madzix88 31.05.05, 18:57 Doradźcie, w którym lokalu zrobić obiad weselny. Niekoniecznie muszą to być Tychy. Mam również problem z wyborem kościoła.... niestety. Taka jakaś niezdecydowana jestem:) magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexior Re: obiad weselny 31.05.05, 19:13 madzix88 napisała: > Doradźcie, w którym lokalu zrobić obiad weselny. Niekoniecznie muszą to być Tyc > hy. > Mam również problem z wyborem kościoła.... niestety. > Taka jakaś niezdecydowana jestem:) Może kościół prawosławny:P Odpowiedz Link Zgłoś
mylosolo Re: obiad weselny 31.05.05, 19:45 przerabiałem to miesiąc temu :)...polecam kościół pw. Ducha św. z pięknymi malowidłami Nowosielskiego i oddaloną o 5 minut (spacerem) restaurację Elita...aczkolwiek takie sprawy (lokal) to tak na rok wcześniej trzebaby załatwiać Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: obiad weselny 31.05.05, 20:06 Też polecam kościół św. Ducha, rzeczywiście ikonostasy Nowosielskiego robią wrażenie. A obiad może w Jokerze (tylko to na max. 40 osób chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
regert Re: obiad weselny 02.06.05, 15:11 ślubny czy weselny!?. Musisz się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś