marsmig Superboost - generalnie 23.08.10, 18:41 Mam pytanie dotyczące wkładek puszap w modelach Superboost: 1. czy są w rozmiarze 30F, a jeśli tak, to czy wyjmowane? Często te wkładki są tylko w mniejszych miskach. 2. czy miska ma rozmiar "F" z wkładką w środku czy bez? 30F jest dla mnie minimalnie przyduże miskowo, więc myślałam, że wypełni mi się wkładką, ale jeśli jest to "F" już z wkładką, to chyba będzie dużo za duży, tym bardziej, że nie przepadam za tymi wkładkami. Myślę konkretnie o starym modelu Superboost Temptation, jeżeli coś o nim wiecie (mało/dużomiskowy, ściśliwy/standardowy), to dajcie znać proszę. Odpowiedz Link
black_halo Esprit 36FF 11.10.10, 15:23 Odebralam wlasnie przesylke i o ile na zdjeciach w mniejszych rozmiarach to ladny prawie half cup to do mnie przyszedl jakis pokraczny full-cup ktory wyglada nijak. Tragedia. Rozmyslam czy nie odeslac ale z drugiej strony wyglada dosc wyszczuplajaco pod bluzka, troche jak Pour Moi St.Tropez czyli robi lekkie stozki. Odpowiedz Link
marudna_maruda Re: Esprit 36FF 11.10.10, 15:46 Z tego co wiem, to half (nazywany przez producenta balcony bra) jest tylko do miski E. Full-cup jest do miski G. Odpowiedz Link
slotna Tresor bordowy 34G 11.10.10, 23:51 Stanik jest bardzo ladny, nie lubie bordowego, ale ten odcien bardzo mi sie podoba, do tego waskie ramiaczka i niskie zabudowanie. Jest nieziemsko ciasny, porownywalny wylacznie z effuniakami 75. Miska niestety mala i do tego moim zdaniem zle zrobiona. Wydaje mi sie, ze to kwestia zbyt malej dolnej czesci, a za duzej gornej. Efektem jest plaskie srodklacie oraz dziobowanie na plaszczyznie srodpiersnej (zaokragla po bokach i od dolu, wiec nie sa to typowe rakiety), poza tym fiszbiny za nic nie chca przylegac do mostka. Nie jest to kwestia rozmiaru, bo nie przylegaja rowniez u mojej mamy mniej biusciastej mamy. Pod bluzkami wyglada ok (po uprzednim upchnieciu ;)), taki naturalny efekt minimizera. Bedzie na mniejsze dni do koszulek bez dekoltow, o ile bedzie na dluzsza mete wygodny - fiszbiny nie sa wszyte w obwod, a wystaja nieskrepowane dolem. Niby nie powinny mi sie wbijac w zebra, bo obwod mimo wszystko i tak jest dosc luzny; nosze luzne 30 i ciasne 32, ten to jakis ewenement, ale z takimi fiszbinami nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link
inez69 Can Can Rouge 30G 28.02.11, 19:10 Na moje 69 cm pod biustem obwód był niestety za luźny, zwłaszcza przez to, że jest identyczny jak we freyach retro plunge, czyli zakończony rozciągliwymi gumkami. Usztywniany bardzo miękka gąbką, dużo chudszą niż effuniaki. Rewelacyjnie kształtuje w kulki, ma bardzo niskie boczki, wąskie fiszbiny i robi świetny dekolt. Żałuję, że nie produkują 28 :( Odpowiedz Link