radexior 05.05.04, 22:49 Troszkę piskliwy na początku miał wielki Szpak głosik, ale co klasyka to klasyka! Choć spodziewałem się jakiś nowinek z jego strony... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basturk BRAWO SZPAKU BRAWO MONACO!! 05.05.04, 22:51 piekny mecz i wreszcie prawdziwy komentator czyli Szpaku!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: BRAWO SZPAKU BRAWO MONACO!! 06.05.04, 00:41 racja wreszcie powrot dobrego komentatora, bo te jasiny i basalaje sa beznadziejni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwks Re: BRAWO SZPAKU BRAWO MONACO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 07:15 No to zobaczycie jaki to on extra będzie komentując mecze legionistów, co za obiektywizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: SZPAKU wraca , to straszne !!! IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 06.05.04, 14:53 Przez niego przestałam oglądać mecze piłkarskie. Niestety do emerytury trochę mu brakuje więc będzie zatruwał swymi komentarzami imprezy sportowe !!! Jeszcze na dodatek w tym roku Olimpiada . OOOOOOOOOOOOo trudno będzie tpo przeżyć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Standing gwizdejszyn dla Szpaka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:43 Znowu walił gafy jak zwykle! Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Standing gwizdejszyn dla Szpaka!!! 06.05.04, 20:24 ee nie narzekajcie. dla mnie to dotychczasowe komentarze w tvp miały kiepski polsatowski charakter.. Odpowiedz Link Zgłoś
cjanek Re: Standing ovation dla Szpaczka:) 07.05.04, 09:00 A ja tam go nie lubie - moze dlatego ze choc bylem wtedy bardzo maly to pamietam czasy prawdziwych komentatorow... Szpaku zawsze gada tak samo i najbardziej wkurza mnie gdy w kolko mecz nazywa spektaklem oraz to gdy od 70 minuty zamiast komentowac - robi podsumowanie meczu... tragedia! No i lysiny moglby nie zaczesywac kilkoma wlosami:) Odpowiedz Link Zgłoś