Dodaj do ulubionych

meble kuchenne

03.07.05, 18:35
Własnie kupiłam mieszkanie w tychach i jestem na etapie meblowania kuchni. czy
ktoś mógłby mi polecic firme lub sklep gdzie robią meble na wymiar?
Obserwuj wątek
    • metgreg Re: meble kuchenne 03.07.05, 23:16
      koło koscioła Jana Chrzciciela, w "ryneczku" jak gdyby, koło biblioteki. robili
      znajomej i widziałem, bardzo fajne mebelki.
    • taclar Re: meble kuchenne 04.07.05, 08:45
      Rzeczywiście na H robią ładne kuchnie - Decoline to się chyba nazywa - ale
      niestety są drogie. Zależy jaką kasą dysponujesz. Ja kilka miesięcy temu
      robiłam kuchnię i zamawiałam koło lodowiska w budynku starego Pewexu - na dole
      jest stoisko z meblami na wymiar. Właściciel to bodajże Pan Jacek. Ja ze swojej
      kuchni jestem baaardzo zadowolona. Niezła cena, dobre wykonanie i co
      najważniejsze - nie czekałam zbyt długo (ok 3 tyg). Polecam :)
      • izelka Re: meble kuchenne 04.07.05, 20:09
        A ile płaciłaś za metr i co było wliczone w cenę?
        • taclar Re: meble kuchenne 05.07.05, 09:17
          nie pamiętam ceny za metr. Najlepiej jak bezpośrednio u nich podpytasz. Mam
          szafki typu "ekran", bardzo ładne. W cenie wszystko co najważniejsze, czyli
          szafki góra - dół, blaty, wykończenia. W cenie np mleczne szkło, na pewno
          dodatkowo liczą sobie za punkty świetlne i moim zdaniem cenią się za bardzo -
          100 zł za jeden. Z facetem można się umówić na pomiar i komputerową
          wizualizację (bezpłatnie i niezobowiązująco). Robią wszystko co chcesz,
          świetnie doradzają. Potrzebowałam dwie nietypowe szafki do ukrycia liczników i
          przepływowego podgrzewacza wody (tak aby w każdej chwili mieć do nich swobodny
          dostęp). Nie dość że bez problemu mi to zrobili, to jeszcze sami znaleźli super
          rozwiązanie. W innych miejscach oferujących kuchnie na wymiar miałam problem,
          bo nie chciało im się kombinować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka