10.09.04, 14:15
Widzę większą aktywność na forum w godzinach popołudniowych, wieczornych i
nocnych. No cóż - szkoda, bo wtedy (oraz w weekendy) mnie nie ma :-/
Póki co życzę Wszystkim udanego weekendu, wypijcie za tych, którzy go spędzą
nad pracą mgr... ;-)
Pozdrawiam!
D.
Obserwuj wątek
    • krzys00 Re: Weekend 10.09.04, 22:26
      dementia napisała:

> Widzę większą aktywność na forum w godzinach popołudniowych, wieczornych i
      > nocnych. No cóż - szkoda, bo wtedy (oraz w weekendy) mnie nie ma :-/
      > Póki co życzę Wszystkim udanego weekendu, wypijcie za tych, którzy go spędzą
      > nad pracą mgr... ;-)
      > Pozdrawiam!
      > D.

z czego piszesz ta magisterke????
    • radexior Re: Weekend 10.09.04, 23:33
      Jasne, że wypiję, bo to mój ostatni wyjazdowy weekend a potem sam zabieram się za... magisterke:-/
    • Gość: Paweł Wypiję, a co piszesz? :-) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 08:42
      • dementia Re: Wypiję, a co piszesz? :-) n/t 13.09.04, 07:44
        Piszę o polityce Watykanu wobec faszyzmu i reżimu Franco :-)
        • Gość: def Re: Wypiję, a co piszesz? :-) n/t IP: *.as.net.pl 13.09.04, 11:23
          a kiedy obrona?
          • dementia Re: Wypiję, a co piszesz? :-) n/t 13.09.04, 11:28
            Jeszcze dużo czasu :-) Jeśli się zdyscyplinuję, to w lutym, znając jednak moją
            leniwą naturę, to raczej w czerwcu 2005.
            Moją naturę zna promotor i dlatego kazał mi przynieść do wtorku wydruk
            wskazujący, że przez wakacje moja praca zaczęła nabierać kształtu. Hmmmm- może
            być nieco rozczarowany...
            • Gość: def Re: Wypiję, a co piszesz? :-) n/t IP: *.as.net.pl 13.09.04, 11:32
              aaaaa.. to ambitnie :) :) Osobiscie, szkoda było mi weekendow na pisanie pracy magisterskiej ;) :) Powodzenia zycze ;)

PS. jaki to kierunek? bo temat pracy ciekawy :)
              • dementia Re: Wypiję, a co piszesz? :-) n/t 13.09.04, 11:40
                Dziękuję! Temat ciekawy, promotor obawia się jednak, że to będzie obrazoburcza
                praca - he,he! Studiuję politologię na UŚ.
                A myślisz, że mi nie szkoda weekendu??? Jednak deadline już jutro i MUSIAŁAM
                zacząć II rozdział, bo promotorowi w oczy nie umiałabym spojrzeć.
                A poza tym niewielka strata, bo znajomi jakoś też się wykruszyli w ten weekend
                i jak się okazało nic wielkiego mnie nie ominęło. :-)
                • Gość: def Re: Wypiję, a co piszesz? :-) n/t IP: *.as.net.pl 13.09.04, 11:49
                  O! :) to tez moj wydział :) Zatem zycze powodzenia i unikaj pisania w weekendy, bo podobno to szkodzi zdrowiu ;) :) ;))))
                  • dementia Re: Wypiję, a co piszesz? :-) n/t 13.09.04, 11:55
                    O to miło :-)
                    A że szkodzi....Hmmm - chyba rzeczywiście, bo mało wypoczęta i nerwowa jestem
                    po weekendzie... :-/
                    Aczkolwiek widzę po niektórych (i po ich kacu), że inne czynności uprawiane z
                    przesadą przez weekend, też nie służą zdrowiu. ;-)
                    Pozdrawiam!
                    • Gość: Radex Re: Wypiję, a co piszesz? :-) n/t IP: *.chello.pl 13.09.04, 13:51
                      Podłączę się do rozmowy, bo to i mój wydział. Depczę szanownej koleżance po
                      głowie.
                      A o kacu już nic nie powiem. Za to Skrzyczne zdobyłem!
                      • dementia :-D 13.09.04, 15:25
                        Gość portalu: Radex napisał(a):

> Podłączę się do rozmowy, bo to i mój wydział. Depczę szanownej koleżance po
                        > głowie.

No proszę :-) A zastanawiałam się, dlaczego mnie tak głowa boli ;-)

> A o kacu już nic nie powiem. Za to Skrzyczne zdobyłem!

Nie pozostaje mi nic innego, jak pogratulować aktywnego weekendu :-)
                        Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka