Gość: Mpiotrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 09:27 Pozdowienia dla Bierunia!!! Dlaczego Bieruń nie ma swojego forum na gazeta.pl??? BIERUŃ THE BEST!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
man_x Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 13:47 przywrocic bieruniowi i ledzinom status dzielnicy i wlaczyc do tychow!!!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! IP: *.media / 10.10.7.* 20.03.03, 15:12 Jestem za, niech powstaną Wielkie Tychy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 14:58 Cos my Wam zrobili zescie uciekli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! IP: *.unice.fr 20.03.03, 15:29 Bierun? A gdzie to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpiotrek Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 19:58 Naprawdę nikt z BIerunia nie zaglada na to forum? A co przeszkadza wam, ze Beruń jest samodzielnym miastem? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 20:14 ja nie mam nic przeciwko temu ze bierun i lendziny sie odlaczyly od tychow. jak chcecie rzadzic sie sami i uzazacie ze zrobicie to lepiej to czemu nie. w koncu wy tam na miejscu najlepiej wiecie co dla was najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 20:17 mam jeszcze takie pytanie do Ciebie Mpiotrek: macie w bieruniu stale lacza internetowe. bo widze ze masz ip z neostrady. to fajnie ze staly dostep do netu jest nie tylko w wiekszych miastach, ale tez w gminach takich jak bierun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 20:50 Luzzz,chłopaki oczywiście żartują.Bieruń ma prawo nawet domagać się własnego forum! A ty x-men tak przeciw wojnie jesteś,a sam byś chciał wtrącać się w nieswoje interesy(takie miniporównanie USA,Tychów,Iraku i Bierunia ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 21:05 Gość portalu: Mpiotrek napisał(a): > Naprawdę nikt z BIerunia nie zaglada na to forum? na to forum zaglada regularnie nie wiecej niz 5-6 osob z tychow wiec watpie by ktos z bierunia zagladal na to forum, no ale mozesz byc tym pierwszym >A co przeszkadza wam, ze Beruń jest samodzielnym miastem? a co przeszkadzało wam, jak bierun byl wlaczony do tychow? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 21:22 X-menie,na to forum regularnie zagląda co najmniej 10-11 osób,policz dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 21:33 sprobuje z pamieci: radex pawel_1 damcio kaner fotomarcin-ostatnio go nie widac franck=radex_1-zaczyna basturk bywalec ja ooo jest 9 -totalne zaskocznie a kto jeszcze chce? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 21:37 man_x napisał: > franck=radex_1-zaczyna to chyba dwie osoby, a nie jedna? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 21:37 man_x napisał: > sprobuje z pamieci: > radex > pawel_1 > damcio > kaner > fotomarcin-ostatnio go nie widac > franck=radex_1-zaczyna > basturk > bywalec > ja > > ooo jest 9 -totalne zaskocznie > a kto jeszcze chce? Zaraz dodam,ale chyba franck to nie radex_1,bo ten ostatni to dawny hoobie i nie wiem czy nie magda_mistrzyni(albo ona to ktoś inny,kogo trza doliczyć do listy).W każdym razie jeśli franck to ktoś inny to dawny hoobie jest 10,a magda_mistrzyni 11. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 21:39 Dwunasty byłby 'os.F',to już nam pokaźna ekipka się tworzy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 21:42 czasami jest tez lukaZ23 to 13 Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 21:43 A właśnie,on jest zdecydowanie 'stałym',choć ostatnio rzadkim! Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 21:43 Domyślam się,że 'Dziadek Mróz' to któryś ze stałych(starych) forumowiczów się zabawia. Od czasu do czasu pojawia się też nick 'tych'-albo jakiś rzadki bywalec,albo też któryś ze stałych ma drugi nick. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 21:46 i tym sposobem utworzyla sie calkiem sympatyczna ekipa. fakt ze czasmi sa przestoje ale ogolnie jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 23:35 Miło że ktoś sobie o mnie przypomniał. Już miałem wrażenie że nikt mnie tu nie widział;-) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 21:46 franck dzisiaj sie przyznal ze byl radexem_1 w watku "czym was zakoczyly kobiety?" Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 21:47 man_x napisał: > franck dzisiaj sie przyznal ze byl radexem_1 w watku "czym was zakoczyly > kobiety?" rzeczywiscie, zwracam honor x-manie Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! 20.03.03, 21:50 Aaaa,no widzisz,gdyby nie ty,w ogóle bym nie zauważył tamtego wyjaśnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: POZDROWIENIA DLA BIERUNIA!!! IP: osz2:* / 10.62.16.* 20.03.03, 22:11 czyli można uznać, że są stali członkowie rady Forum Tyskie z prawem veta. Proponuje uchwalić rezolucje nr 0001 - przegonić naszych sąsiadów z Bielska- Białej na forum. A jak to nie pomoże to uchwalimi rezolucje nr 0002 jeszcze nie wiem o czym będzie ale to sie obada jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpiotrek Pozdrowienia dla Tychów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 08:13 Glupia sprawa, bo ja nawet z Bierunia nie jestem, a tu wszedlem takie powazne tematy... spox :) Mam tam kogos na kim bardzo mi zalezy i chcialem looknac sobie o tak na forum Bieruń... a tu takiego wielkiego. Forum nie ma- no to ja co jest? W tej chwili jestem w Kraku- to dlatego mam ip neo+, ale to badziewie nie dosc ze kosztuje 1000 zl z hakiem co miesiac, to jeszcze bywa tak ze 1 dzien dziala a dwa nie... A Tychy tez lubie- szczegolnie Tyskie Browary Ksiazece :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Pozdrowienia dla Tychów!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 08:26 Hmm,widzę,że doskonały piwosz się wypowiedział. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpiotrek Re: Pozdrowienia dla Tychów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 18:08 teraz z okazji postu sie wstrzumuje, ale dobrze jest czasami wyskoczyc na browara w jakims fajnym towarzystwie i dobrze sie pobawic... no nie??? Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś