izza123 16.07.07, 20:08 Czesc czy w Tychach prowadzi sie zajecia metoda callana???? jak tak to gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamcia86 Re: Angielski metoda Callana 16.07.07, 21:30 www.speedcallan.pl/index_tychy.php no i polecam!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
legry Re: Angielski metoda Callana 17.07.07, 07:30 A ja Szkoły Języka Angielskiego SPEED w Tychach przy ul. Budowlanych 35 raczej nie polecam. O ile nie mogę mieć zastrzeżeń do jakości nauczania, to pomrocznie wygląda wyliczony system spłat ratalnych. Moja córka uczęszczała do nich na j. angielski od września 2006 do maja 2007 i raty, które mi wyliczyli, miały się nijak do oferty przedstawionej w reklamowej ulotce. Umowę podpisywała córka a ja dopiero potem zauważyłem te rozbieżności cenowe z ofertą. Składałem skargę w ich sekretariacie, miał się do mnie odezwać ich szef, jednak się nie odezwał a ja, że względu na dobro córki, machnąłem potem na to ręką. No cóż, umowa już była podpisana, mogłem się wymądrzać przed jej podpisaniem. Zachowałem się zgodnie z przysłowiem: "Mądry Polak po..." Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia86 Re: Angielski metoda Callana 17.07.07, 10:25 Gdy ja tam chodzilam jakies 2 lata temu, wysokosc raty byla poprostu uzalezniona od dlugosci kursu, jesli umowa byla na rok to wychodzilo taniej za godzine niz przy umowie na np 3 miesiace. Ja polecam szczegolnie za bardzo fajną atmosfere no i dobry poziom nauczania:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dietyloamina Re: Angielski metoda Callana 26.07.07, 01:15 fajnie tam jest... i raz na jakis czas organizuja 'Callan Party' w jakichs knajpach, za darmo (tzn. wliczone w cene kursu;) dla uczestnikow+ os. towarzyszaca. fajne jest tez to, ze zajecia sa tylko z native speakerami (z roznych anglojezycznych krajow- Nowa Zelandia, USA, Australia, Kanada, RPA, UK)- i jak sie ktoregos z nich spotka 'po godzinach' np. w autobusie czy na miescie, to zwykle mozna z nim sobie pogadac;) Odpowiedz Link Zgłoś