Dodaj do ulubionych

Kamerzysta

IP: 217.96.25.* 30.09.04, 13:45
Kochani!!! czy ktoś z Was orientuje się coś na temat kamerzysty i fotografa
weselnego na terenie Tychów? (mogą być inne miejscowości). Proszę Was o
jakieś wskazówki na ten temat, i czy orientujecie się jakie będą tego ceny.
Dziękuje za informacje
Obserwuj wątek
    • dementia Re: Kamerzysta 30.09.04, 13:53
      Witam,
      Poszukaj w lokalnej prasie - jest sporo ogłoszeń o usługach tego typu.
      Pozdrawiam!

By the way: ostatnio jakiś wysyp ślubów... (po wakacjach, he,he!)
    • dementia Re: Kamerzysta 30.09.04, 14:09
      Z drugiej strony, chyba warto jednak mieć kogoś poleconego, bo widziałam już
      kilka filmów i wszystkie były przykładem filmu instruktażowego pt. "jak nie
      filmować wesel(ślubów)"...
    • cjanek Re: Kamerzysta 01.10.04, 15:33
      Powinnas sie udac do studia fotograficznego w Pasażu Europejskim na osiedlu
      Balbina. Udziela Ci pelnej informacji. Zobaczysz jak i za ile robia

Najlepszy fotograf w miescie - i nie mowie tak dlatego ze Basia jest moja siostra:)
      Pozdrawiam
      • Gość: MarcinX adres: www.bmfoto.pl :) n/t IP: *.tychy.msk.pl 01.10.04, 19:33
      • Gość: marta Re: Kamerzysta IP: *.pl / 62.111.133.* 01.10.04, 20:30
        potwierdzam - w Pasażu Europejskim na osiedlu
        Balbina robia doskonałe zdjęcia. Tylko moge polecic - jak z video nie wiem, nie
        korzystałam.
      • katek18 Re: Kamerzysta 01.10.04, 20:43
        I ja potwierdze jako jeden z wielu, jak sądzę, zadowolonych klientów :-)
      • fockx Re: Kamerzysta 01.10.04, 21:33
        Naturalnie polecam jako kolejny zadowolony klient - fachowość i uprzejmość to
        podstawowe zalety.
        • Gość: Elvi Re: Kamerzysta IP: 217.96.25.* 02.10.04, 15:11
          Dziękuje za informacje:))
    • monika_e Re: Kamerzysta 08.02.16, 21:54
      Długo szukaliśmy kamerzysty, który mógłby zrobić to co sobie zaplanowaliśmy, a tu pod nosem "urzędował'' w Lublinie Pan Krzysztof:) Wysłuchał Nas i nie zawiódł:) Współpraca wzorowa. Kapitalny montaż, świetne ujęcia, genialne pomysły-lepiej niż mogliśmy sobie wymarzyć:)Polecamy wszystkim, którzy chcą, żeby ich wesele było nagrane profesjonalnie, ciekawie, wesoło i bez najmniejszej nudy!:) Jaki jest Pan Krzysztof? Punktualny, słowny, twórczy - jego praca jest sztuką a nie rzemiosłem. Jak go spotkacie to zobaczycie, że jest człowiekiem godnym zaufania. Nasz film jest robiony w trakcie i juz Nas zachwyca - ujęcia, montaż, muzyka dodawana pond nasz gust i pomysłowe wstawki od siebie. Pełen profesjonalizm. Bardzo starannie dobieraliśmy obsługę naszego wesela - Pan Krzysztof jest jednym z najmocniejszych punktów. Film jest nagrywany profesjonalnie - ostry i barwny obraz, świetne kadry i dobry dźwięk. Można też wszystko wcześniej dokładnie ustalić w zależności od upodobań. Chyba najlepszą reklamą będzie fakt, że po zobaczeniu naszego filmu inne pary też będą chciały mieć niezapomniany, po prostu dobry film. GORĄCO POLECAMY!
      Pozdrawiamy i życzymy udanego wyboru.
      fotovidion.wix.com/foto-video
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka