Dodaj do ulubionych

Szukam / gdzie znajdę...

• magdalaena1977 Duży kostium kąpielowy 23.06.10, 00:50
      Duży kostium kąpielowy - jednoczęściowiec albo tankini z fiszbinami.
      Rozmiar odzieżowy 48 - 50, wzrost 164 cm, staniki 34GG/36G.
      Podejrzewam, że kostium powinnam kupić z obwodem 38 albo nawet 40.
      Najchętniej kupię stacjonarnie w Warszawie, a przynajmniej pomierzę jak celować
      w rozmiary.
    • koza-1985 freya active 34H lub inny 24.06.10, 14:22
      albo inny sportowy z fiszbinami. najlepiej wysyłkowko w PL ale bez długiego
      oczekiwania widziałyście gdzieś może?
      • psuj-ka Re: freya active 34H lub inny 24.06.10, 14:37
        W ebras jest biały z dostępnością 24h
        ebras.pl/2/1/64/503,biustonosz+freya+active.html
        jednak zdjęcia z balkonetki nie przekonują specjalnie do tego modelu :(
        balkonetka.pl/katalog/bra/freya-active

w biel niby są, ale to trudny sklep, nie do końca wiadomo, ile trzeba czekać.
        www.biel.com.pl/offer/bielizna_sportowa/freya_active_4002
        • koza-1985 Re: freya active 34H lub inny 24.06.10, 17:11
          umknęła mi ta z ebrasu. widziałam na balkonetce i nie zniechęca mnie.
          dziś odesłałam SA bezfiszbinowego- to dopiero byłą tragedia :/
      • lingeria_gdynia Re: freya active 34H lub inny 04.11.10, 16:35
        Zapraszamy do nas, Active 34H z fiszbiną mamy na stanie: www.lingeria.com.pl/active-sports-black-p-526.html
    • zuz-anka Vanity Fair - gdzie poza Brastopem??? 25.06.10, 09:33
      Zakochałam się w tych staniczkach, ładne, trwałe, wygodne jak cholera - i
      właściwie już ich nie ma w Brastopie:( a nie mogę znaleźć nigdzie indziej.
      Pomóżcie proszę.
      • psuj-ka Re: Vanity Fair - gdzie poza Brastopem??? 25.06.10, 09:37
        W polskim sklepie Bellami jest trochę ;)
        bellami.pl/
    • mamaliwii Re: Szukam / gdzie znajdę... 29.06.10, 22:52
      a ja szukam stroju kąpielowego dwuczęściowego najlepiej panache 65 HH:)
      i gdzie takie cudo znajde?????

majteczki najlepiej 42:)
      • psuj-ka Re: Szukam / gdzie znajdę... 29.06.10, 23:02
        Przejrzyj sobie tabelkę: spreadsheets.google.com/ccc?key=tl9jZy4z2VOHG8JZV1j2t2g#gid=0 i sprawdź w ofercie sklepów, które sprzedają Panache.

na pewno dostaniesz na ebayu, w Bravissimo, w polskiej Bradei.

dół od stroju dobierasz osobno, więc nie ma problemu ;)
    • sybilla777 Szukam Freya Swim Zodiac 65H 09.07.10, 14:51
      Bylo dostepne na listkach i na ebayu, ale ze wzgledu na fakt, ze wyjezdzam dopiero pod koniec sierpnia wstrzymalam sie z zakupem (o ja glupia!), a teraz nigdzie nie moge znalezc 65H:(( Z tego co wiem to byl jedyny model frey'i dostepny do rozmiaru 65H. Panache 65 maja dla mnie zdecydowanie za szerokie obwody, w zwiazku z tym jest mi on na gwalt potrzebny. Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie jest bardzo proszony o info w tej sprawie:)
      • azymut17 Re: Szukam Freya Swim Zodiac 65H 06.08.10, 14:33
        Zodiac nie był produkowany w tym rozmiarze, największą miską w 65 było GG w wersji usztywnianego half cupa.
        Jeśli chcesz kostium Freyowy, spróbuj Eclipse'a. Miałam do czynienia z fioletowym plungem, jest wielkomiskowy i ciasny, tak więc 65GG lub 70GG może być dobre.
    • ayaa89 niedrogi strój kąpielowy 32g/34ff 14.07.10, 20:12
      Witam! Poszukuję na gwałt(:)) góry od bikini w rozmiarach 32g/34ff. Obwód max
      niewiele ponad 80cm(około 85cm). Wyjeżdżam niedługo i przydałoby się coś
      uświadomionego. Może być używany, nawet intensywniej aby był niedrogi :) Tak do
      50zł. Może któraś z Was widziala coś w jakimś lumpku albo ma coś na zbyciu?
      Piszcie na ayaa89@wp.pl
    • nathd Szorty/stringi do Aragona z fioletową wstążeczką 14.07.10, 21:23
      Szorty/stringi do Aragona wersja z fioletową wstążeczką, chyba heather/oyster.
      Bo nie mogę znaleźć, wszędzie duck/egg :( Rozmiar 12, 14 lub 16 :)
    • zireael00 Re: Tankini na 79/100, wąskie fiszbiny 16.07.10, 20:32
      Dziewczęta, popadłam w czarną rozpacz.
      Od jesieni zamierzam chodzić na basen i potrzebuję kostiumu. Moje wymiary są takie, jak w tytule, staników potrzebuję wąskofiszbinowych.
      Kostium dwuczęściowy odpada, mam zbyt wypukły brzuch. Chciałabym upolować tankini (raczej z fiszbinami) lub jednoczęściowca, przy czym preferuję tankini, bo będę sobie do niego dokupić pierwsze-lepsze majty, jędnoczęściowe kostiumy wychodzą drożej. W polskich sklepach są tylko kostiumy z najnowszych kolekcji, zdecydowanie nie na moją kieszeń. Na Ebayu i w brytyjskich sklepach są różne przyjemne obniżki, można na przykład upolować Panache Sorrento albo Genevę, ale nie wiem, czy w ogóle mogę brać je pod uwagę ze względu na fiszbiny. No i jeszcze ta loteria rozmiarowa...
      Czy mogę Was prosić o podlinkowanie jakichś propozycji, razem z sugestią rozmiaru (staniki noszę 34E i 32F)? Kolor generalnie obojętny, mile widziane czernie, niebieskości i turkusy (Sorrento Jade jest super), cena: kilkanaście funtów, 20 to już absolutny max.
      Czuję się mam potworne wymagania. :(
      Z góry dziękuję za pomoc.
      • pilotka86 FAUVE Celina - czerwona i CLEO GEORGE - purpurowy 05.08.10, 17:04
        cześć dziewczyny,
        mam ogromną prośbę... mianowicie nie mogę znaleść od dawna gdzie można kupić
        te staniki a delikatnie rzecz mówiąc zachorowałam na nie he
        1. FAUVE Celina - czerwona , wszędzie gdzie szukam pokazuje mi kremową i
        seledynową:/
        to ten staniczek:
        www.flickr.com/photos/47861509@N07/4388973650/sizes/z/in/set-72157623516212131/

2. CLEO GEORGE - purpurowy. juz wiem, że jest to wersja z bravissimo ale albo
        ja jestem ślepa albo nie wiem co, bo nie umiem tam go znaleść... mój rozmiar
        30DD lub 32D
        cgi.ebay.co.uk/Panache-Lingerie-Cleo-George-Bra-Size-36E-Purple-NEW_W0QQitemZ310195126802QQcmdZViewItemQQptZUK_Women_s_Underwear_Design_2?hash=item4839120212
        (znalazlam przez jakies niemieckie forum)
        na eBayu już nie mam sił szukać tam mi prawie nic nie pokazuje, nawet jak
        zakreślam "cały świat" to tylko pokazuje mi Niemcy:/

możecie mi podpowiedzieć też jak stuningować tę wyszukiwarkę, żeby szukała
        wszędzie? a i jeszcze jedno jak wchodzę na sklepy na eBay.uk to ok szuka, ale
        czy wtedy pomija mi prywatne aukcje? jak to jest?

POZDRAWIAM Was kochane lobbystki
        • psuj-ka Re: FAUVE Celina - czerwona i CLEO GEORGE - purpu 05.08.10, 21:35
          Więc tak - Celinka czerwona to kolekcja jesień/zima 2010, może jej jeszcze nie być ;)
          A z kolei George to wersja limitowana dla Bravissimo chyba jeszcze z 2009 roku :P więc może być trudno go znaleźć.

• ptasia Re: FAUVE Celina - czerwona i CLEO GEORGE - purpu 05.08.10, 22:15
            nie, ten George był już w 2010, ale na wiosnę, i już go wycofali ze sklepu
            (podobnie jak żółtego, pewnie jest na wyprzedażach w UK). Tak czy inaczej będzie
            trudno znaleźć.
    • aksanti Stanik GORETEKS Ideal I 70D 06.08.10, 14:13
      Szukam w ofercie internetowej:)
      • aksanti Re: Stanik GORETEKS Ideal I 70D NIEAKTUALNE 18.08.10, 22:52

• thefighter Curvy Kate thrill me - czarne - szorty - Katowice 06.08.10, 18:44
      Cześć dziewczyny! :)
      Od niedawna posiadam biustonosz firmy Curvy Kate Showgirl , model thrill me
      czarno/biały. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć do niego szortów a przyznam, że
      chciałabym bardzo mieć śliczny komplecik :) Może któraś z Was słyszała?
      • fuks-09 Masquerade Hestia Ivory Strapless W-wa 06.08.10, 21:04
        Dziewczyny, gdzie znajde maskaradkowa Hestie Ivory strapless rozmiar 32E w
        Warszawce lub internetowo?
        Bylam w kilku sklepach, staniczki sa ale w innym rozmiarze, w internecie to samo...
        • kasienka.body Re: Masquerade Hestia Ivory Strapless W-wa 06.08.10, 21:22
          obawiam się, że w PL może już nie być dostępna :/
          Spróbuj jeszcze w internetowych sklepach, ale tu też może być kiepsko, ten model jest już praktycznie na wykończeniu.
        • kam.ea Re: Masquerade Hestia Ivory Strapless W-wa 16.08.10, 12:07
          www.ekamea.pl/sklep/?page=product&category=1&product_id=12Zapraszam
          • kam.ea jeszcze raz link :) 16.08.10, 12:08
            www.ekamea.pl/sklep/?page=product&category=1&product_id=12
            • kam.ea Re: jeszcze raz link :) 16.08.10, 16:07
              przepraszam ale już nie aktualne
    • st-efa MM Paige 36GG 10.08.10, 21:25
      Za późno się obudziłam a bardzo marzy mi sie model paige z miss
      mandalay plus jakikolwiek dół. Kolor nie ma większego znaczenia
      (chociaż najlepiej wersja malinowa).

Dziekuję za info jak ktoś wypatrzy :)
      • marudna_maruda Re: MM Paige 36GG 11.08.10, 12:16
        W kolorze limeade-azalea jest w Milli,
        sklep.milla.net.pl/p/177/kolekcje/biustonosze/biustonosze-miekkie/biustonosz-paige-limeade/azalea-miss-mandalay.html
    • monikas27 Najnowsza Merissa gdzie stacjonarnie w W-wie ? 18.08.10, 16:31
      Rozm. 30G lub okolice, stanik i tak jest drogi, nie chcę jeszcze
      dpołacać za wysyłanie i odsyłanie w przypadku nietrafionego rozmiaru.
      MonikaS.
      • azymut17 Re: Najnowsza Merissa gdzie stacjonarnie w W-wie 18.08.10, 22:02
        30FF jest w Peachfield na Żeromskiego.
        www.peachfield.pl/model/245
      • secrethills zapraszam do Secret hills 27.08.10, 16:02
        Dostepny zarówno 30ff jak i 30 g

pozdrawiam
        e-ness
    • jelonek_k Re: Szukam Georga 34J 27.08.10, 14:19
      Znajdę jeszcze gdzieś Georga 34J z poprzednich kolekcji (czyli nie wliczając żółtego i fioletu Bravissimo)?
      • zazulla wysłałam Ci maila n/t 28.08.10, 19:54

• black_halo Fauve Merissa 36FF/G czarna albo kremowa 28.08.10, 19:31
      W rozsadnej cenie, powiedzmy do 25 funtow czyli przeceniona - pierwsza
      Fauve na probe.
      • kasienka.body Re: Fauve Merissa 36FF/G czarna albo kremowa 30.08.10, 13:24
        w tej chwili raczej nigdzie - to nowy model, który dopiero wszedł do sprzedaży i raczej nikt go jeszcze nie przeceni. Poza tym nawet przecenione Fauvy są droższe niż 25 funtów - raczej nie mniej niż 30-40.
        • black_halo Re: Fauve Merissa 36FF/G czarna albo kremowa 30.08.10, 16:02
          A jakies inne Fauve? Z powodu potwornych kosztow wysylki wolalabym
          kupic taniej i najwyzej odsprzedac za podobna cene na allegro czy
          ebayu. Interesowalaby mnie np. Celine albo Bethany.
          • marudna_maruda Re: Fauve Merissa 36FF/G czarna albo kremowa 31.08.10, 12:13
            Celine jest za prawie 30 funtów na brastopie.
          • azymut17 Re: Fauve Merissa 36FF/G czarna albo kremowa 31.08.10, 16:19
            black_halo napisała:

> A jakies inne Fauve?

Najtaniej obecnie jest chyba w Asosie:
            www.asos.com/Outlet/Lingerie-Nightwear/Cat/pgecategory.aspx?cid=5539#state=Rf-400%3D12468&parentID=Rf-400&pge=0&pgeSize=20&sort=-1
    • varietta_m Panache Cleo BROOKE 65G 30.08.10, 10:50
      Poszukuję dla siostry w/w Brooke w kolorze najlepiej różowym, ale z braku powyższego ucieszę się również z innych kolorów. Rozmiar 65G(poprzedni miała 60G róż, niestety wpadło parę dodatkowych kg ;)). Nie wiem czy nie będę musiała zrewidować rozmiaru w zależności od koloru, ale 65G biorę za wyjściowy.
      Interesują mnie raczej polskie sklepy z płatnością w pln.
      Jak na razie znalazłam tylko na BraHeaven, może jeszcze gdzieś ktoś widział?
      • silv_via Re: Panache Cleo BROOKE 65G 30.08.10, 14:10
        Tutaj jest czerwona:
        www.bellami.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=79&Itemid=1
        • varietta_m Re: Panache Cleo BROOKE 65G 30.08.10, 14:57
          Slv_via, dzięki za link, niestety po wybraniu rozmiaru wyskakuje informacja "produkt niedostępny, nakład wyczerpany"... :/
    • genepi Tango 70JJ fuksja 01.09.10, 10:22
      Albo w innym kolorze przyjemnym dla oka :-)
    • metia Figi Arabella OYSTER, rozmiar S/M 01.09.10, 12:38
      Dorobiłam się stanika, teraz marzy mi się dół :)
      Mogą być brytyjskie sklepy, ebay, allegro - jakoś to sobie zakup już zorganizuję ;)
      • sbarazzina Re: Figi Arabella OYSTER, rozmiar S/M 01.09.10, 14:05
        M-ka jest na curvylicious :)
        www.curvylicious.co.uk/bigbra.php?braID=80
        • metia Re: Figi Arabella OYSTER, rozmiar S/M 01.09.10, 15:12
          Aaa, zapomniałam napisać, że Curvylicious odpada - niestety po dokłądnym wpisaniu danych (rozmiar+kolor) wyświetla się informacja "Apologies, this product is currently out of stock" :(
          • sbarazzina Re: Figi Arabella OYSTER, rozmiar S/M 01.09.10, 19:53
            Ehh, sorki zapomnialam, ze tak tez moze byc i nawet nie sprawdzilam.
    • yaga7 Freya Summer half 32G 07.09.10, 21:35
      Szukam jak w temacie.
      W 34G powoli się topię, więc szukam.
      Ktoś widział?
      • marudna_maruda Re: Freya Summer half 32G 07.09.10, 21:50
        Jest w Braheaven,
        www.braheaven.pl/pl/Katalog/51f2829f8edcd980ea7b273b0b0bed67.html
    • kwiatek04 Keia pink? 12.09.10, 20:43
      Czy jest juz gdzies dostepna nowa kolekcja keia pink w polskich sklepach? Mm straszna ochote na czerwone georga z majtkami retro :D
      • ania.biulandia Re: Keia pink? 12.09.10, 22:25
        Jako pierwsza (we wrześniu) ma wejść Emma i tu masz śliczne retro gatki :) biulandia.pl/product_info.php?products_id=251
        Georgie czerwona ma też być ponoć we wrześniu, ale niestety KEIA ma często poślizgi czasowe w dostawach więc ten termin traktowałabym jako sugestię jedynie ;)
    • cavova maia masquerade 30G różowa albo fioletowa 13.09.10, 11:57
      mam turkusową i z chęcią kupiłabym inną wersję kolorystyczną, ale od tej najnowszej jakoś bardziej mi podchodzą te z poprzednich sezonów, których już niestety chyba nie idzie znaleźć :(
      • marudna_maruda Re: maia masquerade 30G różowa albo fioletowa 13.09.10, 21:54
        Różowa jest w Milli, sklep.milla.net.pl/p/104/outlet/biustonosze/biustonosz-maia-pink-masquerade.html
    • woolfie_girl panache SAFFRON lavender 14.09.10, 20:25
      gdzie jest lub będzie dostępny?
    • marsmig gdzie znajdę... Rea złota half-cup 21.09.10, 11:23
      Niestety czekałam za dlugo z zamawianiem, kiedy model się już kończy i nie domawia się rozmiarów :( Gdzie znajdę half-cup Ewy Bień Rea złota w rozmiarze 65F? U Ani w Biulandii już nie ma rozmiaru, na stronie producenta w ogóle nie ma tego koloru, a ceny w LiParie mnie zabijają. Będę nieszczęsliwa bez tego biustonosza...
      • marudna_maruda Re: gdzie znajdę... Rea złota half-cup 21.09.10, 11:52
        Wydaje się, że jest tu intyme.pl/index.php?strona=produkty&kolekcja=1319&dzial=
        albo tu intyme.pl/index.php?strona=produkty&kolekcja=1318&dzial=
        (ni weim, czym różnią się te modele)
        • marsmig Re: gdzie znajdę... Rea złota half-cup 21.09.10, 12:03
          dzięki wielkie :) ten sklep mi jednak wygląda trochę podejrzanie - słaby regulamin, nie ma ani słowa o zwrotach/wymianach, mianuje się sklepem firmowym, chociaż firmowy jest na stronie EB, promocje są bez sensu - bez obniżki cen, no i nie ma tam kolekcji wiosennej. Trochę się boję tam zamawiać - czy może któraś z Was miała już doświadczenie z tym sklepem?
          • marudna_maruda Re: gdzie znajdę... Rea złota half-cup 22.09.10, 12:08
            Ja go tylko "wygóglałam" patrząc na złotą Reę, nigdy tam nie zamawiałam.
            • nientepaura freya eleanor olive 28f 30.09.10, 16:59
              z cyklu łatwiej znaleźć św.Graala;)
              ale może ktoś coś gdzieś wypatrzył, albo ma i chce spieniężyć;)
              allegro monitoruję, ale bardzo rzadko bywa - rodzynka chyba częściej;)
    • nabecka Poszukuję stroju kąpielowego 1 cześciowego 65h/hh 01.10.10, 15:04
      Jeśli ktoś wie gdzie można kupić, zdobyć lub cos podobnego strój kąpielowy 65h lub 65hh proszę o info
      • anka-ania Re: Poszukuję stroju kąpielowego 1 cześciowego 65 01.10.10, 17:32
        W Bradei jest Panache Geneva 65HH
    • i-w-ona Halfy Effuniak we Wrocławiu? 30.10.10, 19:18
      Nie wiecie czy dostanę je gdzieś we Wrocławiu stacjonarnie?
      • kwiatek04 Re: Halfy Effuniak we Wrocławiu? 31.10.10, 11:58
        Effuniaki ma na pewno sklep onlyher www.onlyher.pl
        Na stronie nie widze halfow, ale mozesz skontaktowac sie z agnieszka i na pewno da sie cos zrobic w tym temacie :)
        Milla chyba w ogole nie ma effuniakow :(
        • i-w-ona Re: Halfy Effuniak we Wrocławiu? 01.11.10, 12:13
          Dzięki, myślałam, że skoro nie ma ich na stronie, to nie ma w ogóle. Ale już napisałam maila z pytaniem :-)
    • bbiedrona7 Re: Szukam / gdzie znajdę... 01.11.10, 13:05
      Dziewczyny prosze doradzcie jaki dobrac stanik do bluzki koronkowej,najchetniej chcialabym aby byl zabudowany,wtedy nie czulabym sie "gola",wydaje mi sie,ze powinnien byc gladki.
      • kasia_grubasia Re: Szukam / gdzie znajdę... 01.11.10, 13:30
        Cielisty czy czarny, a może kolorowy? Jaki rozmiar? Też mi się wydaje że gładki, co za dużo koronek to niezdrowo :)
        • kasia_grubasia Re: Szukam / gdzie znajdę... 01.11.10, 13:41
          Tak na szybko to Fantasie Smoothing mi przychodzi do głowy.
        • bbiedrona7 Re: Szukam / gdzie znajdę... 01.11.10, 15:47
          Najchetniej dopasowalabym kolorem do bluzki,w cielistym moge wygladac na gola,moze sie myle?Chce cos ladnego i zabudowanego,aby czula sie pewnie.Najchetniej w rozsadnej cenie,bo to ma byc tylko do jednej bluzki.Rozm.cos ok 32g (70j)...
          • kasia_grubasia Re: Szukam / gdzie znajdę... 01.11.10, 17:10
            Jak ma być ładne, to może Georgiana, ma dużo wersji kolorystycznych więc może coś dobierzesz:

bellami.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=2210&Itemid=1
            Co do ceny, w niektórych sklepach przecenione są niektóre kolory, w Bellami pomarańczowy jest za 136 zł. Normalnie kosztuje około 165 zł.

Nie jest tak bardzo wycięta jak na zdjęciach katalogowych, w tym rozmiarze sięga dość wysoko. Ja bym się czuła zupełnie ok, chyba że chodzi Ci o jakąś zabudowaną balkonetkę? Tylko że one jak są gładkie to rzadko kiedy bywają ładne, a najczęściej bywają koszmarnie drogie.
            • bbiedrona7 Re: Szukam / gdzie znajdę... 01.11.10, 18:40
              Dziekuje za propozycje,podoba mi sie ten model.Tak sie zastanawiam a cos moze w rodzaju topu (krotkie koszulki)???
          • charlottea Szukam Panache Confetti Black 30 FF 01.11.10, 17:13
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka