szczypior74 03.02.05, 09:29 Powraca wątek z zeszłego roku :o) Rozpoczeliście już konsumpcję pączków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salo Re: Tłusty Czwartek 2005 03.02.05, 13:22 Jeszcze nie, nawet nie wiem czy wogóle jakiegoś zjem. Natomiast znajoma powiedziała, że podobno jest taka wróżba: im więcej pączków dziś skonsumujesz, tym bogatsza/y będziesz przez najbliższy rok :) Tak więc opychajcie się pączkami ! Obyście byli zamożniejsi - czego Wam serdecznie życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Tłusty Czwartek 2005 IP: *.unregistered.media-com.com.pl 03.02.05, 14:21 salo napisała: > Jeszcze nie, nawet nie wiem czy wogóle jakiegoś zjem. > Natomiast znajoma powiedziała, że podobno jest taka wróżba: im więcej pączków > dziś skonsumujesz, tym bogatsza/y będziesz przez najbliższy rok :) > Tak więc opychajcie się pączkami ! Obyście byli zamożniejsi - czego Wam > serdecznie życzę :) > W zeszłym roku nie zjadłam ani jednego pączka, to chyba dlatego tak kiepsko u nas było przez cały rok z finansami:( W tym roku też się nie zapowiada na zbyt wielkie obżarstwo - po prostu nie lubię pączków:) A może powinnam sie poswięcić?;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Tłusty Czwartek 2005 03.02.05, 20:37 Po zeszłorocznym przejedzeniu dziś zachowałem umiar, cztery. A może to dlatego żem przeziębiony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasmaman Re: Tłusty Czwartek 2005 IP: *.polsl.pl 03.02.05, 20:41 No jasne :-) dziś jedynie siedem, ale to tylko dlatego tak mało, że za późno przyjechałem do pracy - te obżeroki już zdążyły wtrząchnąć trzy palety pączków (ino mi się resztki lukru na paletach ostały) :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Poświęciłam się:( IP: *.unregistered.media-com.com.pl 03.02.05, 20:45 Zjadłam trzy: "zawistne" kuleżanki z pracy stwierdziły, że za bardzo ostatnio schudłam i ... spękałam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogaty.-73 Re: Poświęciłam się:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:58 Żal mi was ! U mnie pączki i inne rarytasy( tego życia ) są na porządku dziennym. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: Poświęciłam się:( 04.02.05, 08:25 Dwie myśli: 1. pracujesz w cukierni, więc "obcujesz" ze słodkościami 2. na porządku dziennym je widujesz czy wcinasz? bo jeśli wcinasz to pewnie masz sporą nadwagę ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Zjadłam 3... 04.02.05, 08:27 wszystkie od Miszteli. Smaczne były. I wyrzutów sumienia nie mam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Tłusty Czwartek 2005 04.02.05, 09:24 Ani jednego pączka, za to kopiasty talerz sałatki śledziowej :) Baaaardzo dobra była, znacznie lepsza od pączków :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasmaman Re: Tłusty Czwartek 2005 IP: *.polsl.pl 04.02.05, 18:51 No, coś się Ci pomelało, na śledzika to za wcześnie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Tłusty Czwartek 2005 04.02.05, 23:40 Gość portalu: plasmaman napisał(a): > No, coś się Ci pomelało, na śledzika to za wcześnie :-D hehehehehe, bo ja ze słodyczy najbardziej lubię śledzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasmaman Re: Tłusty Czwartek 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:14 Zaczynam się zastanawiać, czy nie rozmawiam z własną żoną ;-) Ona też tak ma, że najbardziej ze słodyczy woli śledzika ;-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Tłusta Niedziela... IP: *.unregistered.media-com.com.pl 06.02.05, 12:33 ... u nas dziś:) W czwartek nie było czasu na frytowanie chrustu, a dziś jest:) I na jedzenie też więcej czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś