pawel_1 05.04.03, 08:14 jak myslicie czy to juz przyszla w koncu do nas zima?? i czy na swieta bedzie bialo?? i pamietajcie ze dzis w nocy zmieniamy czas na zimowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaner Re: ZIMA??? 05.04.03, 23:40 taaa bialo wszedzie, zimno wszedzie wyciagam rekawiczki i podpinke :( Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: ZIMA??? 05.04.03, 23:49 dupnelo sniegiem i to pozadnie, a juz myslalem ze nie bedzie zimy w tym roku;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: ZIMA??? 05.04.03, 23:51 taa a wlasciwie to zobaczylem ze jest bialo po napisaniu tego posta :) Tak sobie tylko zartowalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: ZIMA??? 05.04.03, 23:55 bialo jest na maksa a ja napisalem ten watek tez na zarty bo zimno bylo rano, ale to co widzialem teraz ja wracalem do domu to naprawde przypominalo okres przed swietami bozego narodzenia a nie wielkiej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek mróz Re: ZIMA??? IP: osz2:* / 10.62.16.* 06.04.03, 08:58 Wróciłem do Was.Tak jak kiedyś obiecałem. Śnieg jest ale przez noc troche go wywiało. Nie wiem czy sie ucieszycie ale tego śniegu bedzie duuzo więcejbo go kiedyś obiecałem a jak obiecałem to musze to spełnić. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: ZIMA??? IP: *.rtk.net.pl / 192.168.103.* 07.04.03, 13:20 Kurde , niegdy mnie tak ta pieprzona zima nie wkurzała. Rower sobie kurna kupiłem a tu dupa , nie pojeżdże. w ramach protestu postanowiłem nie wychodzić a domu dopóki nie bedzie wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: ZIMA??? 07.04.03, 21:00 Gość portalu: LukaZ23 napisał(a): > Kurde , niegdy mnie tak ta pieprzona zima nie wkurzała. > Rower sobie kurna kupiłem a tu dupa , nie pojeżdże. w > ramach protestu postanowiłem nie wychodzić a domu dopóki > nie bedzie wiosny. to jest dobry pomysl zeby zaprotestowac przeciwko zimie. chyba pojade zamienic opony spowrotem na zimowki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: ZIMA??? 07.04.03, 21:21 Hem Oponiarze chyba zarobia na tej zimo-wiosnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: ZIMA??? IP: *.rtk.net.pl / 192.168.103.* 08.04.03, 06:52 wszędzie widze śnieg!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek mróz Re: TAK ZIMA! IP: osz2:* / 10.62.16.* 08.04.03, 15:47 Hmm. Przecież zime w kwietniu daje Wam co roku. Więc powinniście być do tego przyzwyczajeni.Najwięcej dałem go wam w kwietniu 96 roku gdy rzuciłem Wam 50 cm. A pamiętacie śnieg 1 maja???? Gdy padał podzcas pochodu 1 majowego???? Pojutrze Was opouszcze ale nie wiem na ile. W najlepszym wypadku nie będzie mnie do października bo wtedy znowu wróce. Ale to jeszce nie pewne. Może wpadne do was jeszce za jakieś 2 tygodnie albo na 1 maja jak kiedyś??? Nie wiem, zobacze, ale historia podobno lubi sie powtarzać więc i ja może wróce. ** ** ** ** ** * ****** *** *** * * ** * * * * * ** * * * * ** * * Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Ludzie jak ten czas leci. To było już 4 m-ce temu 02.08.03, 18:13 Siadłem sobie na ten watek aby sie schłodzić. na dworze upał i duszno. Wtedy chcielismy-chcieliscie ciepła a teraz narzekamy na ciepło. niedługo znowu będziemy narzekali na zimno a później znowu na ciepło. tak to juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Bardzo aktualny wątek ;-))) n/t IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 23:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi niestety tak; n/t IP: *.unregistered.media-com.com.pl 29.08.03, 21:59 Odpowiedz Link Zgłoś
salo Bez przesady :) 01.09.03, 08:43 przecież to dopiero jesień, pora zbierania kasztanów a nie lepienia bałwanów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Bez przesady :) 01.09.03, 09:09 ee tam przecie cieplo jest ... brrrrr wlaczcie kaloryfery :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Bez przesady :) 01.09.03, 16:55 salo napisał: > przecież to dopiero jesień, pora zbierania kasztanów a nie lepienia bałwanów ;) heh jutro w nocy popada sobie całkiem bliziutko snieg lub snieg z deszczem-bo w Beskidach- więc dziadek mróz będzie bardzo blisko ale spokojnie jeszcze nie zawita do Tychów tym razem. Możliwe że jak znajdzie czas to wpadnie pod koniec września ale raczej prawdopodobne to że czas dopiero będzie miał w październiku i to jest na bank... ;) jeszcze basturk a niedługo dziadek mróz Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: ZIMA??? 13.11.03, 09:27 Wątek się znowu zaktualizował :) Przygotowani jesteście ? Macie czapeczki z pomponikami, rękawiczki i szaliczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: ZIMA??? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 09:57 Mogła przynajmniej jeszcze ten weekend zostawić w spokoju:( Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: ZIMA??? 13.11.03, 16:32 spokojnie ten sniego to miejscowy i chwilowy.... (fenomen osiedla O-ja to nazywam tam i dookoła niego była bialutko i prószył ale wysdtarczyło pojechac za tory/lodowisko i już zimy nie było ;) -ale przygotujcie czapki szalki rajtuzy heh kalesony cokolwiek macie bo wg moich wyliczeni jak napisałem gdzieś uderzy z dużą siłą do 2 tgydoni...... Odpowiedz Link Zgłoś