Dodaj do ulubionych

Porownanie...

IP: *.chello.pl 01.02.02, 17:55
Zastanawiam sie kogo jest wiecej w Limanowej skinow czy punkow
Obserwuj wątek
    • Gość: edmund Re: Porownanie... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 19:32
      w limanowej to przewagę stanowią tzw. chałpersi (jest to odpowiednik blokersów)
      tylko mieszkają w chałpach krytych słomą, krzesają kamienie, a niedługo - mam
      nadzieję - wymyślą koło
      • Gość: Thinka Re: Porownanie... IP: *.chello.pl 02.02.02, 09:38
        Ech... no tak ale slyszalam troche o wybrykach naziskinow w Limanowej i wlasnie
        sie zastanawiam ile z tego jest prawda...
        • Gość: edmund Re: Porownanie... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 16:36
          hi,hi,hi,hi ja takowych nie zauważyłem, no chyba że byli przejazdem
          • Gość: Thinka Re: Porownanie... IP: *.chello.pl 02.02.02, 21:32
            No właśnie nie byli przejazdem. Podobno mieszkają gdzieś w okolicach waszego
            miasta :) i nawet kiedyś pobili kogoś w jakimś liceum tylko że to już było
            dawno. Serio nie zauważyłeś nikogo w koszulkach konkwisty 88 lub Honoru ? Albo
            czy mówi Ci coś gość który się nazywa Paweł Łobuz? Intryguje mnie to, bo słysze
            z różnych źródeł dziwe rzeczy i nie wiem co jest prawdą a co nie.
            • Gość: faciu Re: Porownanie... IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 23:01
              Tak po prawdzie to w Limanowej najwięcej to jest ale... alkoholików, hehehe..
              ale tak poważnie to tutaj zawsze było dużo metali... mam nadzieję że zaraza
              skinowska nie dotrze do naszej dziury... a punki to były zwykle w okolicznych
              wsiach...hehehe
              • Gość: mirrek Re: Porownanie... IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 13:38
                Gość portalu: faciu napisał(a):

> Tak po prawdzie to w Limanowej najwięcej to jest ale... alkoholików, hehehe..
                > ale tak poważnie to tutaj zawsze było dużo metali... mam nadzieję że zaraza
                > skinowska nie dotrze do naszej dziury... a punki to były zwykle w okolicznych
                > wsiach...hehehe

co ty pierdolisz, wlasnie szkoda ze nie dotarla , moze nareszcie czarni nie
                panoszyliby sie tak na ulicach i zajmowali "pustostany" w blokach komunalnych
    • Gość: Noname Re: Porownanie... IP: *.sapsp.pl 19.02.02, 23:18
      W Limanowej nie ma prawdziwych skinów i punków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka