexior napisał: > Po staropolsku: WALIĆ ICH! Patrz, kurde, Radex, znowu muszę się z Tobą zgodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 24.03.04, 00:35 salo napisał: > radexior napisał: > > > Po staropolsku: WALIĆ ICH! > > Patrz, kurde, Radex, znowu muszę się z Tobą zgodzić :) My się Salo, nawet na trzeźwo zgadzamy! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 24.03.04, 14:42 radexior napisał: > My się Salo, nawet na trzeźwo zgadzamy! Hehehe, skąd wiedziałeś, że nie jestem trzeźwy ? Czyżby mój chuch był aż tak dalekosiężny ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:42 fockx napisał: > My tu gadu gadu na wszystkich wątkach , i niewiele zostało do Tarnowskich tylko > cicho sza bo znowu zaczną klikać bez sensu :) no własnie ani sie spostrzegłem a tu juz tak zapostowaliśmy... ale i tak bezsensu zaczną klikac byle klikać... ale na wszelki wypadek ogłaszam zaciemnienie miasta by wróg sienie spostrzegł. postujmy przy swiecach, bedzie przynajmniej inny nastrój,, Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:46 Ogłaszam całkowity zakaz poruszania tego tematu w nowym wątku. Po co ich rozjuszać , a tak wiekopomna chila nadchodzi szybklimi krokami - rzec można nadbiega :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:48 anoooo i niech tak bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
radexior I koniec:( 30.03.04, 23:28 A ostatni odcinek miał 1,5 h! Szkoda Toniego. Odpowiedz Link Zgłoś