salo 09.10.03, 11:59 Ktoś (bastrukprawdziwy) postanowił zaśmiecić nasze forum, czy możesz coś z tym zrobić ? Może to i byłoby zabawne, gdyby nie było głupie i podłe. Zresztą sam zobacz. Pozdrawiam - Salo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexindamix Re: Drogi Grabie 09.10.03, 12:22 Jest to pewnego rodzaju oznaka, że nasze forum jest znane. Ataki 'terrorystyczne' widzialem na forach popularnych, specjalistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Drogi Grabie 09.10.03, 12:24 Może i tak, ale w tych śmieciach trudno się poruszać, poza tym są paskudne :| Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Drogi Grabie 09.10.03, 12:26 Jak sobie pójdzie, a Grab dalej będzie spał to po prostu podniesiemy normalne wątki. Tak sie robi na wspomnianych popularnych forach:) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Drogi Grabie 09.10.03, 12:33 Spokojnie, teraz piszmy co chcemy, a prawdziwe podrzucanie zrobimy jak już ta podróbka sobie pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Drogi Grabie 09.10.03, 12:37 radexindamix napisał: > ta podróbka :)))))))))) Byle stało sie to jak najprędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Grab, ilu nieprzyjaciół mogę zablokować 09.10.03, 14:43 w ustawieniach "moje forum" ? Szarańcza się rozmnaża :( Odpowiedz Link Zgłoś
kaligar Re: Grab, ilu nieprzyjaciół mogę zablokować 09.10.03, 15:09 SALO!!! Walcz do upadłego! :) Straszne toto! Chore czy cuś?! Aze nie mam ochoty wchodzic na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Grab, ilu nieprzyjaciół mogę zablokować 09.10.03, 15:28 Zamiast uciekać zrób to co ja :) Wyjaśnienie tam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=8419659&a=8421120 Do dzieła ! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: Drogi Grabie 09.10.03, 15:44 Upssss. Sorry, dopiero teraz tu zaglądnąłem. Już posprzątane. Pozdrawiam Grab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Jak ładnie i czyściutko:-) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 15:48 Może nawet poszkodowany nie zorientuje się, że był atakowany. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk przed chwilą wróciłem i... wąglik mnie zaatakował? 09.10.03, 16:39 jakiś wąglik mnie zaatakował!!!!!!!!!!! no co za hamstwo!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje że nasz Grab coś z tym zrobi z góry dziękuje PRECZ Z PRÓCHNICĄ!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Bardzo dziękuję :) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 15:51 Ok.4330-4198= ok. 130 postów. Niezły furiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Drogi Grabie, jesteś tam? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 16:22 skasuj wątki tego młota Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Drogi Grabie PLEASE zrób coś z tym 09.10.03, 16:35 ja jako basturk prosze o to zebyś zajał sie tym basturkiemprawdziwym!! on nisdzczy nasze forum i je zaśmnieca. prosi jedyny basturk a nie jakaś mutacja Odpowiedz Link Zgłoś
salo Puk, puk, Grabie jesteś tu ? 10.10.03, 07:56 Czy mie możesz zabanować tego osobnika na dobre !? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: Puk, puk, Grabie jesteś tu ? 10.10.03, 11:29 salo napisał: > Czy mie możesz zabanować tego osobnika na dobre !? Zajrzyj proszę do skrzynki. Pozdrawiam Grab Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Puk, puk, Grabie jesteś tu ? 10.10.03, 11:38 gazeta_katowice napisał: > Zajrzyj proszę do skrzynki. Rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Puk, puk, Grabie jesteś tu ? 10.10.03, 12:34 Rozbudzacie ciekawość. Ale dla dobra forum nie będe pytał;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Puk, puk, Grabie jesteś tu ? 10.10.03, 12:50 radexindamix napisał: > Rozbudzacie ciekawość. Ciekawość, drogi Radex'ie to pierwszy stopień do piekła :) Nawiasem mówiąc, kolega już po zajęciach ? Nie przemęczają was tam zanadto ! Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Puk, puk, Grabie jesteś tu ? 10.10.03, 12:53 Piątki to mam chyba ustawowo wolne. Od ponad trzech lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Grab - bardzo proszę o odpowiedź na pytanie: 10.10.03, 08:27 czy usuwasz takie wpisy "na piechotę" czy też masz możliwość usunięcia ich hurtem przez polecenie wykasowania wpisów wysłanych z konkretnego adresu ? Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Drogi Grabie, to znowu ja :) 31.10.03, 09:45 ale cóż, jak kiedyś Radex powiedział up......wiec ze mnie okrutny :) Mam dwie sprawy: 1. Zdarzyło mi się przez przypadek kliknąć ikonkę skasujcie ten wątek i do tego w wątku przeciw, któremu nic nie mam. Ponieważ może się taka wpadka zdarzyć każdemu, chcę zapytać czy taki wątek przed jego usunięciem jest sprawdzany pod kątem zgodności z regulaminem, czy też jest kasowany automatycznie ? 2. To niejaka Celia. Czy możesz uświadomić tej osobie, że jej zachowanie – delikatnie mówiąc – jest niegrzeczne ? Może się zdarzyć, że to ja jestem nadwrażliwy więc zamieszczam poniżej kilka przykładów. Co Ty na to ? Autor: Gość: Celia IP: *.silesia-region.pl Data: 19.09.2003 07:29 tak to jest jak goroli ze wsi zainstalować w mieście. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=8052728&a=8057531 Autor: Gość: Celia IP: *.pharmacy.pl Data: 10.10.2003 23:03 Kamień przetrwa? W Tychach to i kamień ukraść mogą tyskie gorole forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=8451868 Autor: Gość: Celia IP: *.pharmacy.pl Data: 10.10.2003 23:06 Co racja to racja. Tyszanie najpierw powinni zaopatrzyć się w kibelki i w kosze na śmieci, potem powinni nauczyć się korzystać z jednego i drugiego. Szkoła muzyczna tu to jak rzucać perły przed wieprze... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=8451913 Autor: Gość: Celia Data: 31-10-2003 07:07IP: *.silesia-region.pl Zlikwidować tychy ... i problem zniknie Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Drogi Grabie, to znowu ja :) 31.10.03, 09:51 kaner napisał: > Popieram :) Tzn. co ? Popierasz, że jestem u....wiec, czy moją prośbę do Graba ? Bo nie wiem czy się zacząć cieszyć, czy rozpaczać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Drogi Grabie, to znowu ja :) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 10:40 salo napisał: > > Tzn. co ? Popierasz, że jestem u....wiec, czy moją prośbę do Graba ? > Bo nie wiem czy się zacząć cieszyć, czy rozpaczać ;) > No upierdliwość już ustaliliśmy;))) Ale powinieneś się cieszyć, bo to znaczy, że jesteś 'kimś'. A drugą sprawe też mogę poprzeć i przypomniec moją prośbę o zaznaczanie wątków drukowanych w papierowej Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Drogi Grabie, to znowu ja :) 31.10.03, 11:13 Gość portalu: Radex napisał(a): > Ale powinieneś się cieszyć, bo to znaczy, że jesteś 'kimś'. Taaaaaaaak, kimś u....wym, też mi powód do radości ;( > A drugą sprawe też mogę poprzeć i przypomniec moją prośbę o zaznaczanie > wątków drukowanych w papierowej Wyborczej. Dzięki za poparcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: Drogi Grabie, to znowu ja :) 03.11.03, 11:25 Gość portalu: Radex napisał(a): > A drugą sprawe też mogę poprzeć i przypomniec moją prośbę o zaznaczanie wątków > drukowanych w papierowej Wyborczej. O, to jakaś nowość dla mnie. Chyba coś przegapiłem. Co to za prośba z zaznaczaniem? Domyślam się, że chodzi o to, żeby wątki, które były drukowane w Gazecie w jakiś sposób markować. Ale możesz napisać coś więcej o tym pomyśle? Grab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Drogi Grabie, to znowu ja :) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 17:22 gazeta_katowice napisał: > > O, to jakaś nowość dla mnie. Chyba coś przegapiłem. Co to za prośba z > zaznaczaniem? Domyślam się, że chodzi o to, żeby wątki, które były drukowane w > Gazecie w jakiś sposób markować. Ale możesz napisać coś więcej o tym pomyśle? > Grab Dokładnie oto chodzi. Co jakiś czas dochodzi do nas informacja, że wątki z forum zostają drukowane w papierowej Gazecie Wyborczej. No i sympatycznie by było byśmy o tym wiedzieli. Można by na przykład zaznaczać te wątki czy konkretne posty ptaszkiem (podobnym do już stosowanych przy odpowiedzi gazety, eksperta:) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: Drogi Grabie, to znowu ja :) 04.11.03, 10:29 Nie ma odpowiedniego znaczka. Ale postaram się przy danym wątku pisać, że został przedrukowany. Nie zawsze jednak ja wybieram wątki, czasem mogę nie zauważyć, że któryś został wykorzystany. Pozdrawiam Grab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Drogi Grabie, to znowu ja :) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 18:31 Świetnie, dzięki. Bardzo pozytywnie odbieram Twe chęci:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Drogi Grabie, jak już zapalisz te znicze 01.11.03, 16:05 to bardzo proszę żebyś tu zajrzał. Czekamy na Ciebie z utęsknieniem :) Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Drogi Grabie, jak już zapalisz te znicze 01.11.03, 16:22 Raczej dopiero w poniedzialek bedzie, nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Drogi Grabie, jesteś już ?! 03.11.03, 09:39 Czy mógłbyś odpowiedzieć na moje pytania zadane powyżej ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=8415988&a=8815364 Jeszcze jeden przykład mi się nawinął: Gość: Celia IP: *.internetdsl.tpnet.pl Data: 06.09.2003 13:19 Dużo ostatnio na temat Tychów. Tychy gwałcą, Tychy kocą, Tychy kradną i mordują. Wredne bandziory, aferzyści i złodzieje. Ogrodzić Tychy wysokim murem z drutem kolczastym nikogo nie wpuszczać i nie wypuszczać. Niech samo wyzdycha forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=7829951 Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: Drogi Grabie, to znowu ja :) 03.11.03, 11:20 salo napisał: > 1. Zdarzyło mi się przez przypadek kliknąć ikonkę skasujcie ten wątek i do tego > > w wątku przeciw, któremu nic nie mam. Ponieważ może się taka wpadka zdarzyć > każdemu, chcę zapytać czy taki wątek przed jego usunięciem jest sprawdzany pod > kątem zgodności z regulaminem, czy też jest kasowany automatycznie ? Witam Zgłoszony do skasowania wątek zawsze jest czytany i ewentualnie usuwany ręcznie. > 2. To niejaka Celia. Czy możesz uświadomić tej osobie, że jej zachowanie ̵ > 1; > delikatnie mówiąc – jest niegrzeczne ? Może się zdarzyć, że to ja jestem > nadwrażliwy więc zamieszczam poniżej kilka przykładów. Co Ty na to ? Nieprzyjemne wypowiedzi, ale chyba nie kwalifikują się do usunięcia. Staramy się być ostrożni przy cenzurowaniu. Jeśli nie jest to uciążliwy spam, albo opinie rażąco sprzeczne z tzw. normami współżycia społecznego, zostawiamy. Zobaczymy, jak sytuacja się rozwinie. Jeśli mogę coś radzić, to proszę ignorować takie posty. Pozdrawiam Grab Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Drogi Grabie, to znowu ja :) 03.11.03, 11:34 Tez tak wlasnie myslalem ze bedzie takowa odpowiedz... :) Dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Drogi Grabie, to znowu ja :) 03.11.03, 14:38 1. Cieszę się :) 2. :( Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Drogi Grabie, to znowu ja :) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 17:48 ej Salo nie narzekaj, wolność słowa w końcu jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex 'Dzień Dobry' IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 07:12 (Chciałem wyszkuać takiego wątku, ale Drogi Grabie coś wyszukiwarka od kilku dni szwankuje) Do rzeczy: DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: 'Dzień Dobry' 06.11.03, 11:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=4568237&a=4568237 ale widzę, że się już odnalazł. BTW. Na czym polega szwankowanie wyszukiwarki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: 'Dzień Dobry' IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 15:25 Ile razy chcę z niej korzystać to stronka nie otwiera się(tzn. po wpisaniu hasła, którego szukam) - zarówno w wyszukiwarce ogólnej jak i tej na nowym forum. ALE, teraz zrobiłem test i... zadziałało:-/ Hmm Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: 'Dzień Dobry' 06.11.03, 16:13 Bo widzisz Radex, wszystko zależy od tego, co o niej myślisz. Jeśli pomyślisz "dobra wyszukiwareczko, znajdź mi wątek dzień dobry", to ona zadziała. A jak pomyślisz "szukaj jędzo, byle szybko", no to ona staje okoniem :-) Pozdrawiam Grab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: 'Dzień Dobry' IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 18:14 Aaaaa, a ja już majty wyszukiwarce sciągałem i klapsy wymierzałem. A ostatnio nawet zagroziłem, że sprzedam i zamienie na psa policyjnego K-9! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Drogi Grabie, dawno Ci nie zawracałem głowy ;) 27.11.03, 12:29 Znowu mam pytanie. Ostatnio Wasz system nazbyt często mnie wylogowywuje - qurcze, język mi się zamotlał ;) Dlaczego ? Przed chwilą odpowiadałem na post Szczypiorka, skończyłem, chcę wysłać a się okazuje, że jestem odlogowany. I nie jest to odosobniony przypadek. Trwa to już od kilku dni. Podobno wylogowanie następuje dopiero po pewnym czasie braku aktywności na forum. Ja pisałem, więc chyba byłem aktywny, co ? A może powinienem szybciej pisać :) Pozdrawiam - mam nadzieję, że jeszcze zalogowany - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: Drogi Grabie, dawno Ci nie zawracałem głowy ; 28.11.03, 10:40 Oj, to się niestety zdarza. Forum chodzi na iluś tam serwerach. A serwer, jak to serwer, czasem wymaga zrestartowania. I jeśli jesteś zalogowany na takim restartowanym serwerze, to Cię wyloguje :-( Dziwi mnie tylko użyte przez Ciebie słowo często. Mnie też czasem wyloguje, ale nie zauważyłem żeby ostatnio zdarzało się to częściej. Pozdrawiam Grab Odpowiedz Link Zgłoś
salo Właśnie przed chwilą znowu mnie wylogowało :( 01.12.03, 08:52 gazeta_katowice napisał: > to Cię wyloguje :-( Dziwi mnie tylko użyte przez Ciebie słowo często. Dalej się dziwisz ? Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś