Dodaj do ulubionych

FORMPOL w Tychach

04.12.05, 08:43
Witam Wszystkich
Jakiś czas temu złożyłem dokumenty o pracę do w/w Firmy, jednakże do tego czasu nie dostałem żadnej odpowiedzi. Wydaje mi się że moje kwalifikacje, moim zdaniem,pozwalały by mi na pracę w tej Firmie. Pewnie wielu z Was też złożyło tam dokumenty. Napiszcie czy byliście już na rozmowach?, czy dokładnie będzie zajmowała się ta Firma itp. Dziękuję za wszystki informacje. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • j.oker Re: FORMPOL w Tychach 04.12.05, 09:35
      Spawalnictwo i blacharstwo -jak jestes kucharzem to nielicz na odpowiedz:)))
    • matams Re: FORMPOL w Tychach 05.12.05, 09:29
      > Jakiś czas temu złożyłem dokumenty o pracę do w/w Firmy, jednakże do tego
      czasu
      > nie dostałem żadnej odpowiedzi. Wydaje mi się że moje kwalifikacje, moim zdani
      > em,pozwalały by mi na pracę w tej Firmie

a po chwili...
      >czy dokładnie będzie zajmowa
      > ła się ta Firma itp

Cos mi tu nie pasuje. Znasz swoje kfaliwikacje, wydaja ci sie wystarczajace,
      ale nie wiesz czym sie bedze zajmowala firma? heheh dobre!
    • thelastjust Re: FORMPOL w Tychach 05.12.05, 14:10
      słusznie zauważyłeś/łaś,z tym że złożyłem tam papiery ogólnie o pracę w tej
      Firmie, słyszałem różne wersje tego czym mają się zajmować, ale postanowiłem zapytac o to na forum, ale widzę że bystry/bystra jesteś, pozdro
      • rasia1 Re: FORMPOL w Tychach 06.12.05, 20:21
        Formpol czyli Magna bedzie produkowac metalowe częsci do samochodow, glownie
        dla opla i fiata (wahacze, elementy podwozia i takie tam..) przede wszystkim
        szukaja automatykow-robotykow do utrzymania ruchu; dawali nawet kilka ogloszen
        w poniedzialkowej GW. najwieksze szanse maja wiec "techniczni" - jak potrafisz
        zaprogramowac robota kuka zeby pospawal to co ma byc pospawane, to masz te
        robote ;))) o tym co w Tychach powstaje wiecej znajdziesz tu:
        www.cosma.com/cosma/en/
    • thelastjust Re: FORMPOL w Tychach 08.12.05, 08:53
      wczoraj się dowiedziałem że będzie tam spawalnictwo, będą też potrzebowali operatorów jeśli to kogoś interesuje, już jest prowadzona rekrutacja
      • izelka Re: FORMPOL w Tychach 09.12.05, 16:36
        a gdzie trzeba składać papiery?
        • izoska Re: FORMPOL w Tychach 11.12.05, 19:07
          Formpol Sp. z o.o.
          ul. Cielmicka 44
          43-100 Tychy

powodzenia
    • bolid-1975 Re: Formpol w Tychach 14.03.06, 12:18
      Jakich operatorów? Od czego?
      • gadzik3 Re: Formpol w Tychach 18.03.06, 23:20
        A jak wygldaja tam zarobki bo ja słyszalem o 1500 zl tylko nie wiem czy brutto
        czy netto. Bo jak brutto to bez rewalacji niewiele wiecej niz płaca w Manuli
        • ewunia78 Re: Formpol w Tychach 18.03.06, 23:42
          Czy wszyscy są ślepi,to podpucha,ta sama osoba założyła post o Manuli i czeka
          jak opisujecie jak wam się żle pracuje.Ha,ha,ha.
    • marcin072 Re: Formpol-praca przez agencję pracy 09.03.07, 21:39
      Ja wiem na temat tej firmy coś ,ta firma przyjmuje cały czas ludzi przez
      agencje ktora nazywa sie ----trenwalker czy coś takiego
      • uchoucho Re: Formpol-praca przez agencję pracy 06.08.07, 20:36
        ta firma to jedna wielka lipa obiecują kokosy a płacą jak w manuli ludzie nie dajcie się nabrac na tą gadke
        • qper78 Re: Formpol-praca przez agencję pracy 24.08.07, 21:22
          masz racje nie da rady przyjąć sie bezpośrednio do firmy, najwyżej za
          pośrednictwem agencji trenkwalder & partner. Jesli ktoś ma ochotę na pracę
          (nawet po 12 godzin) na tłoczni polecam. Kierownictwo "fachowe" "kulturalne"
          (sarkazm mode off)
          • mirekcian Re: Formpol-praca przez agencję pracy 01.09.07, 13:56
            Możliwość przyjęcia bezpośrednio przez zakład była na pewno kilka miesięcy temu.
            Zarobki jedne z największych jakie są w tyskiej strefie.
            • uchoucho Re: Formpol-praca przez agencję pracy 25.10.07, 12:10
              zarobki to były najlepsze tylko teraz stoją w miejscu :)))))))))))
              • tyski74 Re: Formpol-praca przez agencję pracy 21.11.07, 15:26
                uchoucho napisał:

> zarobki to były najlepsze tylko teraz stoją w miejscu :)))))))))))
                Narzekasz ale widze że pracujesz nadal, ty ucho to chyba nie musisz
                nażekać na zarobki!!! Teraz nowy projekt... chyba że to nie ty????
                określ się qrw..
              • tyski74 Niech wiedzą co się o nich myśli...piszcie ziomy 21.11.07, 15:50
                Zarobki nie są najgorsze, 500 na święta a na dodatek można sobie
                dorobić w nadgodzinach. Od stycznia mają być podwyżki firma ma duży
                potencjał, mnóstwo projektów, co jakiś czas są nabory do KJ, lub na
                liderów....(kiedyś przejdzie i mój czas). słyszałem że najlepiej to
                u Klecza i Bociągi bo kocór jest troche dziwny... no i Madejski
                chodzą plotki że on dużo może zresztą widać na tym nowym STSie czy
                CTSie podobno oni tam w hu. zarabiają a to im KAIZEN-MEN załatwił.
                Wszystko było by znośne gdyby nie dwie osoby (raz na palcach raz na
                piętach) bujający się Chorzewski no i GNÓ. Frączek! a co wy o nich
                myslicie? wypowiadajcie się formpolowcy niech qrw. wiedzą co się o
                nich myśli>>> pozdro Tyski
                • pinkch2 Re: Niech wiedzą co się o nich myśli...piszcie zi 21.11.07, 22:03
                  cos to forum malo aktywne. widocznie w firmie pracuje sie calkiem
                  niezle. to dobrze. bo w maflow jest chinska masakra pila motorowa,
                  na placu boju nie pozostaje nikt kto na niego wyjdzie. to dobrze ze
                  u was jest dobrze bo maja ludzie gdzie pracowac w miare normalnych
                  warunkach. jak beda zamykac maflow to sie ludzie rozejda po
                  wszystkich firmach.
                • uchoucho Re: Niech wiedzą co się o nich myśli...piszcie zi 23.11.07, 17:27
                  tyski74 napisał:

> Zarobki nie są najgorsze, 500 na święta a na dodatek można sobie
                  > dorobić w nadgodzinach. Od stycznia mają być podwyżki firma ma duży
                  > potencjał, mnóstwo projektów, co jakiś czas są nabory do KJ, lub na
                  > liderów....(kiedyś przejdzie i mój czas). słyszałem że najlepiej to
                  > u Klecza i Bociągi bo kocór jest troche dziwny... no i Madejski
                  > chodzą plotki że on dużo może zresztą widać na tym nowym STSie czy
                  > CTSie podobno oni tam w hu. zarabiają a to im KAIZEN-MEN załatwił.
                  > Wszystko było by znośne gdyby nie dwie osoby (raz na palcach raz na
                  > piętach) bujający się Chorzewski no i GNÓ. Frączek! a co wy o nich
                  > myslicie? wypowiadajcie się formpolowcy niech qrw. wiedzą co się o
                  > nich myśli>>> pozdro Tyski
                  CHORZEWSKI TO JEDEN Z SEKTY WARIATÓW KTURYM NIE WYSZŁO W LEPSZEJ FIRMIE NIŻ TA TAK SAMO JAK KLESZCZ
                  • matams Re: Niech wiedzą co się o nich myśli...piszcie zi 15.12.07, 16:14
                    uchoucho napisał:
                    ...WARIATÓW KTURYM NIE...
                    Tobie też nie wyjdzie
                • formpolik Re: Niech wiedzą co się o nich myśli...piszcie zi 15.12.07, 09:42
                  tak 500 na swieta ale brutto mieli od tego odciągnąć 19% a w..i
                  to w wypłate i odciągneli wszystkie składki hehe
                  • omt Re: Niech wiedzą co się o nich myśli...piszcie zi 15.12.07, 11:45
                    To sie powinniscie sie cieszyc. U mnie w Maflow dali po 250 zł rok temu było
                    190 zl w bonach. 60 zl wiecej wynegocjowala tzw "Rada zakładowa" która zostala
                    wybrana rok temu a pierwsze ich działania były dopiero w grudniu 2007 r, a
                    mianowicie wywalczenie 60 zł które starczy na lichą choinke z lampkami, i kilka
                    innych deklaracji które w minimalny sposob przyczynia sie do poprawy warunków i
                    przyjemnosci pracy
        • tyski74 Re: Formpol-praca przez agencję pracy 21.11.07, 15:15
          Kim ty wogule jesteś? bo napewno nie uchem z zm "B" - wiec dlaczego
          się za niego podajesz, on jest spoko, chyba że uważasz inaczej??
    • omt Re: Formpol-praca przez agencję pracy 23.11.07, 18:52
      Chłopaki po wypłacie premii swiatecznej zainwestujcie w słowniki ortograficzne i
      przestudiujcie je troche
      • uchoucho Re: Formpol-praca przez agencję pracy 23.11.07, 21:14
        a ty to co jakis menel z biura wielce uczony
      • uchoucho Re: Formpol-praca przez agencję pracy 23.11.07, 21:15
        albo MADEJSKI
        • pinkch2 Re: Formpol-praca przez agencję pracy 24.11.07, 18:07
          bledy sa ciekawe. ciekawie wygladaja. zawsze pisze sie ktory. a jak
          ktos napise ktury to tak dziwnie wyglada. mozna sie zastanowic: moze
          to cos znaczy. np. ktury podkresla ze obojetnie ktory z tych
          wskazanych jest pusty - bo o jest otwarte. najwazniejsze to byc
          przekonanym w tym co sie robi. przeciez ktos powiedzial ze nikt nie
          przekona nas ze biale jest biale a czarne jest czarne. hehe
    • redforek Re: Formpol-praca przez agencję pracy 24.11.07, 06:52
      > widze ze niezle się tam bawicie w tym '' formpolu ''
      • piwosz_1 [...] 22.07.08, 13:10
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • piwosz_1 [...] 02.08.08, 17:32
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • formpol Nie licz na to 03.10.08, 02:30
      Nie licz na to ze nawet jak cie tam przyjmom to uda ci sie tam
      zarobic wszyscy stazy pracownicy odchodzom bo robiom za coraz
      mniejsze piniondze a som coraz wienksze wymagania
    • vabryszard1 Re: Święta 23.12.08, 16:32
      Składam życzenia świąteczne tym wszystkim pracownikom formpolu
      dawniej vab którzy mnie pamietają.
      Zdrowych i wesołych świąt oraz szczęśliwego nowego roku.
      Kot Ryszard
      • arcady67 Re: Święta 24.12.08, 23:33
        Witaj i pozdrawiamy z byłego VAB.
        Tobie i rodzinie przesyłamy również życzenia zdrowych i wesołych świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka