magdalaena1977 Duży kostium kąpielowy 23.06.10, 00:50 Duży kostium kąpielowy - jednoczęściowiec albo tankini z fiszbinami. Rozmiar odzieżowy 48 - 50, wzrost 164 cm, staniki 34GG/36G. Podejrzewam, że kostium powinnam kupić z obwodem 38 albo nawet 40. Najchętniej kupię stacjonarnie w Warszawie, a przynajmniej pomierzę jak celować w rozmiary. Odpowiedz Link
koza-1985 freya active 34H lub inny 24.06.10, 14:22 albo inny sportowy z fiszbinami. najlepiej wysyłkowko w PL ale bez długiego oczekiwania widziałyście gdzieś może? Odpowiedz Link
psuj-ka Re: freya active 34H lub inny 24.06.10, 14:37 W ebras jest biały z dostępnością 24h ebras.pl/2/1/64/503,biustonosz+freya+active.html jednak zdjęcia z balkonetki nie przekonują specjalnie do tego modelu :( balkonetka.pl/katalog/bra/freya-active w biel niby są, ale to trudny sklep, nie do końca wiadomo, ile trzeba czekać. www.biel.com.pl/offer/bielizna_sportowa/freya_active_4002 Odpowiedz Link
koza-1985 Re: freya active 34H lub inny 24.06.10, 17:11 umknęła mi ta z ebrasu. widziałam na balkonetce i nie zniechęca mnie. dziś odesłałam SA bezfiszbinowego- to dopiero byłą tragedia :/ Odpowiedz Link
lingeria_gdynia Re: freya active 34H lub inny 04.11.10, 16:35 Zapraszamy do nas, Active 34H z fiszbiną mamy na stanie: www.lingeria.com.pl/active-sports-black-p-526.html Odpowiedz Link
zuz-anka Vanity Fair - gdzie poza Brastopem??? 25.06.10, 09:33 Zakochałam się w tych staniczkach, ładne, trwałe, wygodne jak cholera - i właściwie już ich nie ma w Brastopie:( a nie mogę znaleźć nigdzie indziej. Pomóżcie proszę. Odpowiedz Link
psuj-ka Re: Vanity Fair - gdzie poza Brastopem??? 25.06.10, 09:37 W polskim sklepie Bellami jest trochę ;) bellami.pl/ Odpowiedz Link
mamaliwii Re: Szukam / gdzie znajdę... 29.06.10, 22:52 a ja szukam stroju kąpielowego dwuczęściowego najlepiej panache 65 HH:) i gdzie takie cudo znajde????? majteczki najlepiej 42:) Odpowiedz Link
psuj-ka Re: Szukam / gdzie znajdę... 29.06.10, 23:02 Przejrzyj sobie tabelkę: spreadsheets.google.com/ccc?key=tl9jZy4z2VOHG8JZV1j2t2g#gid=0 i sprawdź w ofercie sklepów, które sprzedają Panache. na pewno dostaniesz na ebayu, w Bravissimo, w polskiej Bradei. dół od stroju dobierasz osobno, więc nie ma problemu ;) Odpowiedz Link
sybilla777 Szukam Freya Swim Zodiac 65H 09.07.10, 14:51 Bylo dostepne na listkach i na ebayu, ale ze wzgledu na fakt, ze wyjezdzam dopiero pod koniec sierpnia wstrzymalam sie z zakupem (o ja glupia!), a teraz nigdzie nie moge znalezc 65H:(( Z tego co wiem to byl jedyny model frey'i dostepny do rozmiaru 65H. Panache 65 maja dla mnie zdecydowanie za szerokie obwody, w zwiazku z tym jest mi on na gwalt potrzebny. Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie jest bardzo proszony o info w tej sprawie:) Odpowiedz Link
azymut17 Re: Szukam Freya Swim Zodiac 65H 06.08.10, 14:33 Zodiac nie był produkowany w tym rozmiarze, największą miską w 65 było GG w wersji usztywnianego half cupa. Jeśli chcesz kostium Freyowy, spróbuj Eclipse'a. Miałam do czynienia z fioletowym plungem, jest wielkomiskowy i ciasny, tak więc 65GG lub 70GG może być dobre. Odpowiedz Link
ayaa89 niedrogi strój kąpielowy 32g/34ff 14.07.10, 20:12 Witam! Poszukuję na gwałt(:)) góry od bikini w rozmiarach 32g/34ff. Obwód max niewiele ponad 80cm(około 85cm). Wyjeżdżam niedługo i przydałoby się coś uświadomionego. Może być używany, nawet intensywniej aby był niedrogi :) Tak do 50zł. Może któraś z Was widziala coś w jakimś lumpku albo ma coś na zbyciu? Piszcie na ayaa89@wp.pl Odpowiedz Link
nathd Szorty/stringi do Aragona z fioletową wstążeczką 14.07.10, 21:23 Szorty/stringi do Aragona wersja z fioletową wstążeczką, chyba heather/oyster. Bo nie mogę znaleźć, wszędzie duck/egg :( Rozmiar 12, 14 lub 16 :) Odpowiedz Link
zireael00 Re: Tankini na 79/100, wąskie fiszbiny 16.07.10, 20:32 Dziewczęta, popadłam w czarną rozpacz. Od jesieni zamierzam chodzić na basen i potrzebuję kostiumu. Moje wymiary są takie, jak w tytule, staników potrzebuję wąskofiszbinowych. Kostium dwuczęściowy odpada, mam zbyt wypukły brzuch. Chciałabym upolować tankini (raczej z fiszbinami) lub jednoczęściowca, przy czym preferuję tankini, bo będę sobie do niego dokupić pierwsze-lepsze majty, jędnoczęściowe kostiumy wychodzą drożej. W polskich sklepach są tylko kostiumy z najnowszych kolekcji, zdecydowanie nie na moją kieszeń. Na Ebayu i w brytyjskich sklepach są różne przyjemne obniżki, można na przykład upolować Panache Sorrento albo Genevę, ale nie wiem, czy w ogóle mogę brać je pod uwagę ze względu na fiszbiny. No i jeszcze ta loteria rozmiarowa... Czy mogę Was prosić o podlinkowanie jakichś propozycji, razem z sugestią rozmiaru (staniki noszę 34E i 32F)? Kolor generalnie obojętny, mile widziane czernie, niebieskości i turkusy (Sorrento Jade jest super), cena: kilkanaście funtów, 20 to już absolutny max. Czuję się mam potworne wymagania. :( Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link
pilotka86 FAUVE Celina - czerwona i CLEO GEORGE - purpurowy 05.08.10, 17:04 cześć dziewczyny, mam ogromną prośbę... mianowicie nie mogę znaleść od dawna gdzie można kupić te staniki a delikatnie rzecz mówiąc zachorowałam na nie he 1. FAUVE Celina - czerwona , wszędzie gdzie szukam pokazuje mi kremową i seledynową:/ to ten staniczek: www.flickr.com/photos/47861509@N07/4388973650/sizes/z/in/set-72157623516212131/ 2. CLEO GEORGE - purpurowy. juz wiem, że jest to wersja z bravissimo ale albo ja jestem ślepa albo nie wiem co, bo nie umiem tam go znaleść... mój rozmiar 30DD lub 32D cgi.ebay.co.uk/Panache-Lingerie-Cleo-George-Bra-Size-36E-Purple-NEW_W0QQitemZ310195126802QQcmdZViewItemQQptZUK_Women_s_Underwear_Design_2?hash=item4839120212 (znalazlam przez jakies niemieckie forum) na eBayu już nie mam sił szukać tam mi prawie nic nie pokazuje, nawet jak zakreślam "cały świat" to tylko pokazuje mi Niemcy:/ możecie mi podpowiedzieć też jak stuningować tę wyszukiwarkę, żeby szukała wszędzie? a i jeszcze jedno jak wchodzę na sklepy na eBay.uk to ok szuka, ale czy wtedy pomija mi prywatne aukcje? jak to jest? POZDRAWIAM Was kochane lobbystki Odpowiedz Link
psuj-ka Re: FAUVE Celina - czerwona i CLEO GEORGE - purpu 05.08.10, 21:35 Więc tak - Celinka czerwona to kolekcja jesień/zima 2010, może jej jeszcze nie być ;) A z kolei George to wersja limitowana dla Bravissimo chyba jeszcze z 2009 roku :P więc może być trudno go znaleźć. Odpowiedz Link
ptasia Re: FAUVE Celina - czerwona i CLEO GEORGE - purpu 05.08.10, 22:15 nie, ten George był już w 2010, ale na wiosnę, i już go wycofali ze sklepu (podobnie jak żółtego, pewnie jest na wyprzedażach w UK). Tak czy inaczej będzie trudno znaleźć. Odpowiedz Link
thefighter Curvy Kate thrill me - czarne - szorty - Katowice 06.08.10, 18:44 Cześć dziewczyny! :) Od niedawna posiadam biustonosz firmy Curvy Kate Showgirl , model thrill me czarno/biały. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć do niego szortów a przyznam, że chciałabym bardzo mieć śliczny komplecik :) Może któraś z Was słyszała? Odpowiedz Link
fuks-09 Masquerade Hestia Ivory Strapless W-wa 06.08.10, 21:04 Dziewczyny, gdzie znajde maskaradkowa Hestie Ivory strapless rozmiar 32E w Warszawce lub internetowo? Bylam w kilku sklepach, staniczki sa ale w innym rozmiarze, w internecie to samo... Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Masquerade Hestia Ivory Strapless W-wa 06.08.10, 21:22 obawiam się, że w PL może już nie być dostępna :/ Spróbuj jeszcze w internetowych sklepach, ale tu też może być kiepsko, ten model jest już praktycznie na wykończeniu. Odpowiedz Link
kam.ea Re: Masquerade Hestia Ivory Strapless W-wa 16.08.10, 12:07 www.ekamea.pl/sklep/?page=product&category=1&product_id=12Zapraszam Odpowiedz Link
kam.ea jeszcze raz link :) 16.08.10, 12:08 www.ekamea.pl/sklep/?page=product&category=1&product_id=12 Odpowiedz Link
st-efa MM Paige 36GG 10.08.10, 21:25 Za późno się obudziłam a bardzo marzy mi sie model paige z miss mandalay plus jakikolwiek dół. Kolor nie ma większego znaczenia (chociaż najlepiej wersja malinowa). Dziekuję za info jak ktoś wypatrzy :) Odpowiedz Link
marudna_maruda Re: MM Paige 36GG 11.08.10, 12:16 W kolorze limeade-azalea jest w Milli, sklep.milla.net.pl/p/177/kolekcje/biustonosze/biustonosze-miekkie/biustonosz-paige-limeade/azalea-miss-mandalay.html Odpowiedz Link
monikas27 Najnowsza Merissa gdzie stacjonarnie w W-wie ? 18.08.10, 16:31 Rozm. 30G lub okolice, stanik i tak jest drogi, nie chcę jeszcze dpołacać za wysyłanie i odsyłanie w przypadku nietrafionego rozmiaru. MonikaS. Odpowiedz Link
azymut17 Re: Najnowsza Merissa gdzie stacjonarnie w W-wie 18.08.10, 22:02 30FF jest w Peachfield na Żeromskiego. www.peachfield.pl/model/245 Odpowiedz Link
secrethills zapraszam do Secret hills 27.08.10, 16:02 Dostepny zarówno 30ff jak i 30 g pozdrawiam e-ness Odpowiedz Link
jelonek_k Re: Szukam Georga 34J 27.08.10, 14:19 Znajdę jeszcze gdzieś Georga 34J z poprzednich kolekcji (czyli nie wliczając żółtego i fioletu Bravissimo)? Odpowiedz Link
black_halo Fauve Merissa 36FF/G czarna albo kremowa 28.08.10, 19:31 W rozsadnej cenie, powiedzmy do 25 funtow czyli przeceniona - pierwsza Fauve na probe. Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Fauve Merissa 36FF/G czarna albo kremowa 30.08.10, 13:24 w tej chwili raczej nigdzie - to nowy model, który dopiero wszedł do sprzedaży i raczej nikt go jeszcze nie przeceni. Poza tym nawet przecenione Fauvy są droższe niż 25 funtów - raczej nie mniej niż 30-40. Odpowiedz Link
black_halo Re: Fauve Merissa 36FF/G czarna albo kremowa 30.08.10, 16:02 A jakies inne Fauve? Z powodu potwornych kosztow wysylki wolalabym kupic taniej i najwyzej odsprzedac za podobna cene na allegro czy ebayu. Interesowalaby mnie np. Celine albo Bethany. Odpowiedz Link
marudna_maruda Re: Fauve Merissa 36FF/G czarna albo kremowa 31.08.10, 12:13 Celine jest za prawie 30 funtów na brastopie. Odpowiedz Link
azymut17 Re: Fauve Merissa 36FF/G czarna albo kremowa 31.08.10, 16:19 black_halo napisała: > A jakies inne Fauve? Najtaniej obecnie jest chyba w Asosie: www.asos.com/Outlet/Lingerie-Nightwear/Cat/pgecategory.aspx?cid=5539#state=Rf-400%3D12468&parentID=Rf-400&pge=0&pgeSize=20&sort=-1 Odpowiedz Link
varietta_m Panache Cleo BROOKE 65G 30.08.10, 10:50 Poszukuję dla siostry w/w Brooke w kolorze najlepiej różowym, ale z braku powyższego ucieszę się również z innych kolorów. Rozmiar 65G(poprzedni miała 60G róż, niestety wpadło parę dodatkowych kg ;)). Nie wiem czy nie będę musiała zrewidować rozmiaru w zależności od koloru, ale 65G biorę za wyjściowy. Interesują mnie raczej polskie sklepy z płatnością w pln. Jak na razie znalazłam tylko na BraHeaven, może jeszcze gdzieś ktoś widział? Odpowiedz Link
silv_via Re: Panache Cleo BROOKE 65G 30.08.10, 14:10 Tutaj jest czerwona: www.bellami.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=79&Itemid=1 Odpowiedz Link
varietta_m Re: Panache Cleo BROOKE 65G 30.08.10, 14:57 Slv_via, dzięki za link, niestety po wybraniu rozmiaru wyskakuje informacja "produkt niedostępny, nakład wyczerpany"... :/ Odpowiedz Link
metia Figi Arabella OYSTER, rozmiar S/M 01.09.10, 12:38 Dorobiłam się stanika, teraz marzy mi się dół :) Mogą być brytyjskie sklepy, ebay, allegro - jakoś to sobie zakup już zorganizuję ;) Odpowiedz Link
sbarazzina Re: Figi Arabella OYSTER, rozmiar S/M 01.09.10, 14:05 M-ka jest na curvylicious :) www.curvylicious.co.uk/bigbra.php?braID=80 Odpowiedz Link
metia Re: Figi Arabella OYSTER, rozmiar S/M 01.09.10, 15:12 Aaa, zapomniałam napisać, że Curvylicious odpada - niestety po dokłądnym wpisaniu danych (rozmiar+kolor) wyświetla się informacja "Apologies, this product is currently out of stock" :( Odpowiedz Link
sbarazzina Re: Figi Arabella OYSTER, rozmiar S/M 01.09.10, 19:53 Ehh, sorki zapomnialam, ze tak tez moze byc i nawet nie sprawdzilam. Odpowiedz Link
yaga7 Freya Summer half 32G 07.09.10, 21:35 Szukam jak w temacie. W 34G powoli się topię, więc szukam. Ktoś widział? Odpowiedz Link
marudna_maruda Re: Freya Summer half 32G 07.09.10, 21:50 Jest w Braheaven, www.braheaven.pl/pl/Katalog/51f2829f8edcd980ea7b273b0b0bed67.html Odpowiedz Link
kwiatek04 Keia pink? 12.09.10, 20:43 Czy jest juz gdzies dostepna nowa kolekcja keia pink w polskich sklepach? Mm straszna ochote na czerwone georga z majtkami retro :D Odpowiedz Link
ania.biulandia Re: Keia pink? 12.09.10, 22:25 Jako pierwsza (we wrześniu) ma wejść Emma i tu masz śliczne retro gatki :) biulandia.pl/product_info.php?products_id=251 Georgie czerwona ma też być ponoć we wrześniu, ale niestety KEIA ma często poślizgi czasowe w dostawach więc ten termin traktowałabym jako sugestię jedynie ;) Odpowiedz Link
cavova maia masquerade 30G różowa albo fioletowa 13.09.10, 11:57 mam turkusową i z chęcią kupiłabym inną wersję kolorystyczną, ale od tej najnowszej jakoś bardziej mi podchodzą te z poprzednich sezonów, których już niestety chyba nie idzie znaleźć :( Odpowiedz Link
marudna_maruda Re: maia masquerade 30G różowa albo fioletowa 13.09.10, 21:54 Różowa jest w Milli, sklep.milla.net.pl/p/104/outlet/biustonosze/biustonosz-maia-pink-masquerade.html Odpowiedz Link
marsmig gdzie znajdę... Rea złota half-cup 21.09.10, 11:23 Niestety czekałam za dlugo z zamawianiem, kiedy model się już kończy i nie domawia się rozmiarów :( Gdzie znajdę half-cup Ewy Bień Rea złota w rozmiarze 65F? U Ani w Biulandii już nie ma rozmiaru, na stronie producenta w ogóle nie ma tego koloru, a ceny w LiParie mnie zabijają. Będę nieszczęsliwa bez tego biustonosza... Odpowiedz Link
marudna_maruda Re: gdzie znajdę... Rea złota half-cup 21.09.10, 11:52 Wydaje się, że jest tu intyme.pl/index.php?strona=produkty&kolekcja=1319&dzial= albo tu intyme.pl/index.php?strona=produkty&kolekcja=1318&dzial= (ni weim, czym różnią się te modele) Odpowiedz Link
marsmig Re: gdzie znajdę... Rea złota half-cup 21.09.10, 12:03 dzięki wielkie :) ten sklep mi jednak wygląda trochę podejrzanie - słaby regulamin, nie ma ani słowa o zwrotach/wymianach, mianuje się sklepem firmowym, chociaż firmowy jest na stronie EB, promocje są bez sensu - bez obniżki cen, no i nie ma tam kolekcji wiosennej. Trochę się boję tam zamawiać - czy może któraś z Was miała już doświadczenie z tym sklepem? Odpowiedz Link
marudna_maruda Re: gdzie znajdę... Rea złota half-cup 22.09.10, 12:08 Ja go tylko "wygóglałam" patrząc na złotą Reę, nigdy tam nie zamawiałam. Odpowiedz Link
nientepaura freya eleanor olive 28f 30.09.10, 16:59 z cyklu łatwiej znaleźć św.Graala;) ale może ktoś coś gdzieś wypatrzył, albo ma i chce spieniężyć;) allegro monitoruję, ale bardzo rzadko bywa - rodzynka chyba częściej;) Odpowiedz Link
nabecka Poszukuję stroju kąpielowego 1 cześciowego 65h/hh 01.10.10, 15:04 Jeśli ktoś wie gdzie można kupić, zdobyć lub cos podobnego strój kąpielowy 65h lub 65hh proszę o info Odpowiedz Link
anka-ania Re: Poszukuję stroju kąpielowego 1 cześciowego 65 01.10.10, 17:32 W Bradei jest Panache Geneva 65HH Odpowiedz Link
i-w-ona Halfy Effuniak we Wrocławiu? 30.10.10, 19:18 Nie wiecie czy dostanę je gdzieś we Wrocławiu stacjonarnie? Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: Halfy Effuniak we Wrocławiu? 31.10.10, 11:58 Effuniaki ma na pewno sklep onlyher www.onlyher.pl Na stronie nie widze halfow, ale mozesz skontaktowac sie z agnieszka i na pewno da sie cos zrobic w tym temacie :) Milla chyba w ogole nie ma effuniakow :( Odpowiedz Link
i-w-ona Re: Halfy Effuniak we Wrocławiu? 01.11.10, 12:13 Dzięki, myślałam, że skoro nie ma ich na stronie, to nie ma w ogóle. Ale już napisałam maila z pytaniem :-) Odpowiedz Link
bbiedrona7 Re: Szukam / gdzie znajdę... 01.11.10, 13:05 Dziewczyny prosze doradzcie jaki dobrac stanik do bluzki koronkowej,najchetniej chcialabym aby byl zabudowany,wtedy nie czulabym sie "gola",wydaje mi sie,ze powinnien byc gladki. Odpowiedz Link
kasia_grubasia Re: Szukam / gdzie znajdę... 01.11.10, 13:30 Cielisty czy czarny, a może kolorowy? Jaki rozmiar? Też mi się wydaje że gładki, co za dużo koronek to niezdrowo :) Odpowiedz Link
kasia_grubasia Re: Szukam / gdzie znajdę... 01.11.10, 13:41 Tak na szybko to Fantasie Smoothing mi przychodzi do głowy. Odpowiedz Link
bbiedrona7 Re: Szukam / gdzie znajdę... 01.11.10, 15:47 Najchetniej dopasowalabym kolorem do bluzki,w cielistym moge wygladac na gola,moze sie myle?Chce cos ladnego i zabudowanego,aby czula sie pewnie.Najchetniej w rozsadnej cenie,bo to ma byc tylko do jednej bluzki.Rozm.cos ok 32g (70j)... Odpowiedz Link
kasia_grubasia Re: Szukam / gdzie znajdę... 01.11.10, 17:10 Jak ma być ładne, to może Georgiana, ma dużo wersji kolorystycznych więc może coś dobierzesz: bellami.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=2210&Itemid=1 Co do ceny, w niektórych sklepach przecenione są niektóre kolory, w Bellami pomarańczowy jest za 136 zł. Normalnie kosztuje około 165 zł. Nie jest tak bardzo wycięta jak na zdjęciach katalogowych, w tym rozmiarze sięga dość wysoko. Ja bym się czuła zupełnie ok, chyba że chodzi Ci o jakąś zabudowaną balkonetkę? Tylko że one jak są gładkie to rzadko kiedy bywają ładne, a najczęściej bywają koszmarnie drogie. Odpowiedz Link
bbiedrona7 Re: Szukam / gdzie znajdę... 01.11.10, 18:40 Dziekuje za propozycje,podoba mi sie ten model.Tak sie zastanawiam a cos moze w rodzaju topu (krotkie koszulki)??? Odpowiedz Link