16081957max 20.12.07, 19:41 Witam wszystkich serdecznie -Życzę pogodnych szczęsliwych Świąt Bożego Narodzenia. Poszukuję konkretnego adwokata proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolekcjoner_ciekawostek Re: Adwokat Tychy 21.12.07, 10:39 Cofnij się do do tematu forum z listopada to Ci się wszystkiego odechce a szczególnie tyskiego sądu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=71624203 Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Adwokat Tychy 21.12.07, 13:01 Niestety mam bardzo negatywne zdanie o tyskim sadzie. Bylem kiedys przed nim przesluchiwany, pani prowadzaca rozprawe dyktowala do protokolu jakies wlasne streszczenie mojego zeznania, powaznie przekrecone, w ogole nie dawala mi mowic (dwa wyrazy i juz jej pytanie, sugestia, czasem kpina), dopytywala sie o sprawy malo wazne, omijajac meritum. Mialem wrazenie, ze to przesluchanie to jakis zart byl. Ale inne osoby (takze z drugiej strony) tez tak przesluchiwala, wiec ta pani chyba po prostu tak ma, nie podejrzewam jej akurat o stronniczosc. W kazdym razie zdanie o dochodzeniu prawdy przez sady wyrobilem sobie negatywne. Odpowiedz Link Zgłoś