b999 14.12.06, 14:17 na Koszutce można się napić grzańca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronkiewa Re: Gdzie? 14.12.06, 15:26 Piwnego - swego czasu w Wiejskiej Chat(c)e, Winnego to chyba tylko w domu.. Zresztą poczekajmy do zimy... AAA W City rocku proponowali jednego i drugiego.. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: Gdzie? 14.12.06, 19:35 Jak to gdzie? "Pod Spodkiem" ! Z okazji kolejnego Wszechświatowego Zlotu Koszutkowian warto poświęcić zawartość świnki-skarbonki dla zawartości grzanego kufla ;) Poza tym w w dzisiejszych czasach każdy może raczyć siem grzańcem w domu ;) ..i też jest fajnie ;) pzdr, sa Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: Gdzie? 15.12.06, 07:26 Tak przypuszczałem, że "Pod Spodkiem" oferują grzańca - ale nie bylem do końca pewien. W domu owszem, żona się raczy :)ale czasem wypadałoby wyjść z czterech ścian ;), a że człowiek już nie najmłodszej daty (to o mnie) to nie chce się daleko łazić :D Dzięki za info. BTW ponoć wczoraj pod Spodkiem rozgrywały się dantejskie sceny z choinkami? Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: Gdzie? 15.12.06, 21:14 Ekhm Ja wiem, że jest okres przedświąteczny, wszyscy są zajęci przygotowaniami i takie tam... Ale może ktoś wyskoczyłby jutro na małe piwko "pod Spodek"? Powiedzmy około 18? Zamierzam sprawdzić, czy faktycznie, oferują tam grzańca piwnego. Więc? Czekam na odpowiedzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Gdzie? 15.12.06, 21:23 Qrcze... To jest myśl... Nie na 100% ale spróbuję wpaść.. może z Młodym - sztuk 1 jeśli towarzystwo pasuje...? Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: Gdzie? 15.12.06, 21:29 No ba, pasuje :D Planuję wyciągnąć małżonkę... Nic wielkiego - wysączyć 1-2 piwka i do domciu, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Gdzie? 15.12.06, 21:32 Bardzo, bardzo się postaram... Jeśli można prosić, to tak ok. 17.45 bym chiba próbował... Powtarzam : nie na 100% ale się postaram... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent No który/a jeszcze? 15.12.06, 23:31 Nie mówie nie! W najgorszym przypadku....wypije na raz ;))) Mam nadzieje że ktoś jeszcze wpadnie wypić za ten śniego co niby jest a tak naprawde nikaj ni ma ;) CU, sa Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: No który/a jeszcze? 17.12.06, 17:44 gdyby to bylo dzis a nie wczoraj, to bym wlasnie zakladal buty. Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: No który/a jeszcze? 18.12.06, 01:43 Co sie odwlecze to nie uciecze ;) Niejaki Bronkiewa z determinacją godną naśladowania lobbuje w kręgach zbliżonych do tego forum w temacie "spotkanie jeszcze przed świętami" więc jeśli okoliczności przyrody będą sprzyjać spotkanie jeszcze przed świątecznym barszczem jest wysoce prawdopodobne ;) pzdr, sa PS Spotkanie ostatnie dotyczyło głównie pewnej ikony architektury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: No który/a jeszcze? 27.12.06, 18:05 Skoro już wiadomo gdzie serwują rzeczonego grzańca, to może by ktoś reflektował na kufelek "pod Spodkiem", powiedzmy jutro w godz. ok 18? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: No który/a jeszcze? 27.12.06, 18:18 dlaczego nie? karnie sie stawic moge :) Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: No który/a jeszcze? 27.12.06, 21:45 nie mówie nie! Bronkiewa co Ty na to? pzdr, sa Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: No który/a jeszcze? 28.12.06, 09:35 hmmmmmmmmmmmmmm widzicie jak już mi się rece trzzzęęsąąa od tego koszutkowskiego życia towarzyskiego...?? Postaram się jak zwykle na chwilkę, - b999 będziesz jak rozumiem, to podrzucę Ci jednego sezona...napisz, który wolisz 3 czy 4, Sett - zorganizuj frelki, SA - przygotuj "koncepcję rozwoju forum na 2007" będziem głosować ;))) 3mcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: No który/a jeszcze? 28.12.06, 13:07 No to do zobaczenia:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: No który/a jeszcze? 28.12.06, 14:27 Chciałam tylko dodać, że sette bardzo ładnie wywiązuje się z zadania "organizowania frelek" Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: No który/a jeszcze? 28.12.06, 23:56 Cóż z tego skoro finalnie frelka nie dotarła? ;) Prosimy o poprawe:) Choć tym razem współczynnik frelek wzrósł nieopisanie... ;) pzdr, sa Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: No który/a jeszcze? 29.12.06, 02:55 gdzie wzrosl, tam wzrosl, u mnie osobiscie wspolczynnik sie zmniejszyl, na nowy rok sie wyklarowalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: No który/a jeszcze? 30.12.06, 16:12 Sett - to nie wiem czy gratulować czy współczuć? Natomiast można pokusić się o stwierdzenie, iż ostatni zlocik był w sumie najliczniejszy :) Oby tak dalej :) P.S. Z uwagi na brak w ówczesnym czasie tak zwanej smyczy komórkowej pragnę dopełnić tamtego rytuału przekazywania numerów - poprosiłbym Panów: jimmyjazz, dziad_borowy, settembrini o przesłanie mailem owych numerków /prywata mode on/ Obywatelowi bronkiewie tutaj dziękuję za wywiązanie się z obietnicy /prywata mode off/ Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: No który/a jeszcze? 31.12.06, 12:09 oczywiście chodziło mi o numer support.agenta :) Sorry support za notoryczne mylenie nicka Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: No który/a jeszcze? 08.01.07, 20:31 Do dziada_borowego i bronkiewy... W nawiązaniu do naszej ostatniej rozmowy, dot. muzyki, udało mi się odnaleźć jeden z identyfikatorów: img472.imageshack.us/img472/9668/idenfl3.jpg Emptiness - to mój ówczesny band... Stare dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś