misiaczki3 25.06.11, 09:48 Może mi podać opinię o tym miejscu? Jaki ceny, czy cena adekwatna do jakości... czy warto ogólnie tam się wybrać na b. ważną okazję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati792 Re: joker Tychy 25.06.11, 17:51 www.joker.tyski.pl/menu.html ceny i menu:-) www.nawidelcu.pl/katalog-restauracji/tychy/restauracja,restauracja-joker,10,14,449,cities opinie.Google nie gryzie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczki3 Re: joker Tychy 25.06.11, 23:50 co do cen i menu.. ok... ale opinie są z 2008 roku... chciałam coś bardziej świeżego :) a lista menu to nie smak i ocena :) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: joker Tychy 29.06.11, 15:09 Miałam tam wesele swoje w 2005r.Było super.Wszystko smaczne,ładnie podane,pełen profesjonalizm.Niestety jakiś czas temu szukałam cateringu na imprezę,zadzwoniłam na numer ze strony internetowej do osoby,która się tym zajmuje u nich.Poprosiła o podanie maila i obiecała,że wyśle propozycje menu.Już dawno jestem po imprezie a na maila się nie doczekałam.A to jest niestety brak dbałości o klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
monk63 Re: joker Tychy 05.07.11, 10:23 Co do jokera... jak dla mnie ok. Co do maili radzę sprawdzać SPAM - żona też zrobiła jakiejś kobiecie jazdę za niewysłaną ofertę okazało się że trafiła do SPAMU jak więszkość ich ofert jakiś imrezowych, koryt :) itp. W biurze są dwie babki jedna blond druga czarna - obydwie nas obsługiwały ale żona uparła się na czarną bo niby konkretniejsza- nie wiem nie widziałem hihi. Jedzienie było ok... może poza roladami ( jak dla mnie za mało przyprawione ) ale reszcie smakowały. Wystrój super - kelnerka konkretna i sprytna a kelner ( taki co wygląda jakby się dziwił że Klient coś chce, chyba nie Polak na dodatek) bardzo wesoły... koniec końców okazało się że to super gośc :) Żona zadowlona, dzieci się wybawiły na placu zabaw, teściowa usatysfakcjonowana ( bez przesady :) ) wiec impreze zaliczam na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczki3 Re: joker Tychy 16.07.11, 13:56 Dzięki za opinie.. tak czy siak byłam i... bardzo mi się podobało :) Odpowiedz Link Zgłoś