Dodaj do ulubionych

Ambasada Urody

30.01.07, 19:41
Tydzień temu wpadła mi do ręki ciekawa ulotka opisująca nowy salon
kosmetyczno-fryzjerski, z opisu wynika że świadczą fajne usługi. Czy ktoś już
tam był a zwłaszcza na zabiegach w kaspule SPA i na pedicure SPA, podobno
wykonywane jest w super fotelu.
Obserwuj wątek
    • maccon Re: Ambasada Urody 31.01.07, 01:36
      Jak słyszę takie idiotyczne nazwy firm to mnie skręca ze śmiechu. Ambasada
      Urody? A może to jakiś nowy kraj w Afryce - Uroda. Od razu przypomina mi się
      "Miś" i słynny Londyn (i tudzież Lądek Zdrój). Jeśli w kraju nie pozwala się
      nazywać sklepu z drobiazgami "Duperele", to za takie nazwy powinni nabijać na
      pal. A wracając do pytania - nie byłem.
      • krysia582 Re: Ambasada Urody 06.03.07, 13:57
        moja koleżanka wyladowała w szpitalu po kwasach w ambasadzie urody było o tym
        głośno w tychach tak więc polecam odważnym
        • izza123 Re: Ambasada Urody 06.03.07, 22:57
          serio????? jak to???
        • donia71 Re: Ambasada Urody 07.03.07, 00:48
          oj krycha coś tu ściemniasz czuję podstęp w twoim tekście właśnie biorę serię
          kwasów dla twojej wiedzy jest to peeling na kwasie migdałowym o małym stężeniu
          bo tych o dużym stężeniu salon nie posiada ,zabieg mam wykonywany trzeci raz i
          efekty są super współczuję salonowi że musi czytać te oszczerstwa ,ciekawe w
          którym szpitalu i na jakim oddziale ?masz pecha krycha bo pracuję w szpitalu
          zrobiłam wywiad i niestety ku twojej beznadziejności takiego przypadku ani w
          moim szpitalu ani w drugim nie odnotowano czyżby konkurencję żal ściskał ,chyba
          że to sprawka byłych pracownic (oriętuję się że dwie się nie sprawdziły) a póki
          co krycha fuj nieładnie
          • raszynstraszyn Re: Ambasada Urody 07.03.07, 08:21
            nie ma to jak na wsi-wszystko wszyscy wiedzą i o ściemie nie ma mowy;-)
    • izza123 Re: Ambasada Urody 11.02.07, 19:36
      Byłam tam i muszę powiedzieć że bardzo fajnie. Nowe wnętrza zawsze przyciągają.
      Obsługa całkiem ok. Z terminami tez bez problemu. Póki co korzystam tam tylko z
      fryzjera ale jestem bardzo zadowolona. Polecam.
      • baszalotta Re: Ambasada Urody 16.02.07, 22:33
        cóż, ja nie byłam... ale w najbliższym wolnym czasie, zamierzam to nadrobić, by
        poczuć się naprawdę światową tyszanką.
        Nawiedzę oto w pierwszej kolejności Instytut Paznokcia, w celu zafundowania
        blaszkom grzbietowym pełnej odnowy biologicznej, zasiegnę też porady w zakresie
        jakichś antydepresantów paznokciowych- moje strasznie nerwowo reagują na płyn
        do mycia naczyń, dlatego istotna jest dla mnie kwestia niwelowania
        paznokciowego stresu.
        Następnie udam się do Ambasady Urody w celu opieczętowania mojej cery algami z
        naturalnym ph, a następnie załatwienia wiz wolnym rodnikom, by mogły swobodnie
        uwalniać się w dowolnym kierunku, kiedy tylko przyjdzie im ochota.
        Jeśli jeszcze nie będzie zbyt późno, nie poniecham udać się do Kliniki Zdrowej
        Rzęsy, w celu poddania się zabiegowi wzmożonej witaminalizacji osłonowej
        ochrony oka, by stamtąd szybciutko pobiec do Katedry Technologii Masażu
        Pośladków- w wiadomym celu.
        A na koniec- spokojnie, na luzie, marszem na piwo... tylko gdzie?

:)))

• magi104 Re: Ambasada Urody 23.02.07, 20:49
          baszalotta napisała:

> cóż, ja nie byłam... ale w najbliższym wolnym czasie, zamierzam to nadrobić, by
          >

> zasiegnę też porady w zakresie
          >
          > jakichś antydepresantów paznokciowych- moje strasznie nerwowo reagują na płyn
          > do mycia naczyń, dlatego istotna jest dla mnie kwestia niwelowania
          > paznokciowego stresu.

Tu Wirtualny festiwal Porad Psychosomatycznych:
          Droga Baszalotto, twój problem poruszył nas wszystkich dogłębnie - paznokcie w
          depresji to znak naszych czasów, my mamy na to doskonałe me-dictum:
          NIE ZMYWAć!!!!

Rekompensatę za analizę twojego problemu i profesional researching ściągniemy
          sobie z twojej karty kredytowej :)
        • elmo_ty_2 Katedra Technologii Masażu Pośladków 06.03.07, 07:02
          wie ktoś czy nie jest poszukiwany pracownik albo chociaż pomocnik do tego
          zacnego wydziału? jestem obrotny i akuratny a ta praca bardzo by mnie
          satysfakcjonowała oraz spełniała zawodowo. nadgodziny i bezpośredni kontakt z
          pacjentkami będą dla mnie dodatkową motywacją. zapewniam że swoje obowiazki
          będę wypełniał z zamiłowaniem i wirtuozerią. dla bardzo wymagających klientek
          jestem gotów zaoferować nowe usługi, np niosący ukojenie masaż trzydniowym
          zarostem. niecierpliwie oczekuję oferty :-)
    • mina00 Re: Ambasada Urody 23.02.07, 17:55
      Byłam tam jakiś czas temu, tak tylko zajrzeć, ale nie opłaca sie tam iść, chyba
      że z bardzo grubym portfelem:-)) Pedicure SPA, fajnie brzmi ale oprócz paru
      bąbelków to naprawde nic specjalnego a cena za to kosmiczna bo 90zł. Kapsuła SPA
      też fajna, ale zabieg na ciało wyszczuplający kosztuje jedyne 190zł, pamiętajmy
      że jak chcemy zobaczyć jakieś efekty to musimy go powtórzyć conajmniej 8 razy, a
      to już wydatek nie nan nasze polskie kieszenie. Tyle na temat :-))
      • izza123 Re: Ambasada Urody 23.02.07, 23:19
        No cóż mogę Ci powiedziec takie sa ceny.....
        • izza123 Re: Ambasada Urody 25.02.07, 20:49
          Kochani moi nie przejmujcie sie warto czasami poszalec i zrobic cos dla siebie....
      • groszek96 Re: Ambasada Urody 26.02.07, 08:16
        osoba która napisała o tych cenach jest nie w temacie byłam tam ostatnio i ceny
        są przystępne a pedicure jest naprawdę super a od nie dawna wykonywany jest
        przez nowa pracownicę która posiada umiejętności relaksacji świetne wnętrza
        nowe urządzenia a na zabiegi na ciało są niezłe promocje od 90 zł no cóż ta
        ludzka zazdrość robi swoje wiem że ostatnio zepsuła opinię salonu pani właśnie
        od pedicure i od tipsów kiepskie umięjętności jest nowa pani i robi świetnie
      • jokawie Re: Ambasada Urody 26.02.07, 13:35
        dDo skorzystania z usług salonu, zachęciła mnie koleżanka.Na urodziny dostala
        prezent od męża karnet na usługi w salonie.Była zadowolona, szczególnie z
        zabiegow na cialo.Mila atmosfera i profesjonalna obsługa.
      • donia71 Re: Ambasada Urody 02.03.07, 19:44
        piszesz że byłaś tam tylko zajrzeć to jakim cudem opisujesz pedicure że to
        tylko parę bąbelków ja byłam i korzystałam z pedicure spa i jest super a fotel
        posiada funkcję masażu na plecy więc jest to dodatkowy relaks . Oj ktoś tu
        chyba komuś skrzydła podcina fuj nieładnie
      • donia71 Re: Ambasada Urody 02.03.07, 19:53
        mina ten tekst donia 71 to do ciebie a co do cen to są adekwatne do jakości
        usług i samego salonu ale z tego co pamiętam to ceny są zdecydowanie niższe
        zajrzyj tam jeszcze raz może się rozminujesz
    • rasqo Re: Ambasada Urody 02.03.07, 21:02
      a czy salon ma stronę w internecie?
    • anjaaaa1975 Re: Ambasada Urody 05.03.07, 15:29
      Z tego co wiem to nie mają stronki..A szkoda..Też szukałam.Ale postanowiłam
      odwiedzić salon i sprawdzić "na własnej skórze" ile jest wart..Muszę przyznać,że
      byłam zaskoczona podejściem do klienta i fachowym wykonaniem zabiegów :) A ceny
      też nie są kosmiczne..po prostu jaki salon takie ceny..Polecam zabiegi u Pani
      Beatki, jest naprawdę dobra w tym co robi!!!
    • olagolebiowska Re: Ambasada Urody 07.03.07, 18:41
      Byłam. Nie polecam. Usługa wykonana bardzo kiepsko, a po odejściu od kasy
      reklamacji nie uwzględnia się :/
    • izza123 Re: Ambasada Urody 14.03.07, 21:52
      W Ambasadzie nie pracuje juz pani Kinga fryzjerka czy ktos wie gdzie teraz mozna
      ja znalezc?????
      • loa1 Re: Ambasada Urody 30.03.07, 22:52
        A co była taka dobra czy taka kiepska?Korzystałam z usług i oprócz miłej
        obsługi...
        • izza123 Re: Ambasada Urody 31.03.07, 16:47
          nie własnie chodzi o to że była spoko. Ale trudno juz znalazłam nowa jestem
          zadowolona....
    • anitaja Re: Ambasada Urody 28.08.07, 11:41
      a moze ma ktos numer telefonu do Ambasady :)
      • jokawie Re: Ambasada Urody 31.08.07, 17:01
        telefon 517818062 ul.Batorego 86
        • anitaja Re: Ambasada Urody 01.09.07, 09:54
          pieknie dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka