aneta803 24.02.07, 21:04 mam miec zabieg laparoskopii (ginekologia0. Wiem ze musze zapłacic, bo lekarz dal mi to do zrozumienia. Poradzcie mi ile sie teraz daje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwcia1001 Re: laparoskopia ile kosztuje 24.02.07, 22:23 Radzę idź do innego lekarza, dostaniesz skierowanie do szpitala i masz gratis. Natomiast prywatnie kosztuje około 300 - 400 zł. - dane z ubiegłego roku!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia1001 Re: laparoskopia ile kosztuje 24.02.07, 22:25 Sprostowanie - podałam ci koszt zabiegu w prywatnej klinice. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta803 Re: laparoskopia ile kosztuje 26.02.07, 20:11 iwcia, w której prywatnej klinice można zrobic laparoskopię? proszę Cię podaj namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
tyszek3 Re: laparoskopia ile kosztuje 26.02.07, 21:51 Dlaczego masz płacić, weź skierowanie od ginekologa i zabieg sfinansuje Ci NFZ. Wiem, że laparoskopie robią w Katowicach na ul. Żelaznej w Tommedzie. Moja siostra tam miała. Tylko nie wiem czy Twoje schorzenie też zakwalifikuje się do przeprowadzenia zabiegu w oddziale chirurgi krótkoterminowej. Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia1001 Re: laparoskopia ile kosztuje 27.02.07, 22:10 Ultra Med Tychy ul. Nałkowskiej 13, to jest klinika jednego dnia, w dniu zabiegu prawdopodobnie wyjdziesz do domu albo w dniu następnym - w szpitalu po laparoskopii leży się 3 dni.(nie wiem czy mówił Ci lekarz, ale każda laparoskopia może skończyć się operacją - zależy od tego co tam zobaczą w środku - zapytaj lekarza są dwa rodzaje laparoskopii. Podaję telefon (32)217-68-75. Pamiętaj, że w szpitalu będziesz miała gratis, weź skierowanie od lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
klosinska4 Re: laparoskopia ile kosztuje 14.04.13, 11:59 Po pierwsze w żadnej prywatnej klinice się laparaskopii nie powinno robić. Dlaczego? A dlatego, że jeżeli podczas zabigu dojdzie do przecięcia jelita lub naczynia, to raczej klinika cię nie zdąży nawet dowieść do szpitala. Dziewczyno to jest operacja , ja byłam w szpitalu Orłowskim i uważam, że wszystko się tam odbywa na wysokim poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: laparoskopia ile kosztuje 14.04.13, 13:37 tu mają kontrakt: www.narodziny.com.pl/wiadczenia-nfz Nie wiem, co kosztuje 300 zł laparoskopowo ( prywatnie)? Ceny operacji laparoskopowych widziałam od 2000 zł w górę :( Odpowiedz Link Zgłoś