olen-ka38 27.05.11, 19:24 Witam,mam pytanie czy ktoś z Was może wie gdzie są w Tychach żłobki oprócz tego na Czułowie , os.F ? Podobno gdzieś na os. B też coś jest lub ma być , proszę o informacje . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tim-ka Re: Żłobek 27.05.11, 19:35 Żłobek to sierociniec. Choćby najlepszy. Róbcie wszystko dziewczyny żeby tam nie oddawać dziecka, bo nic matki w tym najważniejszym okresie nie zastąpi. Sama miałam ten dylemat, byłam w żłobkach, zrobiłam rekonesans i jak słyszałam te płacze to myślałam zawsze - że tak może skończyć moje dziecko. Wynajęłam opiekunkę, zawsze to jeden na jeden i zawsze ciepło kobiety do własnej dyspozycji i emocjonalne bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: Żłobek 28.05.11, 22:29 Popieram tim-kę,choć mój post jest niejako nie na temat wywołany.Najtańsza opiekunka w Tychach to ok.5 zł/h.Mogę polecić dziewczynę,która bierze 7zł/h albo www.niania.pl Odpowiedz Link Zgłoś
slon-ko82 Re: Żłobek 30.05.11, 14:53 No to ja sie polecam do opieki nad dzieckiem :) Mam 1,5 roczną córkę,która uwielbia dzieci ale niestety w okolicy niezbyt ich wiele dlatego postanowiłam zaopiekować się jakimś szkrabem-stworzyć takie małe "domowe przedszkole" :) Uważam,że dzieci najlepiej rozwijają się w towarzystwie rówieśników. Dlatego z chęcią podejmę się opieki nad jakimś smykiem :) Jakby co to proszę pisać na priv ! Odpowiedz Link Zgłoś
olen-ka38 Re: Żłobek 30.05.11, 19:21 slon-ko82 napisz do mnie @ bo jak wysyłam to ciągle jakiś błąd mi wyskakuje :o(( Odpowiedz Link Zgłoś
shinantychy Re: Żłobek 30.06.11, 18:09 Witajcie ! Właśnie teraz LIPIEC 2011 Otwiera się nowy żłobek w Tychach HAKUNA MATATA ! Co ważniejsze to prawdziwy żłobek z wpisem do ministerstwa oświaty ! I Gwarantuje moim zdaniem najlepszą opiękę dla maluszków. Właśnie zapisałem tam swoją córkę , jak na razie 100% satysfakcji, wszystko wygląda profesjonalnie i nie obawiam się o poziom opieki. Pracują tam tylko osoby z wysokimi kwalifikacjami oraz z doświadczeniem. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
tim-ka Re: Żłobek 01.07.11, 08:19 Polecam wszystkim opiekunki do dziecka, wychodzi finansowo prawie tak samo, a dziecko ma opiekę INDYWIDUALNĄ, ciepło i zaangażowanie jednej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
olen-ka38 Re: Żłobek 01.07.11, 19:02 Marek czy możesz podać bliżej jakieś dane kontaktowe do tego żłobka ? Odpowiedz Link Zgłoś