kaner 26.05.03, 15:13 NIE CHCEMY KOLEJNEGO SUPERMARKETU W TYCHACH A SZCZEGOLNIE NA ULICY PILSUDSKIEGO W OK. OS. 'T' WSZYSCY MIESZKANCY NIE ZGADZAJA SIE NA BUDOWE !!!!!! PROTEST PROSTEST Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basturk Re: Protest PROTEST!!!!! 26.05.03, 19:57 Napisz więcej co tam ma być. Podobno nie jakiś zwykły blaszany supermarket. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Protest PROTEST!!!!! IP: *.gisz.pl 26.05.03, 20:39 Czy znasz wszystkich mieszkańców i rozmawiałeś z nimi ,że piszesz WSZYSCY Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Protest PROTEST!!!!! 26.05.03, 22:00 No dobra moze nie wszyscy ale mieszkancy bloku przy od strony od ktorej maja budowac w znakomitej wiekszosci TAK. A poza tym dlaczego akurat supermarket bedzie mial jakies 1950 m2?? Zeby ominac prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Protest PROTEST!!!!! 29.05.03, 16:05 kaner napisał: > No dobra moze nie wszyscy > ale mieszkancy bloku przy > od strony od ktorej maja budowac > w znakomitej wiekszosci TAK. > > A poza tym dlaczego akurat supermarket bedzie mial jakies > 1950 m2?? > > Zeby ominac prawo... > > dowiedzales sie moze kto to bedzie budowal? bo jak jakis leder price itp. to i tak tam nigdy nie pojde. ale moze bedzie cos lepszego, ladniejszego? a wlasciwie to nich powstanie jeszcze 10 supermarketow, tym lepiej dla konsumentow, bo bedzie konkurencja. A wygra wtedy najlepszy, ten ktory przyciagnie najwiecej ludzi. Kaner a o co chodzi z tym 1950?? moze prawo jest zle skonstruowane i daje mozliwosci na jego obejscie? supermarket nie jest temu winien, ale ustawodawca Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Protest PROTEST!!!!! 29.05.03, 18:59 ponawiam swoje pytanko: co tam dokładnie bedzie??? Bo podobno jakiś pietrowy dom handlowy a nie zwykły blaszak ale czy napewno to nie wiem. Dlatego wyjaśnijcie zwłaszcza Ci co tam mieszkają. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Protest PROTEST!!!!! 02.06.03, 21:50 Wiem napewno ze zbierane sa podpisy pod protestem na ten temat i tyle nic wiecej nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Protest PROTEST!!!!! IP: *.cst.tpsa.pl 04.06.03, 16:14 kaner napisał: > NIE CHCEMY KOLEJNEGO SUPERMARKETU W TYCHACH > A SZCZEGOLNIE NA ULICY PILSUDSKIEGO > W OK. OS. 'T' > WSZYSCY MIESZKANCY NIE ZGADZAJA SIE NA BUDOWE !!!!!! > > PROTEST PROSTEST > Czy w tym mieście niczego nie da się zbudować? Przez te ciągłe protesty zamieni się ono w końcu w jeden wielki slums. Kto zechce inwestować w mieście, które wszystko oprotestowuje? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Protest PROTEST!!!!! 04.06.03, 16:22 Ale niech mi ktoś w końcu wytłumaczy co tam ma być?? Jakiś zwykły blaszany sklep typu Leader Price czy jakieś lepszec Centrum Handlowe??? Bo nie wiem czy też oprotestować to czy nie???? W poście: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=6324716 niektórzy uznali (w tym ja ) że zanim zaczyna się oprotestowywać coś to powinno sie rozważyć za i przeciw. Mysle że jeszce zawcześnie żeby protestować bo nie znamy żadnych szczegółów. A jak znacie to podajcie.Też rozważe za i przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś