lillyr 21.07.14, 10:09 Witam, z jakiej firmy możecie polecić internet w Tychach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbuziaczekk Re: Internet Tychy 21.07.14, 16:59 Ja polecam firme gigabajt. Mamy internet swiatlowodowy. www.baza-firm.com.pl/internet-i-us%C5%82ugi-hostingowe/tychy/gigabajt-andres-arkadiusz/pl/76832.html Mam od 1,5 roku ja i polowa mojego osiedla a druga polowa czeka az im się skoncza umowy na neostrade albo netie czy inne dziadostwo. Zastrzezen - brak Net smiga W ciągu 1,5 roku była 1 awaria 2 dniowa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Internet Tychy 15.09.14, 22:03 Polecam - blisko rok czasu korzystania z usług firmy SONET i brak awarii, brak jakichkolwiek problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
lillyr Re: Internet Tychy 30.09.14, 08:48 Mogę z czystym sumieniem polecić internet z Sonetu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bacutil Prosty sposób.. 22.07.14, 11:35 wpuścić do budynków po kilku dostawców usług internetowych niech w jednym szerszym kanale, korytku plastikowym umieszczą swoje instalacje a potem każdy z lokatorów ma wybór i możliwość negocjacji cen. Podobnie jak z telefonią komórkową - niech konkurują ze sobą . Odpowiedz Link Zgłoś
vangoth Re: Internet Tychy 22.07.14, 14:36 WItam Jakieś dwa tygodnie temu miałem ten sam dylemat skąd i od kogo internet. Ja z uwagi na to iż mieszkam na mąkołowcu nie miałem wielkiego wyboru. Z neostrady zrezygnowałem z uwagi na opłatę 30 zł za utrzymanie linii. Z racji że mam komórkę w plusie skorzystałem z promocji i wziąłem u nich internet POWER LTE. Najpierw na próbę na 6 dni a teraz już na stałe umowa na 2 lata. Abonament ten najwyższy za 89,90 ale do zapłaty będzie połowa tego czyli 44.95. Promocja ta jest do końca lipca więc gdyby co czasu już niewiele zostało. Net na sztywno ustawiony mam na LTE i limitów nie ma. Działa zdecydowanie lepiej od neostrady. Pozdrawiam Robert Odpowiedz Link Zgłoś
piotr32167 Re: Internet Tychy 25.07.14, 12:46 Ja polecam Netię. Mam internet do 20Mb/s (wyciągam około 15) za niecałe 50 złotych i wszystko hula :) Odpowiedz Link Zgłoś
jessu Re: Internet Tychy 03.09.14, 22:21 Każdy byle nie jakiś tam DK SOFT z Hali Targowej, jedno wielkie dziadostwo..... przestrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
darekjen Re: Internet Tychy 08.09.14, 13:10 Mieszkam na Balbinie, obecnie mam Netię stara Internetia 45zł za 15Mb/s. Teraz kończy mi się umowa , niestety łącza Neti mają u mnie ograniczenie do 15Mb/s i zastanawiam się nad przejściem do NDI 45zł za 40Mb/s miał ktoś jakieś doświadczenia z tą firmą, obsługa, awarie itp. Ostatecznie pozostanie UPC 60zł za 60Mb/s ale oferta NDI by mi w zupełności wystarczyła Odpowiedz Link Zgłoś
vangoth Re: Internet Tychy 08.09.14, 13:39 Witam Z własnego doświadczenia mogę polecić w tym miejscu UPC bez zastanawiania się. Co do NETII mam same złe doświadczenie, w ofercie dla firm. Raz kiedy zawarliśmy z nimi umowę bezpośrednio, łącze DSL a potem kiedy Netia kupiła Crowley znów wpadliśmy w to samo bagno. Od tamtej pory NIGDY WIĘCEJ NETIA !!!! W tym roku mieliśmy u nich w czerwcu awarię, dokładnie zaczęło się 13 w piątek. Awarie w 100% usunęli dopiero 23 czerwca - to jest kpina !!!!!! Nie Polecam NETII !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalabe Re: Internet Tychy 08.09.14, 16:44 Internet mam już od kilku lat w NDI. Raz dzwoniłam do firmy, że nie mam neta, ale okazało się, że to wina mojego routera. Pan powiedział mi co mam zrobić, a w przypadku problemu, powiedział że podeśle montera. Innych awarii przez ten czas nie miałam. Uważam, że firma jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
darekjen Re: Internet Tychy 08.09.14, 17:33 Dzięki za info więc skłonię się chyba na NDI 45zł za 40Mb/s jest dość atrakcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
loso11 Re: Internet Tychy 09.09.14, 17:48 a przepustowości na fiber sa realne czy zawyżone w NDI? Ma to to syndrom sieci osiedlowych ze waha się z iloscia ludków siedzących? Czy ip jest publiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksan2 Re: Internet Tychy 10.09.14, 20:06 internet na oś.U ....MACIE JESKIES PROPOZYCJE ? CHCIAŁABYM UCIEC Z UPC :) Odpowiedz Link Zgłoś
darekjen Re: Internet Tychy 11.09.14, 14:13 Właśnie się dowiedziałem że NDI to to samo co TSI czyli tyska sieć internetowa miał ktoś z nimi doczynienia Odpowiedz Link Zgłoś