xxx.ll 29.11.05, 17:55 Jakie macie stawki za Administratora? Bo moim zdaniem 0,65 gr/m2 to drogo? Co to za zmiana pogotowie całodobowe! ;-( Przecież zapewniał nam to Administrator a teraz obciąża nas dodatkowymi kosztami? :-( Co Wy na to!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magi104 Re: Plan gospodarczy na rok 2006 29.11.05, 20:06 Spokojnie, weź dziesięć głębokich oddechów, policz do siedmiu i wyjaśnij, o co chodzi?? Jakiś problem?? chcesz o tym porozmawiać??? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx.ll Re: Plan gospodarczy na rok 2006 30.11.05, 14:01 Sprawa przedstawia się tak; Kiedy rozmawiałem z Administratorem co wchodzi skład usługi o administrowanie powiedziano mi, że zapewnienie ludzi do ewentualnych awarii. Kiedy rozmawiałem z moim członkiem zarządu pokazał mi przyszłoroczny plan. 0,20gr/m2 na nową instytucję całodobową :-( Jeśli sumuje się oba wynagrodzenia to będzie 0,85 gr/m2 – Czy to nie rozbój? Jest to robienie właścicieli w „Wacka”! Czy Administrator w ten sposób nie nabija sobie kasy labo kumplowi? Dlatego pytałem jak to wygląda u was na rok 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Plan gospodarczy na rok 2006 30.11.05, 14:08 Szanowny Kolego, Realizacja nakreślonych zadań programowych zmusza nas do przeanalizowania istniejących warunków administracyjno-finansowych. Z drugiej strony zakres i miejsce szkolenia kadr spełnia istotną rolę w kształtowaniu dalszych kierunków rozwoju. Podobnie stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności wymaga sprecyzowania i określenia systemu powszechnego uczestnictwa. Nie zapominajmy jednak, że aktualna struktura organizacji pomaga w przygotowaniu i realizacji postaw uczestników wobec zadań stawianych przez organizacje, w ten sposób nowy model działalności organizacyjnej zabezpiecza udział szerokiej grupie w kształtowaniu nowych propozycji. Praktyka dnia codziennego dowodzi, że dalszy rozwój różnych form działalności spełnia ważne zadania w wypracowaniu kierunków postępowego wychowania. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej uzasadniać, ponieważ stałe zabezpieczenie informacyjno-propagandowe naszej działalności umożliwia w większym stopniu tworzenie systemu szkolenia kadr odpowiadającego potrzebom. Różnorakie i bogate doświadczenia wzmocnienie i rozwijanie strukturpowoduje docenianie wagi odpowiednich warunków aktywizacji. Troska organizacji, a szczególnie konsultacja z szerokim aktywem przedstawia interesującą próbę sprawdzenia modelu rozwoju. A zatem wyższe założenia ideowe, a także rozpoczęcie powszechnej akcji kształtowania podstaw pociąga za sobą proces wdrażania i unowocześnienia form oddziaływania. Tyle z mojej strony... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz766 Re: Plan gospodarczy na rok 2006 30.11.05, 16:56 stanowczo za długi post nie chce mi się tak dużo czytać . Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Plan gospodarczy na rok 2006 01.12.05, 19:39 mariusz766 napisał: > > > stanowczo za długi post nie chce mi się tak dużo czytać . Powiedz lepiej, że głupio ci się przyznać, że nic nie zrozumiałeś:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
xxx.ll Re: Plan gospodarczy na rok 2006 || 01.12.05, 20:48 A tak na poważnie! Ktoś coś wie! || Odpowiedz Link Zgłoś