jokawie 05.01.14, 12:27 Niestety ,coś kierownictwu nie zależy.Nie tylko ze świeżoscią produktów,ale z toaletami.Zgroza brak desek toaletowych,brud,brak papieru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbuziaczekk Re: Real-toalety 05.01.14, 19:40 Tak juz kupe lat :) do porzygania. Pomimo ze bylo wielokrotnie zglaszane. To samo z wozkami. Niedosc ze brzydkie to jeszcze jeźdza jak chca albo wogole nie jeźdza. A zeby ktorys wziac to trzeba kilka przeleciec az ktorys z laski swojej da sie wyjac z lancucha. Tez bylo zglaszane wielokrotnie i tez echo. Dlatego ja jak juz musza do ubikacji czy moje dzieci to idziemy do Obi. Pare krokow dalej ale wc 21 wiek. I ladnie i czysto i pachnaco i zawsze wszystko jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gregoryzc Re: Real-toalety 07.01.14, 15:33 Ja reala omijam szerokim łukiem. Ciężko zaparkować auto, parking ziemny z dziurami to wstyd na całą Polskę, takich kolejek przy kasie to nie ma w żadnym innym tyskim hiper i supermarkecie. Wogóle dziwi mnie, że nie ma tam kasy do 10 artykułów, jest wprawdzie kasa dla osób uprzywilejowanych m.in. dla matek z małymi dziećmi czy kobiet w ciąży, ale i tak kasjerki tego nie respektują i ustawia się tam każdy kto tylko chce, i moja żona będąc tam trzy lata temu w ciąży musiała swoje odstać w kolejce. Nie wspomnę już o wszechobecnych żulach wyciągajacych rękę po ,,złotówkę''. Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Real-toalety 08.01.14, 14:11 Ty chyba mylisz markety :> Robie tam zakupt 2 razy w tygodniu. Nigdy nie mielismy problemu z zaparkowaniem czy to na gorze czy na dole (parkujemy przewaznie na dole) Dziury ? gdzie te dziury ?? serio pytam ? Kolejki ? raz sa a raz ich nie ma. Takie same kolejki jak w kazdym innym markecie o roznych godzinach. Nie ma kasy do 10 artykulow ? a sprawdzalas ? bo taka kasa oczywiscie ze jest ! tylko trzeba dobrze sie rozejrzec a nie pisac bzdur. W ciazy jak sie sama nie wepchasz to malo kto sam od siebie cie wpusci :P Przez 2 ciaze robilam zakupy w realu ale nigdy nie korzystalam z przywileju. Stalam jak kazdy inny. Ciaza to nie choroba. Jesli ktos mnie wpuscil to podziekowalam i skorzystalam. Ale cyrku nie robilam ze ja mam prawa. O pierwszenstwie matek z malymi dziecmi mi nic nie wiadomo zeby wogole cos takiego wogole bylo gdziekolwiek ??? uswiadom mnie gdzie takie cos jest ? Zul z wyciagnieta reka przez kupe kupe lat trafil mi sie moze kilka razy. Co za problem powiedziec nie i wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
jokawie Re: Real-toalety 08.01.14, 19:22 Zastanów sie najpierw krytykujesz ,później chwalisz? Może pracujesz tam? Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Real-toalety 08.01.14, 20:08 Naucz sie czytac bo widocznie nie potrafisz. Skrytykowalam tylko lazienki w realu i stare popsute wozki. Tylko i wylacznie. A mowa byla o czyms innym w poscie wyzej. Nie, nie pracuje ale robie zakupy prawie zawsze 2 razy w tygodniu wiec znam realia. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_tychy Re: Real-toalety 09.01.14, 15:12 gregory zgadzam się z wszystkim co napisałes! tez nie znosze Reala Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Real-toalety 09.01.14, 15:15 A mieli podobno zmieniac na Auchana..... Wiadomo cos komus o tym ? bo ucichlo. Odpowiedz Link Zgłoś