bty_tychy 10.12.05, 12:40 ci nasi radni są boscy! właśnie słucham radnego Moćko i Dyrdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bty_tychy Re: Sesje Rady Miasta w necie, właśnie oglądam 10.12.05, 12:54 to jest całkiem niezłe Większość radnych w Tychach nie potrafi rozróżnić osoby prawnej od organów osoby prawnej. Mecenas który starał się to wyjaśnić poległ a prowadzący obrady całą sytuację skomentował: ,,Panie mecenasie jeśli ja mogę drogą ktomentarza to uważam, że my prawnicy powinniśmy chodzić na kursy komunikacji społecznej, bo wtedy przynajmniej byśmy mówili prosto i jasno i bezpośrednio'' Odpowiedz Link Zgłoś
bty_tychy Re: Sesje Rady Miasta w necie, właśnie oglądam 10.12.05, 13:03 ja rozumiem,ze obrady prowadzi Gramatyka? po co on w kółko cos dogaduje? ciekawe czy go lubią w tej radzie miasta Odpowiedz Link Zgłoś
clumsy5 Re: Sesje Rady Miasta w necie, właśnie oglądam 10.12.05, 17:30 Czesto ich ogladam. Przynajmniej czlowiek wie co sie bedzie w miescie dzialo, gdzie nowe rondo wybuduja, supermarket czy stacje benzynowa. W przyszlym roku wybory, wiec teraz pewnie samorzad kasa sypnie Odpowiedz Link Zgłoś
yamadam2 Re: Sesje Rady Miasta w necie, właśnie oglądam 10.12.05, 17:42 Proszę o namiary na te interesujące tematy, pewnie wiecej osób się zainteresuje.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: Sesje Rady Miasta w necie, właśnie oglądam 10.12.05, 17:59 ja też prosze o namiary Odpowiedz Link Zgłoś
bty_tychy Re: Sesje Rady Miasta w necie, właśnie oglądam 10.12.05, 19:14 bip.umtychy.pl/?grupa=przedmioty&dzial=prawo&kat=sesje pliki duże jakos obrazu mierna, ale wszystko dobrze słychać dowiedzialem się, że przetarg na budowę halisportowej jest rozstrzygnięty i lada chwila zacznie sie budowa Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: Sesje Rady Miasta w necie, właśnie oglądam 10.12.05, 20:32 dzięki, w wolnej chwili i ja posłucham, może się doweim czegoś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
bty_tychy Re: Sesje Rady Miasta w necie, właśnie oglądam 10.12.05, 19:31 nie wiedizałem, że każda sesja rady miasta zaczyna się od słów ,,szczęść boże'' Odpowiedz Link Zgłoś
teresatara Re: Sesje Rady Miasta w necie, właśnie oglądam 11.12.05, 12:13 bty_tychy napisał: > nie wiedizałem, że każda sesja rady miasta zaczyna się od słów ,,szczęść boże'' Radni zapomnieli, że nie są w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Monthy Python!!!! 11.12.05, 13:33 Sciągnijcie sobie z 24.11.05 - na początku rozdanie nagród tyskim studentom, a Monthy Python zaczyna się ok. 12 minuty. Po prostu rewelacja :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Monthy Python!!!! 16.12.05, 14:13 Monty Python to był podobno wczoraj podczas dyskusji nad budżetem. Niestety parametry techniczne mojego sprzętu nie pozwalają obejrzeć, ale może lepiej... Po co się denerwować z powodu, że część RM to ignoranci... Odpowiedz Link Zgłoś
bty_tychy Najlepsze cytaty 18.12.05, 23:09 Radny Moćko ,,...muszę Państwu powiedzieć, że w dniu dzisiejszym po 15 latach mieszkankom Żwakowa mogę obiecać znacznie mniej niż 15 lat temu'' Odpowiedz Link Zgłoś
perlailotr Re: Najlepsze cytaty 19.12.05, 08:36 Nie radny Moćko tylko radny Sobczyk. Moćko ma duzo mniej wysublimowane dowcipy ;-) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
bty_tychy Re: Najlepsze cytaty 20.12.05, 08:32 na pewno? byłem przekonany, że Moćko, ale jeszcze słabo rozróżniam radnych, zwłaszcza, że ich nie widać. A co to był za radny który w przerwie po głosowaniu nad budżetem usiadł za stołem przewodniczącego i czytał na głos notatki tej pani co siedzi obok wice-przewodniczącego? ok 90 minut do końca posiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś