Dodaj do ulubionych

The Sopranos

23.03.04, 22:58
Holender, drugi odcinek z rzędu zawaliłem. Kto do piernika przeniósł mój serial na wtorek??
Obserwuj wątek
    • fockx Re: The Sopranos 23.03.04, 23:00
      Kurcze już nawet program telewizyjny kłamie a nie tylko telewizja :(
      • radexior Re: The Sopranos 23.03.04, 23:02
        Z programu nawet nie korzystam, to i tak jedyny serial jaki oglądam. Problem z przyzwyczajenie, które nie idzie przeinstalować na wtorek!
        • fockx Re: The Sopranos 23.03.04, 23:07
          Spróbuj skojarzeń. Na początek tak banalne skojarzenie: wtorek - Sopranos :)
          Może się uda ?
          • basturk Re: The Sopranos 23.03.04, 23:12
            fockx napisał:

> Spróbuj skojarzeń. Na początek tak banalne skojarzenie: wtorek - Sopranos :)
            > Może się uda ?

albo inaczej: wtroek to drugi dzien tygodnia słowo soprano ma 3 sylaby, wiec po
            odjeciu jednej bedzie miało tlyko dwie. to tak samo ja 2 dzień tygodnia 2=2
            • fockx Re: The Sopranos 23.03.04, 23:13
              Ooooooo lepiej nie mogłeś tego ująć !!!!! Włąśnie o to chodzi :)
              • radexior To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:14
                Wyszło mi w teście Mensy z wczorajszej Wyborczej:)
                Więc sam sobie poradze:)
                • fockx Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:15
                  Łeeeeeee a ja tu się tak wysilam :) Sory trzeba było od razu tak powiedzieć :)
                  • basturk Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:16
                    jeju.ś radexie nie cofnij sie przy nas..
                    qrcze
                    • radexior Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:18
                      basturk napisał:

> jeju.ś radexie nie cofnij sie przy nas..
                      > qrcze

Robię co mogę:)
                      • fockx Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:19
                        Boski Effendi dziękujemy za łaskawe uczestnictwo w naszym marnym wątku :)
                        • radexior Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:22
                          fockx napisał:

> Boski Effendi dziękujemy za łaskawe uczestnictwo w naszym marnym wątku :)

Wątek nie taki marny, bo MÓJ!
                          A teraz jak mam zrobić by znów na skromnego wyjść?;)
                          • fockx Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:24
                            Nie no przyznaj się że to wynik po pijaku albo jeszcze lepiej z zamkniętymi
                            oczami i tak Ci się trafiło zdobyć te 160 punktów i będzie git :)
                            • radexior Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:30
                              fockx napisał:

> Nie no przyznaj się że to wynik po pijaku albo jeszcze lepiej z zamkniętymi
                              > oczami i tak Ci się trafiło zdobyć te 160 punktów i będzie git :)

Zamroczony alkoholem, z kapustą w buzi, bez jednej skarpetki, na stole, oślepiony światłem, szukając komórki i wiercąc dziurkę w ścianie na obrazek rozwiązałem test na inteligencję. 29/30 pytań prawidłowo, skromnie:)
                      • basturk Re: To ja mam IQ 160 a nie wy! 23.03.04, 23:20
                        rób cokolwiek co mozesz i co pomoze
                        ja widze ze u magi pojawia sie mój syndrom
            • fockx Re: The Sopranos 23.03.04, 23:14
              Poza tym Sopranos ma DWA S czyli drugi dzień tygodnia i GOTOWE - wszystko się
              zgadza :)
          • radexior Re: The Sopranos 23.03.04, 23:13
            Nie będe przesilać umysłu, w gazecie pisze odcinek 12/13:(
            • basturk Re: The Sopranos 23.03.04, 23:18
              radexior napisał:

> Nie będe przesilać umysłu, w gazecie pisze odcinek 12/13:(

no wąłsnie-sumują c dwie pierwsze jedynki wychodzi Ci 2 takj jak 2 dzien
              tygodnia czyli wtorek
              12 + 13 = 25 odjąć te dwie pierwsze jedynki wychodzi 23 czyli 23 marca
              • radexior Z A P A M I Ę T A N E 23.03.04, 23:23
                Pewno wam to większą radoche sprawi niż mnie!
                • basturk Re: Z A P A M I Ę T A N E 23.03.04, 23:24
                  radoche radexiorze na pewno
                • fockx Re: Z A P A M I Ę T A N E 23.03.04, 23:25
                  bASTURK MOŻEMY SOBIE POGRATULOWAĆ !!!! Sukces dydaktyczny na koncie to nie
                  montaż Trabanta :)
                  • basturk foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:29

• fockx Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:32
                      Oooo z ust mi to wyjąłeś :) BasFox S.C. o profilu dydaktyka praktyczna z użyciem
                      perswazji inwezyjno-słownej :)
                      • basturk Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:36
                        fockx napisał:

> Oooo z ust mi to wyjąłeś :) BasFox S.C. o profilu dydaktyka praktyczna z
                        >użyciem perswazji inwezyjno-słownej :)

a nawet perswazji-mechanicznej

ja tam sie pdopisuje pod tym podpisem elktronicznym
                        basturk
                        • fockx Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:38
                          My tu gadu gadu na wszystkich wątkach , i niewiele zostało do Tarnowskich tylko
                          cicho sza bo znowu zaczną klikać bez sensu :)
                          • radexior Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:42
                            Nie ma co się jarać, zaraz włączą wątek Winampa lub maszynki i po sprawie.
                            Po staropolsku: WALIĆ ICH!
                            • salo Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:58
                              radexior napisał:

> Po staropolsku: WALIĆ ICH!

Patrz, kurde, Radex, znowu muszę się z Tobą zgodzić :)
                              • radexior Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 24.03.04, 00:35
                                salo napisał:

> radexior napisał:
                                >
                                > > Po staropolsku: WALIĆ ICH!
                                >
                                > Patrz, kurde, Radex, znowu muszę się z Tobą zgodzić :)

My się Salo, nawet na trzeźwo zgadzamy!
                                • salo Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 24.03.04, 14:42
                                  radexior napisał:

> My się Salo, nawet na trzeźwo zgadzamy!

Hehehe, skąd wiedziałeś, że nie jestem trzeźwy ? Czyżby mój chuch był aż tak
                                  dalekosiężny ? :)
                          • basturk Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:42
                            fockx napisał:

> My tu gadu gadu na wszystkich wątkach , i niewiele zostało do Tarnowskich
                            tylko
                            > cicho sza bo znowu zaczną klikać bez sensu :)

no własnie ani sie spostrzegłem a tu juz tak zapostowaliśmy...
                            ale i tak bezsensu zaczną klikac byle klikać...
                            ale na wszelki wypadek ogłaszam zaciemnienie miasta by wróg sienie spostrzegł.
                            postujmy przy swiecach, bedzie przynajmniej inny nastrój,,
                            • fockx Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:46
                              Ogłaszam całkowity zakaz poruszania tego tematu w nowym wątku. Po co ich
                              rozjuszać , a tak wiekopomna chila nadchodzi szybklimi krokami - rzec można
                              nadbiega :)
                              • basturk Re: foxie moze załozymy spółke konsultingową?? 23.03.04, 23:48
                                anoooo
                                i niech tak bedzie
    • man_x The Sopranos, Radex! przypominam n/t 30.03.04, 21:07

• radexior Uff, dzieki! 30.03.04, 21:19
        Oczywiscie zapomniałbym Dziś 13/13:(
    • radexior I koniec:( 30.03.04, 23:28
      A ostatni odcinek miał 1,5 h!
      Szkoda Toniego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka