Dodaj do ulubionych

Standing ovation dla Szpaczka:)

05.05.04, 22:49
Troszkę piskliwy na początku miał wielki Szpak głosik, ale co klasyka to klasyka!
Choć spodziewałem się jakiś nowinek z jego strony...
Obserwuj wątek
    • basturk BRAWO SZPAKU BRAWO MONACO!! 05.05.04, 22:51
      piekny mecz i wreszcie prawdziwy komentator czyli Szpaku!!
      • krzys00 Re: BRAWO SZPAKU BRAWO MONACO!! 06.05.04, 00:41
        racja wreszcie powrot dobrego komentatora, bo te jasiny i basalaje sa beznadziejni
        • Gość: cwks Re: BRAWO SZPAKU BRAWO MONACO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 07:15
          No to zobaczycie jaki to on extra będzie komentując mecze legionistów, co za
          obiektywizm...
          • Gość: zyta Re: SZPAKU wraca , to straszne !!! IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 06.05.04, 14:53
            Przez niego przestałam oglądać mecze piłkarskie. Niestety do emerytury trochę
            mu brakuje więc będzie zatruwał swymi komentarzami imprezy sportowe !!!
            Jeszcze na dodatek w tym roku Olimpiada . OOOOOOOOOOOOo trudno będzie tpo
            przeżyć !!!
            • Gość: kacper Re: Standing gwizdejszyn dla Szpaka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:43
              Znowu walił gafy jak zwykle!
              • basturk Re: Standing gwizdejszyn dla Szpaka!!! 06.05.04, 20:24
                ee nie narzekajcie. dla mnie to dotychczasowe komentarze w tvp miały kiepski
                polsatowski charakter..
    • cjanek Re: Standing ovation dla Szpaczka:) 07.05.04, 09:00
      A ja tam go nie lubie - moze dlatego ze choc bylem wtedy bardzo maly to pamietam
      czasy prawdziwych komentatorow... Szpaku zawsze gada tak samo i najbardziej
      wkurza mnie gdy w kolko mecz nazywa spektaklem oraz to gdy od 70 minuty zamiast
      komentowac - robi podsumowanie meczu... tragedia!
      No i lysiny moglby nie zaczesywac kilkoma wlosami:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka