salo 09.12.05, 14:39 Jakie macie plany ? Bo ja, nauczona doświadczeniem, w tym roku święta spędzam w Zakopanem :) Zero zakupów, zero gotowania, żadnych karpi w wannie, pełny luz :) Już się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dementia Re: Boże Narodzenie 09.12.05, 14:46 Święta z powodu mojego światopoglądu nie są dla mnie okazją do przeżyć duchowych, a jedynie okresem wolnym od pracy czyli leniuchowaniem, delektowaniem się pysznościami i częstszymi niż zwykle spotakaniami z rodziną. W tym roku okres świąteczno - sylwestrowo - noworoczny spędzę w Edynburgu. Też pełen luz i też się już cieszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Boże Narodzenie 09.12.05, 15:15 Też wyjeżdżam. W okolice Stuttgartu. To bedą moje pierwsze święta poza domem. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz766 Re: Boże Narodzenie 09.12.05, 19:16 salo napisała: > Jakie macie plany ? Bo ja, nauczona doświadczeniem, w tym roku święta spędzam > w Zakopanem :) Zero zakupów, zero gotowania, żadnych karpi w wannie, pełny > luz :) Już się cieszę :) > fajny taki wyjazd na święta , ale nidy już nie pojade do Zakopanego skąpstwo chytrość uprzejmość za kase , zdzierstwo na każdym kroku to są rzeczy które w Zakopanem są na pożądku dziennym wyleczyłem się z tego kurortu . Odpowiedz Link Zgłoś
muskel Re: Boże Narodzenie 09.12.05, 19:28 A jo sie bardzo ciesza bo po tylu latach narescie moga przyjechac na wilijo do moich TYCH !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś