Dodaj do ulubionych

Wstydza sie jak pieron

28.01.14, 12:50

...za takich Ślonzokow;
Tu przikład:Przykładem jest Uniwersytet Śląski w Katowicach. Na jednych z zajęć na Wydziale Nauk Społecznych wykładowca zwrócił się do studentki, mówiąc, że pięknie „zaciąga” po Śląsku, oczywiście w dobrym znaczeniu tego słowa. Na co oburzona studentka mieszkająca w Chorzowie odpowiedziała takimi słowami: „Dziękuje bardzo...dla mnie kojarzy się to z wsią i nie życzę sobie takich komentarzy”. Po czym więcej razy na tych zajęciach dziewczyna się nie odezwała.
---
Wstydzi sie swojigo akcyntu, (bo jusz niy godom o godce),
----
Istnieje broń straszniyjszo od oszczerstw. Tom broniom jes prowda
Obserwuj wątek
    • firiduri2 Re: A ja się nie wstydza 28.01.14, 21:08
      Ty Ziranko jesteś zjebem do sześcianu, który z trudem ukończył cztery klasy szkoły specjalnej. Przeca ty godosz szopienicką grypserą. Co tobie do Uniwersytetu Śl. Chyba, że tam sprzątałeś zanim cie wyciepli.
      • cirano Re: A ja się nie wstydza 29.01.14, 08:09
        Twoje komentarze frida, cuchną prymitywnym altreichem. Starzejesz się, dziadziejesz
        • firiduri2 Re: A ja się nie wstydza 29.01.14, 10:31
          Ja się starzeję, a ty Ziranko czyżbyś stawał się coraz młodszy? Wygląda to tak, jakby jakaś firma handlująca cudownymi specyfikami dzwoniła do ciebie i zaprosiła cię na spotkanie? Jak zobaczyli takiego matoła, to pewnie wcisnęli ci różnych cudownych maści na odmładzanie za całą roczną emeryturę.
          No to szmaruj się, wcieraj w intymne miejsca w galotach, póki jeszcze do ciebie nie puka komornik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka