Dodaj do ulubionych

Wesele w Tychach

17.05.06, 10:07
Witam wszystkich, niedługo wyprawiamy weselicho i interesuje nas gdzie można
wynająć sale. Na dzień lub dwa, może są lokale niedrogie w Tychach lub
okolicy. Pozdrawiamy R.K.
Obserwuj wątek
    • agulz Re: Wesele w Tychach 17.05.06, 11:30
      no nie wiem na ile osób to weselicho, ale polecam "poloneza" na rynku jeśli ma
      byc tak do 40-50 osób, ale "polonez" ma też sale duża tak na 80 osób na
      browarze. ja miałam wesele w tej małej i było super, jedzenie pycha, koleżanka
      miałą na tej dużej i też była zadowoloa. ceny tak 140 zł od osoby i to jest
      taka raczej normalnn cena jeśli chodzi o sale w restauracjach. znajomy miał
      wesele w rapsodii (na przeciwko poloneza na rynku) i też byli zadowoleni. tylko
      uwaga...bo trzeba szybko zaklepać termin i wpłacić zaliczkę, bo teraz wesele
      niestety planuje sie nawet rok wcześniej...od razu mówię że z zespołem i
      fotografem też tak trzeba szybciej termin zaklepać. Udanej zabawy! Pozdrawiam!
    • agulz Re: Wesele w Tychach 17.05.06, 11:38
      a jeszcze U Przewoźnika jest też fajnie. ale sal jest mnóstwo tylko trzeba
      pochodzić i pooglądać samemu, ceny tez czasem się różnią, wiem że czasem na
      dziłkach w domu działkowca robią tylko tam trzeba już więcej się zająć
      jedzeniem, a w restauracji już to się ma z głowy. Na pewno znajdziecie coś co
      wam odpowiada. a tylko nie róbcie na Czułowie, tam jest taka nowa restauracja
      otwarta, jedzenie jest niedobre i podali nam zimne...
    • metgreg Re: Wesele w Tychach 17.05.06, 19:05
      a co znaczy niedługo? bo my zaklepaliśmy pod koniec października zeszłego roku
      lokal i już było ciasno z terminami na ten rok.
      • agulz Re: Wesele w Tychach 17.05.06, 19:45
        no właśnie my nie mieliśmy problemu z terminem, bo salę zaklepaliśmy w marcu zeszłego roku cyzli ponad rok przed ślubem, tak samo mniej więcej z zespołem.
        • mariusz766 Re: Wesele w Tychach 17.05.06, 20:08
          ja rezerwowałem Elite chyba 1,5 roku wcześniej i większość atrakcyjnych
          terminów była zarezerwowana .
          • oqo Re: Wesele w Tychach 17.05.06, 23:54
            lędziny , centrum, , przed torami po wschodniej stronie.
      • ziemia3 Re: Wesele w Tychach 18.05.06, 10:04
        na lipiec 2006
        • ziemia3 Re: Wesele w Tychach 18.05.06, 10:07
          my nierobimy chucznego bo nas niestać, bez orkiestry. Paparaccich mamy
          własnych,wozy drabiniaste też.To ma być przyjęcie obiadowe. na około 25-30
          osób.Może uda sie znaleść coś do 100zł za głowe. A jak nie to w domu a zato w
          okrojonym składzie 18osób. :)
          • agulz Re: Wesele w Tychach 18.05.06, 11:28
            no ja też takie miała, tylko że z orkiestra, ale mysle ze wolne miejsca na
            lipiec moga byc w niedziele, a niedziela tez fajny dzien na slub, wiec
            szukajcie a znajdziecie...a nad przyjeciem w domu my tez sie
            zastanawialismy...to nie jest zly pomysł licza się uczucia...
    • jokawie Re: Wesele w Tychach 19.05.06, 15:12
      Fajnie jest w AROSIE ul.oswięcimska blisko giełdy kwiatowej. Jedzenie dobre
      obsługa profesjonalna.
      • ziemia3 Re: Wesele w Tychach 20.05.06, 22:44
        jokawie napisała:

> Fajnie jest w AROSIE ul.oswięcimska blisko giełdy kwiatowej. Jedzenie dobre
        > obsługa profesjonalna.
        ile za osobę sobie zyczą?
        • metgreg Re: Wesele w Tychach 21.05.06, 09:43
          w Arosie wiem, że mi powiedziano że od 120 zł chyba w górę... i jak
          przypuszczałem, za najniższą cenę było co kot napłakał i żeby goście byli
          najedzeni musiałoby być koło 180-190 zł za osobę.
        • jokawie Re: Wesele w Tychach 22.05.06, 13:54
          w Arosie - zależy od menu.100-150zl.
    • melin1 Re: Wesele w Tychach 21.05.06, 12:12
      A czy ktos wie jak jest w jockerze?
      • mirekcian Polonez 23.05.06, 12:06
        A czy ktoś był albo słyszał jak gra zespół który na stałe gra w "Polonezie"?
        • akwz81 Re: Polonez 23.05.06, 16:56
          ja mam wesele w polonezie( na rynku) w sierpniu ale dopiero teraz słyszę że tam
          jest jakiś zespół na stałe, jak spisywalismy umowę rok temu to powiedziano nam
          że nie ma zespołu na stałe, jedynie podali nr do zespołów które już tam kiedyś
          grały...dlatego my sami sobie szukaliśmy zespołu.
          • mariusz766 Re: Polonez 23.05.06, 17:37

Moia znajoma zrezygnowała z Poloneza w dość nerwowych okolicznościach
            próbowano jej wmusić że ma grać ich zespół na weselu czego ona nie chciała , a
            po drugie każą ściszać muzyke bo sie ludzi burzą mieszkający wokól
            lokalu ........

olała ich bo chciała mieś wesele a nie stype
            • agulz Re: Polonez 23.05.06, 21:07
              ktoś miał jeszcze w Polonezie wesele. bo ja mam pozytywne wspomnienia ale może ktoś ma inne?? albo podobne??
            • mirekcian Re: Polonez 23.05.06, 23:58
              Ja się chyba nie musze martwić o burzących się mieszkaców wokól
              lokalu bo poprostu ich tam nie mam jeśli chodzi o "Poloneza" obok browaru
              obywatelskiego. Adres zespołu grającego w "Polonezie"
              www.taryfa.republika.pl/html/o_zespole.html.
              • mirekcian Re: Polonez 24.05.06, 00:00
                www.taryfa.republika.pl/html/o_zespole.html
      • jokawie Re: Wesele w Tychach 24.05.06, 13:40
        w JOkerze jest fajnie na małe wesele.Jedzenie dobre.Jak chcesz dużo jedzenia to
        musisz się liczyć z ceną.Tylko dobre kelnerki poodchodziły.MENU sami ustalacie
        czy to w JOKERZE czy AROSIE.
        • akwz81 Re: Wesele w Tychach 24.05.06, 15:34
          jeśli ktoś miał w Polonezie na Damrota to napiszcie swoje opinie bo ja tam będę
          się "weselić" w sierpniu i chciałabym poznać opinie...
    • tychowianin Szukam zespołu na weselicho 26.05.06, 16:41
      Yo,
      Podpinam się pod wątek :) szukam zespołu na weselisko w Tychach. Macie namiary
      na jakiś sprawdzonych grajków którzy wytrzymią do białego ranka i nie zaczna
      fałszować z powodu C2H5OH :)
    • mariusz766 Re: Wesele w Tychach 26.05.06, 17:34
      ziemia3 napisała:

> Witam wszystkich, niedługo wyprawiamy weselicho i interesuje nas gdzie można
      > wynająć sale. Na dzień lub dwa, może są lokale niedrogie w Tychach lub
      > okolicy. Pozdrawiamy R.K.

a jakiej kapeli szulasz tradycyjnej czy syntezatory + śpiew
      • ziemia3 Re: Wesele w Tychach 27.05.06, 13:02
        mamy już sale zatezerwowaną, grajka z parapetem prawie i nie drogo. Na Starych
        Tychach trż jest lokal koło browaru (chyba Ranzo)czy cos podobnego, od 110zł za
        osobe. Nasz lokal też jest super dwie sale jadalnia i bawialnia + hotel (nocleg
        ze śniadaniem) naprawde super.
    • elkora Re: Wesele w Tychach 29.08.19, 17:14
      Też ostatnio byłam w Gostyńcu na weselu mojego kuzyna. Bawiłam się pierwsza klasa. Impreza w stu procentach dopracowana. Ładnie przygotowana i przystrojona sala bankietowa, spokojna i cicha okolica. Jedzenie zaserwowali wspaniałe. Wszystko ładnie podane. Obsługa bardzo dobrze sobie radziła przez całą imprezę. Jak dla mnie zorganizowali imprezę pierwsza klasa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka