Dodaj do ulubionych

Fatboy Slim, Faithless i Underworld w Gdyni!

03.03.05, 18:40
muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=15566
Obserwuj wątek
    • man_x Re: Fatboy Slim, Faithless i Underworld w Gdyni! 03.03.05, 19:36
      bardzo, bardzo kuszaca propozycja :-D
      swoja droga ten festiwal to kolejna rzecz, ktorej mozemy Gdyni zazdroscic
      • radexior Re: Fatboy Slim, Faithless i Underworld w Gdyni! 03.03.05, 21:16
        man_x napisał:

> bardzo, bardzo kuszaca propozycja :-D
        > swoja droga ten festiwal to kolejna rzecz, ktorej mozemy Gdyni zazdroscic

Eee tam, u nas nie jest tak źle - ostatnio Kosheen był na Śląsku. A za tydzień w Sqandalu imprezka House Unity!!! Pepiki przyjadą, byłem na takowej w Ostrawie i było rewelacyjnie pozytywnie.
        I w ogóle ostatnio zaczyna się coś na Śląsku klubowego dziać, wreszcie.
        • dementia Re: Fatboy Slim, Faithless i Underworld w Gdyni! 04.03.05, 07:43
          G E N I A L N I E ! :-D
          Nie porównywałabym klasy Kosheen do tej trójcy ;-)
          Pozdr!
          • radexior Re: Fatboy Slim, Faithless i Underworld w Gdyni! 04.03.05, 13:47
            Nie napisałem, że jest równie dobrze;-)
          • Gość: blondyna Re: Fatboy Slim, Faithless i Underworld w Gdyni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:49
            egazaltacja zamiast dementia proponuję
        • dementia Radexior!!! 04.03.05, 10:32
          jeździsz do Sqandalu???
          • radexior Re: Radexior!!! 04.03.05, 14:20
            dementia napisała:

> jeździsz do Sqandalu???

Byłem tam tylko raz ( a co się tak oburzasz?)
            Za tydzień (bądź dziś:P) będę drugi raz.
            • dementia Re: Radexior!!! 04.03.05, 14:29
              Nie oburzam się, jeno pytam. Trzy znaki zapytania oznaczały duże
              zainteresowanie ;-) A jeżdzisz, bo imprezy fajne, czy OGÓLNY KLIMAT tego klubu
              Ci odpowiada? ;-P Oczywiście jeśli mogę spytać. :-)
              • radexior Re: Radexior!!! 04.03.05, 16:41
                dementia napisała:

> Nie oburzam się, jeno pytam. Trzy znaki zapytania oznaczały duże
                > zainteresowanie ;-)

Błędnie zinterpretowałe:-)

A jeżdzisz, bo imprezy fajne, czy OGÓLNY KLIMAT tego klubu
                > Ci odpowiada? ;-P Oczywiście jeśli mogę spytać. :-)

Ależ z przyjemnością odpowiem.
                Jeżdżę zwykle do Poziomów, głównie dlatego, że inni znajomi tam się dobrze bawią. Do Sqandalu zawitałem zaraz jak go otworzyli i były pustki kompletne (podobno elita gejowska miała go przywłaszczył, ale to później sie dowiedziałem:). Teraz jest już bardziej hetero i jak widać po zdjęciach na bibieinfo klubowiczów więcej. Za tydzień się wybieram ze względu na zapowiadaną imprezę z Czechami w roli głównej (klasyka Ki-ki-kissmarii - czeskiej audycji).
                Dziś też być może zawitam, ale bardziej służbowo;-)
                • dementia Re: Radexior!!! 07.03.05, 08:02
                  radexior napisał:

>Do Sqandalu zawitałem zaraz jak go otworzyli i były pustki kompletne (podobn
                  > o elita gejowska miała go przywłaszczył, ale to później sie dowiedziałem:).
                  >Teraz jest już bardziej hetero i jak widać po zdjęciach na bibieinfo
                  >klubowiczów więcej.

No własnie ze względu, że to knajpa gejowska, zaiteresowałam się czy to Twoje
                  klimaty ;-) Co do tego czy jest więcej hetero, to bym się sprzeczała, a mam
                  najświeższe, bo z soboty wieści. Moja siostra miała tam imprezę służbową (w
                  sklepie, w któym pracuje reklamują Sqandal i ma darmowe wejściówki), dookoła
                  oprócz jej ekipy sami obściskujący się faceci, a za kanapą.... rura od
                  odkurzacza ;-) Byc może na imprezach klubowych jest inaczej.
                  Pozdrawiam!
                  • radexior Poważnie? 07.03.05, 09:17
                    Kurcze, a tak się nastawiałem na najbliższą sobotę... W tej sytuacji nie wiem czy w ogóle się wybierać:-/ Nie to żebym był homofobem, ale jak sie bawić to tylko z dziewczynami:P
                    • dementia Re: Poważnie? 07.03.05, 09:54
                      Poważnie :-) Być może, akurat trafiła na wesołą gromadkę, a na imprezy
                      przychodzi tam zróżnicowane towarzystwo. Nie wiem, nie bywam, przekazuję jej
                      relację - nie podobało jej się.
                      Zwątpiłam jak usłyszałam o tej rurze, no chyba, że sprzątaczka przypadkiem
                      zostawiła ;-P
                      • misiu_jogi Re: Poważnie? 07.03.05, 10:15
                        dementia jest gejem?
        • pawel1940 Ajajaj 04.03.05, 17:00
          Kiedy Kosheen był u nas? Czemu ja zawsze dowiaduję się po fakcie? :-(
    • szczypior74 Re: Fatboy Slim, Faithless i Underworld w Gdyni! 04.03.05, 09:27
      Pownownie mój ukochany Faithless przejdzie mi obok noska.
      Ciekawe dlaczego w Spodku nie lubią takich wykonawców? ;o)
      • dementia Faithless 04.03.05, 10:29
        Ja też zawsze czaję na ich trasę i nadziwić się nie mogę, że w Spodku ich nie
        ma. Zapełniliby go bez problemu. Do Gdyni raczej pojadę - też raz mi Faithless
        przeszedł koło nosa, drugi raz nie pozwolę. No i reszta ekipy też warta
        wycieczki.
        • allblacksreds Re: Faithless 04.03.05, 18:27
          faithless jak faithless ale underworld to jest team na który warto pojechać!!:)
    • allblacksreds Re: Fatboy Slim, Faithless i Underworld w Gdyni! 30.04.05, 08:51
      i jeszcze jedna gwiazda-WHITE STRIPES uff dadzą czadu...
      • dementia Re: Fatboy Slim, Faithless i Underworld w Gdyni! 02.05.05, 07:58
        Oprócz wymienionych The Music, Snop Doggy Dog. Allblacks,jedziesz na festiwal?
        Ja w tym tygodniu wysyłam kasę na karnet. :-)))
        • allblacksreds Re: Fatboy Slim, Faithless i Underworld w Gdyni! 04.05.05, 18:49
          połowa allblacksów tam jedzie:)!!!!
          • dementia Re: Fatboy Slim, Faithless i Underworld w Gdyni! 05.05.05, 10:23
            Spoko :-))) U mnie było tak, że większość znajomych po rzuceniu propozycji
            zareagowała mniej więcej tak: huuurraaa!!! jedziemy!!! Jak zobaczyli cenę to
            zeszli z tonu no i ostałam się tylko ja z siostrą (moim zdaniem relacja cena -
            format gwiazd jest bardzo atrakcyjna). Jeśli mogę spytać - to gdzie
            kupowaliście karnety? Ja zamówiłam wczoraj w alteart - mam nadzieje, że nie
            będzie problemów, bo od razu wysłałam im 4 stówy! A dopiero potem się
            dowiedziałam, że podobno są Luzaku... :-/
            • videll videll - z ekipy allblacksów 06.05.05, 15:57
              Właśnie, te bilety! U nas też było hurra, jednak jak blacks krzyczy hurra - to
              HURRA! my nie wymiękamy tak łatwo, a jak wspomniałaś: relacja jest atrakcyjna!!
              Biletów jeszcze nie zamówiliśmy, ale racja, są ponoć w Luzaku dostępne.

Tak czy siak - jedziemy na bank!
              • radexior I jeszcze Lauryn Hill! 06.05.05, 16:32
                To będzie prawdziwe Killing me softly... :-)
                Aż zaczynam zastanawiać się nad wyjazdem.
                • herbaliser skąd ta wiadomość? lauren hill? boMbA!!! 06.05.05, 21:55
                • videll Re: I jeszcze Lauryn Hill! 09.05.05, 09:17
                  radexior!! zaczynasz się zastanawiać???
                  chyba, ile dodatkowych dni urlopu masz zaklepać???

Lauryn Hill bracie, specjalnie przyjeżdża dla nas!! tyskich forumowiczów!!
                  A wiadomość pewna, o ile coś w tym kraju może być pewne?!?

damy czadu! w tym tygodniu bileciki..
                  • radexior Re: I jeszcze Lauryn Hill! 09.05.05, 09:43
                    Ona już wiele razy śpiewała dla tyskich forumowiczów, tylko nigdy na żywo:)

Tylko niech się wreszcie ciepło zrobi!
                    • videll Re: I jeszcze Lauryn Hill! 09.05.05, 09:58
                      radexior napisał:

> Ona już wiele razy śpiewała dla tyskich forumowiczów, tylko nigdy na żywo:)
                      >
                      > Tylko niech się wreszcie ciepło zrobi!
                      >
                      • videll Re: I jeszcze Lauryn Hill! 09.05.05, 10:13
                        videll napisał:

> radexior napisał:
                        >
                        > > Ona już wiele razy śpiewała dla tyskich forumowiczów, tylko nigdy na żywo
                        > :)
                        > >
                        > > Tylko niech się wreszcie ciepło zrobi!
                        > >
                        DZIWNE! POPRZEDNIEGO WYSŁAŁEM BEZ TREŚCI!!!

Spoko, ciepło się zrobi na dniach radexior, i niech cie pogoda pozytywnie i
                        bojowo na festival nastawi!!!
                        • radexior Re: I jeszcze Lauryn Hill! 09.05.05, 11:12
                          Na razie to ślęczę nad mgr i żygać mi się chce. A efekt zimnych stóp dodatkowo wkurza.
                          • dementia Re: I jeszcze Lauryn Hill! 09.05.05, 12:42
                            A ja z właczonym na max grzejnikiem czekam w napięciu na list polecony z
                            alteart. :-/
                            A praca mgr już oprawiona, jutro składam :-) Życzę Ci wytwarłości i braku
                            mdłości Radex ;-)
                            • videll Re: I jeszcze Lauryn Hill! 09.05.05, 13:12
                              dementia napisała:

> A ja z właczonym na max grzejnikiem czekam w napięciu na list polecony z
                              > alteart. :-/
                              > A praca mgr już oprawiona, jutro składam :-) Życzę Ci wytwarłości i braku
                              > mdłości Radex ;-)

List polecony dojdzie we wtorek (tak coś czuje),a gzrejnik możesz powoli
                              pakować do szafy - lato nadciąga!!
                              A nad mgr'em swoje trzeba wysiedzieć, spocić się i czasu "zmarnować", no, ale
                              do Lipca chyba się wyrobicie?
                              Mam nadzieję!
                              • dementia Re: I jeszcze Lauryn Hill! 09.05.05, 13:17
                                Ja się tam nie napociłam :-P Sama temat sobie wymyśliłam, przyjemnością było
                                pisanie :-) Na pewno w pierwszej połowie czerwca mam mieć obronę. Tak więc
                                festiwal będzie pięknym początkiem wakacji :-) A czym jedziecie? Ja PKP.
                                • videll Re: I jeszcze Lauryn Hill! 09.05.05, 13:47
                                  dementia napisała:
                                  > Ja się tam nie napociłam :-P Sama temat sobie wymyśliłam, przyjemnością było
                                  > pisanie :-)

Świetnie! takie powinno być do tego podejście, bravo! Zdrowo i z rozsądkiem!

> festiwal będzie pięknym początkiem wakacji :-) A czym jedziecie? Ja PKP.

Bardzo chcieliśmy zabrać się własnym pojazdem, kwestia jest do dogadania!
                                  Nie jest wielki, ale na 4os. w sam raz, i nie pali wiele!
                                  Pytanie tylko, czy jedziemy tylko (Aż!?!) na festival, czy robimy po dwa dni
                                  wolnego przed i po imprezie - a wszystko w ramach waaakaaacyyyjjjiiii :-)
                                  • dementia Re: I jeszcze Lauryn Hill! 09.05.05, 13:56
                                    Ja niestety mam wyliczony urlop i na dłużej niż od piątku do poniedziałku nie
                                    uda mi się zostać. Czekam zresztą na informacje od której będzie można sie
                                    zameldować (i po festiwalu odmeldować) w miasteczku festiwalowym, bo od tego
                                    uzależnione jest też jakim pociągiem będziemy jechać.
                                    Na stronie jest potwierdzone, że będzie Lauryn Hill
                                    PROGRAM DNI FESTIWALOWYCH
                                    8.07
                                    SNOOP DOGG, FATBOY SLIM, FAITHLESS
                                    9.07
                                    THE WHITE STRIPES, LAURYN HILL, UNDERWORLD, THE MUSIC

Pięknie, pięknie :-)))))
                                    • radexior Re: I jeszcze Lauryn Hill! 09.05.05, 14:20
                                      Demi, zazdroszczę oprawy:) Ja też jutro składam, ale wersje roboczą. Walczę ostro by przed wakacjami tytulik zdobyć.

Co do Faithless itp.- coraz mniejsze szanse, bo znajomi średnio w tych klimatach gustują. Może uda się ekipe w ostatniej chwili zorganizować. Zobaczymy, nie myślę to tym teraz.
                              • dementia Re: I jeszcze Lauryn Hill! 11.05.05, 12:47
                                Videll,
                                Grzejnik wyłączyłam - rzeczywiście robi się coraz cieplej.
                                Ale co do cholery z Twoimi przeczuciami w sprawie listu? Przypominam - dziś
                                środa (Dariuuuuszu, jakby powiedział Rademenes), a listu ni chuchu. ;-P
                                • videll Re: I jeszcze Lauryn Hill! 12.05.05, 08:20
                                  Hej, i jak? Listonosz był?
                                  Bo u mnie z tym wyjazdem to zaczyna być ciepło!! kaska??
                                  A chciałem jeszcze zapytać, czy będziecie spały w miasteczku festivalowym?
                                  Ja wstępnie szukam miejsca po campingach, pensjonatach czy polach
                                  namiotowych...bo nie dowiedziałem się zbyt wiele na temat noclegów od
                                  organizatorów - alterart!! Nastukałem mail'a, ale po trzech dniach nadal
                                  cisza!?!
                                  ..ojejku, jak ja chce tam jechać!!!!!

• dementia Re: I jeszcze Lauryn Hill! 12.05.05, 09:27
                                    Hej Videll,
                                    Listonosza niet, jak do poniedziałku go nie będzie, to dzwonię do alteart.
                                    Napisali na stronie, że wysyłają bilety w ciągu tygodnia od otrzymania kasy.
                                    Kasa najpóźniej dotarła do nich w czwartek, więc daję im jeszcze kilka dni,
                                    choć siedzę jak na szpilkach. :-/
                                    W sprawie noclegu napisałam do nich maila i odpowiedź przyszła w ciągu kilku
                                    godzin. Wygląda to tak, że jak kupisz karnet, to odczytujesz sobie z niego kod,
                                    który wpisujesz na stronie alterartu w specjalnym formularzu. W ten sposób
                                    rezerwujesz sobie miejsce na polu namiotowym (campingowym?) w miasteczku
                                    festiwalowym. To jest wliczone w cenę karnetu. Odpada więc kłopot z szukaniem
                                    noclegu, kwestia wydania na niego dodatkowej kasy, no i przede wszystkim masz
                                    blisko na imprezy, koncerty i plaże. :-) Więc jak tu nie skorzystać? Jak tylko
                                    dostanę karnety - robię rezerwację, bo ilość miejsc jest ograniczona.
                                    Pozdrawiam!
    • aleksan2 Re: Fatboy Slim, Faithless i Underworld w Gdyni! 09.05.05, 20:39
      JA TEŻ TAM CHCE@!!!!!!!!!!!!
    • allblacksreds KUPIŁEM BILETY!!! 14.05.05, 13:56
      ... JESZCZE NIE ZAŁATWIŁEM URLOPU ,KWATER I WOGÓLE...ALE BILETY JUŻ MAM:)!!!
      KUPIŁEM W LUZAKU BEZ PROBLEMU..
      • dementia Ja też już mam bilety :-) 18.05.05, 11:18
        Właśnie je listonosz przyniósł :-))) Nie powiem - poczułam ulgę i mogę się
        spokojnie przygotowywać do obrony ;-) (już we wtorek!).
        Piszesz Allblacks o kwaterach, pytanie po co dodatkowe koszty i kłopoty z
        szukaniem? Oczywiście jeżeli nie odpowiada Ci spanie pod namiotem, to rozumiem,
        że szukasz kwater. Jeśli natomiast przemęczysz się te 2-3 noce na polu
        namiotowym, to miejsce masz zapewnione wraz z karnetem - wystarczy zrobić
        rezerwację na stronie internetowej opener.pl. Podsuwam tylko taką propozycję,
        bo nie wiem czy wiesz o niej. Ja z niej skorzystam, bo krucho z kasą ;-/
        Pozdrawiam!
        • allblacksreds Re: Ja też już mam bilety :-) 18.05.05, 19:07
          o stronce alterart wiem i o polu również...ale wolałbym jakąś
          kwaterkę ...załatwiłem już sobie w sopocie..także będzie dobrze.
          grając w allblacksach dostajemy taka kaskę za mecze że jednak zdecydowałem się
          na kwaterkę..
          a co do festiwalu to ...to będzie mega wypas...
          underworld, lauryn hill,fatboy slim...ała ale się będzie działo!!!
          allblacks.blox.pl
          allblacksreds.prv.pl - mów co chcesz...
    • aleksan2 są jeszcze bilety w luzaku? 21.05.05, 18:54
      ..???
    • herbaliser nocleg w trójmieście 02.06.05, 20:25
      ma ktoś namiar na jakiś tani/30-40 zł/ nocleg w trójmieście na czas festivalu?
      • videll Re: nocleg w trójmieście 03.06.05, 07:49
        witam,
        to może ja ci pomogę, bo już wcześniej nad tym siedziałem.
        zatem:
        1. Camping "STOGI" nr 218
        ul. Wydmy 9
        80-656 Gdansk
        tel. (058) 307 - 39 - 15
        fax. (058) 304 - 22 - 59
        www.camping-gdansk.pl
        Ceny przyzwoite, ale jak to na campingu..

A tu chata 5-cio osobowa,a i gość też konkretny:
        www.nadmorzem.net - Miejsc do spania jest 5, cena 120zł/doba za całe mieszkanie

..ale jeszcze jest miasteczko festivalowe, sprawdzałeś/aś???
        powodzenia :-)
        • allblacksreds pogodno też na festivalu...!!!!! 03.06.05, 18:12
          ... no to trenejro myślę załatwi jakieś wejściówki VIP-owskie na wspólną
          balangę ze snoop dogiem:)
          • herbaliser już tylko miesiąc!!!! 07.06.05, 18:34
            :)
            • dementia już tylko 2 tygodnie :-) 23.06.05, 14:43
              Choć mój entuzjazm nieco osłabł... Po wycieczce do Katowic, gdzie zaczęła mi
              dymić chłodnica zrezygnowałam z planów pojechania na festiwal własnym (a raczej
              pożyczonym od ojca) transportem. Pognałam na PKP, kupiłam bilety, bo straszono
              mnie, że jakieś zmiany turnusów będą i może być lekka kapa z miejscami w
              pociągach. I co się wczoraj dowiedziałam? Że kolejarze planują po 5 lipca
              strajki. :-///
    • herbaliser szykujecie się juz:)? 28.06.05, 13:57
      • dementia Re: szykujecie się juz:)? 28.06.05, 13:59
        Uhu - ja już spakowana, plecak na plecach, bilet w kieszeni i czekam ;-P
        Acha i dziś kosmetyczka, za tydzień fryzjer. Wystarczy? ;-) A jak Ty się
        szykujesz? :-) Pozdrawiam!
    • allblacksreds rozkład jazdy... 01.07.05, 17:04
      już jest rozkład jazdy....
      www.opener.pl/full_line_up.htm
      • herbaliser Re: rozkład jazdy... 02.07.05, 13:35
        no no...snoop doogy dog przed pogodno...takiego supportu to jeszcze nie mieli
        chyba:)....
        • videll Re: rozkład jazdy... 04.07.05, 07:44
          chyba nie mieli..?! :-)
          La la la - a ja sobie już dzisiaj wyjeżdżam!!! kukukuku pa pa ra ra! bum cyk
          cyk.. :-))
          wieczorem (a raczej w nocy) wsiadamy do pojazdu i lecimy na północ. po drodze
          na dzień lub dwa nad jeziorkiem - na Kaszubach (tam się wychowałem) a z tamtąd
          już niecałe 100km nad plaże! a widzicie tą pogodę za oknem??? bajka!! -
          oczywiście wcześniej zaklepana! :-)
          ps. jakbym za tydzień nie pisał...to było ostro!
          hej brygada!
          • dementia Re: rozkład jazdy... 04.07.05, 09:30
            Fajnie Ci :-))) Ja się kiszę w pracy do czwartku :-/ Udanego wypadu życzę i
            pozdrawiam!
          • allblacksreds Re: rozkład jazdy... 04.07.05, 21:43
            ja wyjeżdzam w czwartek rano pociągiem....videl spotkamy się tam myślę:)))))
            • radexior Re: rozkład jazdy... 05.07.05, 10:59
              Zazdroszcze wam, jak sie wkurzę to zaraz wsiądę w pociąg!
              • dementia Re: rozkład jazdy... 05.07.05, 14:47
                Bilety są dostępne na miejscu, tak więc nic straconego :-)
                • dementia no i po wszystkim 12.07.05, 10:43
                  Było U N F U C K I N B E L I V E B L E !!! :-))))))))
                  • videll Re: no i po wszystkim 12.07.05, 10:57
                    najlepsza impreza w moim życiu!!!
                    i tyle.
                    • allblacksreds podsumowanko 12.07.05, 22:18
                      uff dopiero teraz dotarłem....musiałem się jeszcze wy-chill-ować po tych dwóch
                      szaleńczych dniach odpoczywając na plaży w sopocie...
                      a więc..po pierwsze pogoda-REWELACYJNA ,mimo zapowiedzi TVN METEO/:)/ŻE MA
                      PRZELOTNIE PADAĆ..
                      SNOOP GEDINIA DOGG -rozruszał tłum jak należy ,nawet powietrze zmieniło swój
                      zapach na ziołowy:)
                      FAITHLESS-nawet się przy nich pobujałem...dobry występ.
                      FATBOY SLIM-dla mnie największa porażka festivalu... taki secik to może zagrac
                      każdy konkretny DJ.po fetboju można było spodziewać się duzo dużo więcej...
                      LAURYN HILL-królowa!!! zagrała chyba wszystkie kawałki na jakie
                      czekałem...bomba występ!!!
                      potem było the music i white stripes których nie widziałem bo przygotowywalismy
                      sie z ekipą na małej scenie na koncert UNDERWORLD...
                      na małej scenie dobre występy POGODNO,FISZA I NEO.
                      no a potem nastała długo oczekiwana chwila- UNDERWORLD!!!
                      To na co czekalismy i nie zawiedliśmy się..
                      tak niesamowitego występu jeszcze nie widziałem a na paru już byłem...
                      przeżycie nie do zapomnienia....i ten wschód słońca morze....ach... jeszcze nie
                      ochłonołem...
                      • herbaliser Re: podsumowanko 13.07.05, 18:40
                        underworld...niesamowity występ!!!! co oni zrobili..ach tego się nie da
                        opisać...
    • allblacksreds born slippy-live from gdynia open'er-zobacz 18.07.05, 20:04
      tion.gad.pl/video/Underworld-BornSlippy(poland.gdynia.2005).avi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka