Gość: arvena IP: *.pl / *.crowley.pl 11.11.04, 10:15 Wie ktoś, o której w sobotę we Fraktalu jest koncert Grabaża? A bilety tam można kupić przed koncertem, czy trzeba wcześniej? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaner Re: Grabaż we Fraktalu 14.11.04, 12:45 Calkiem calkiem przyjemnie ;) fotogalerie.pl/galeria/kaner2534 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arvena Re: Grabaż we Fraktalu IP: *.pl / *.crowley.pl 15.11.04, 21:27 Buuu, szkoda, że w końcu nie dotarłam. Ale sobie płyty przynajmniej posłucham... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Grabaż we Fraktalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:55 No widzisz, to witaj w klubie... "Mamy zniżki na basen" ;-). Bo ja też nie dotarłem :-(. Ach, nurtuje mnie jeszcze pytanie... A gdzie Twój Aragorn ? Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Grabaż we Fraktalu 16.11.04, 09:06 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Ach, nurtuje mnie jeszcze pytanie... A gdzie Twój Aragorn ? Ach, nie mogę się powstrzymać... - [sic!] Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Grabaż we Fraktalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:50 > Ach, nie mogę się powstrzymać... - [sic!] Dementio, mogę prosić o wyjaśnienie? Takie dla niekumatych, bo coś nie rozumiem, a to chyba coś do mnie ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Grabaż we Fraktalu 16.11.04, 09:55 Ależ Pawle - nic tylko Twoje subtelne zapytanie w zderzeniu z moim dzisiejszym absurdalnym humorem zaowocowało takim postem i uśmiechem na mym licu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Grabaż we Fraktalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:57 A nie, to w takim razie gratulować humoru :-). Ja właśnie prowadzę prywatną akcję "Jesiennej depresji mówimy stanowczo nie", ale coś ludzie niechętnie się do mej akcji przyłączają... Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Grabaż we Fraktalu 16.11.04, 10:02 No widzisz...Generalnie po pół wieku komunizmu ludzie nerwowo reagują na zorganizowane akcje. Bo to jakaś zorganizowana akcja, tak? Widzę, że Ty jakiś większy cwaniak jesteś. ;-) P.S. Dasz piątaka? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Grabaż we Fraktalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 10:18 Taaaak, zorganizowana akcja dla znajomych :-). Kto się uśmiecha ten wygrywa :-). CA cwaniak ze mnie tak duży, jak stąd do Warszawy :-). > P.S. Dasz piątaka? ;-) Ktoś tu łapówkę proponuje? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arvena Re: Grabaż we Fraktalu IP: *.proxy.pascal.pl 16.11.04, 09:20 Razem nie dotarliśmy :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś