rudarudzik 03.03.08, 21:18 Drogie mamy wyrazcie swoje zdanie o przedszkolach pozytywne jak i negatywne.Napewno pomoze to podjac dezycje przy wyborze dla naszych smykow.Zastanawiam sie nad przedszkolem nr 14 ale nie jestem do konca przekonan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
art04 Re: Opinia o przedszkolach 06.03.08, 19:57 Mój synek chodzi do 14 od września zeszłego roku. Jesteśmy zadowoleni, obsługa miła i fachowa. Różne atrakcje dla dzieciaków: m.in wypady do Hop-Siup, do teatru (czasami aktorzy wpadaja do przedszkola), wyjazdy do Ćwiklic (schronisko dla zwierząt). Ogólnie jest fajnie :)Jak najbardziej polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anaimie Re: Opinia o przedszkolach 26.03.08, 12:06 Polecam przedszkole nr 8 (na osiedlu A) - moja córeczka chodzi tutaj już trzeci rok i żałuję, że będzie chodziła tutaj jeszcze tylko rok - ale też cieszę się, że zerówka będzie tutaj, a nie w szkole ;-))) Obawiam się jednak, że jest długa lista chętnych i tych na rezerwowej liście. Polecam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
smartymarty Re: Opinia o przedszkolach 27.03.08, 16:08 polecam przedszkole "Promyk", na osiedlu "c", przy parku niedźwiadków.jest prywatne, ale miasto dopłaca więc opłaty są w nim jak w panstwowym Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Opinia o przedszkolach 28.03.08, 09:09 smartymarty napisała: > polecam przedszkole "Promyk", na osiedlu "c", przy parku > niedźwiadków.jest prywatne, ale miasto dopłaca więc opłaty są w nim > jak w panstwowym Hehehe, ja też je polecam, ale nie rodzicom chcącym zapisać swą pociechę na najbliższy lub kolejny rok szkolny: miejsc już bowiem nie ma..... Niestety/stety w niepublicznych przedszkolach nie obowiązują takie zasady zapisywania jak w tych publicznych i można zapisać dziecko z kilkuletnim wyprzedzeniem nawet..... Odpowiedz Link Zgłoś
filigranowaewa Re: Opinia o przedszkolach 27.03.08, 21:34 nasza pociecha chodzi do przedszkola 25 w urbanowicach , jestesmy bardzo zadowoleni, a mały jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś