mak20061 odp 23.09.07, 09:57 extyszanka napisała: > jak w pytaniu. Nie ma bezpośredniego połączenia najpierw do Katowic następnie autobusem który jedzie przez Dąbrówkę Małą przystanek nosi nazwę Dąbrówka Mała Centrum Handlowe kierunek Dąbrowa G , Sosnowiec Odpowiedz Link Zgłoś
extyszanka dzieki ale..... 23.09.07, 12:19 proszę mi powiedzieć, do którego miejsca mam dojechać do Katowic, gdzie mam wysiąść aby moc sie przesiąść dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
mak20061 Re: dzieki ale..... 23.09.07, 13:53 Dawno nie jechałem żadnym autobusem ale z tego co mi sie wydaje najlepiej będzie pojechać tymi autobusami z Tychów do Katowic wysiąść na przystanku Katowice Hotel Novotel mzk.pl/rozklady/0014/w.htm mzk.pl/rozklady/0004/w.htm mzk.pl/rozklady/0400/w.htm następnie przesiąść się do autobusu zatrzymującego sie w Dąbrówce www.kzkgop.com.pl/rozklady/index_przystanki.php?przyst=323 musisz sie nauczyć korzystać z internetu ... Odpowiedz Link Zgłoś
extyszanka z internetu korzystam:) 24.09.07, 09:01 ale nie znam Katowic, na tyle aby wiedziec gdzie wysiaść aby przesiaść sie do innego autobusu... Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: z internetu korzystam:) 24.09.07, 09:24 extyszanka napisała: > ale nie znam Katowic, na tyle aby wiedziec gdzie wysiaść aby > przesiaść sie do innego autobusu... to inna mozliwosc , objetnie jakim tyskim autobusem jedziesz do Katowic , wysiadasz na ostatnim przystanku na al.Korfantego , idziesz pod Empik na ulice Skargi i tam wsiadasz do autobusu jadacego na Sosnowiec tudziez Dabrowe Górnicza , osobiscie polecam 805 lub 807 , wysiadasz na drugim przystanku Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka33 Re: z internetu korzystam:) 24.09.07, 22:12 Jeszcze łatwiej Ci bedzie jak w Katowicach wysiadziesz na przystanku Katowice HOTEL NOVOTEL ( 2 przystanek za Korfantego- niedawno zrobili jeszcze jeden przystanek na Uniwersyteckiej ) i przesiadziesz sie na autobus jadacy do Sosnowca, Bedzina .Wysiadasz na nastepnym przystanku Ikea jest po drugiej stronie ulicy :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: z internetu korzystam:) 25.09.07, 00:10 Tylko uwaga, bo 801, 821, 831 jada w tamtym kierunku, ale sie nie zatrzymuja przy IKEA :-). 801 to w ogole przyklad genialnego autobusu po drodze do Dabrowy praktycznie jeden przystanek. Takie nasze E-1, tylko bez doplat ;-). Reszta jedzie, polecam: 40, 154, 805, 807, 808, 811, 815. Wysiasc jak sugerowano pod Novotelem. 4 jedzie tam wczesniej niz na Korfantego, wiec bedzie szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś