27.05.11, 19:24
Witam,mam pytanie czy ktoś z Was może wie gdzie są w Tychach żłobki oprócz tego na Czułowie , os.F ? Podobno gdzieś na os. B też coś jest lub ma być , proszę o informacje .
Obserwuj wątek
    • tim-ka Re: Żłobek 27.05.11, 19:35
      Żłobek to sierociniec. Choćby najlepszy. Róbcie wszystko dziewczyny żeby tam nie oddawać dziecka, bo nic matki w tym najważniejszym okresie nie zastąpi. Sama miałam ten dylemat, byłam w żłobkach, zrobiłam rekonesans i jak słyszałam te płacze to myślałam zawsze - że tak może skończyć moje dziecko. Wynajęłam opiekunkę, zawsze to jeden na jeden i zawsze ciepło kobiety do własnej dyspozycji i emocjonalne bezpieczeństwo.
      • iskierka43 Re: Żłobek 28.05.11, 22:29
        Popieram tim-kę,choć mój post jest niejako nie na temat wywołany.Najtańsza opiekunka w Tychach to ok.5 zł/h.Mogę polecić dziewczynę,która bierze 7zł/h albo www.niania.pl
        • slon-ko82 Re: Żłobek 30.05.11, 14:53
          No to ja sie polecam do opieki nad dzieckiem :)
          Mam 1,5 roczną córkę,która uwielbia dzieci ale niestety w okolicy niezbyt ich wiele dlatego postanowiłam zaopiekować się jakimś szkrabem-stworzyć takie małe "domowe przedszkole" :) Uważam,że dzieci najlepiej rozwijają się w towarzystwie rówieśników.
          Dlatego z chęcią podejmę się opieki nad jakimś smykiem :)
          Jakby co to proszę pisać na priv !
          • olen-ka38 Re: Żłobek 30.05.11, 19:21
            slon-ko82 napisz do mnie @ bo jak wysyłam to ciągle jakiś błąd mi wyskakuje :o((
            • slon-ko82 Wysłałam :) n/t 31.05.11, 23:26
              • rasqo Re: Wysłałam :) n/t 01.06.11, 07:00
                ja też poproszę o informacje
                • slon-ko82 Napisałam :) n/t 01.06.11, 15:20
    • shinantychy Re: Żłobek 30.06.11, 18:09
      Witajcie ! Właśnie teraz LIPIEC 2011 Otwiera się nowy żłobek w Tychach HAKUNA MATATA ! Co ważniejsze to prawdziwy żłobek z wpisem do ministerstwa oświaty ! I Gwarantuje moim zdaniem najlepszą opiękę dla maluszków. Właśnie zapisałem tam swoją córkę , jak na razie 100% satysfakcji, wszystko wygląda profesjonalnie i nie obawiam się o poziom opieki. Pracują tam tylko osoby z wysokimi kwalifikacjami oraz z doświadczeniem.

Pozdrawiam
      Marek
      • lisia312 Re: Żłobek 30.06.11, 21:30
        można więcej szczegółów?
        • tim-ka Re: Żłobek 01.07.11, 08:19
          Polecam wszystkim opiekunki do dziecka, wychodzi finansowo prawie tak samo, a dziecko ma opiekę INDYWIDUALNĄ, ciepło i zaangażowanie jednej osoby.
      • rasqo Re: Żłobek 01.07.11, 15:03
        gdzie się znajduje i ma jakiś akres www?
      • olen-ka38 Re: Żłobek 01.07.11, 19:02
        Marek czy możesz podać bliżej jakieś dane kontaktowe do tego żłobka ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka