Gość: otho IP: 217.97.141.* 14.05.02, 17:53 Miasto też schodzi na psy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ejska Re: żenujące jest to forum IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 18:19 To zrób coś człowieku!..z pozdrowieniami:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: żenujące jest to forum IP: 217.97.141.* 14.05.02, 19:18 A skąd wiesz że mi na tym zależy? Wyrażam tylko swoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejska Re: żenujące jest to forum IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 23:17 Samo wyrażenie opinii...sugeruje ,że jednak ubolewasz nad faktem słabego rozwoju tegoż forum ..może podasz powody?:-)Pragnę zaznaczyć ,że z radością przeczytam każdy nowy,interesujący wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: żenujące jest to forum IP: 217.97.141.* 15.05.02, 11:30 Nie masz wrażenia że jakikolwiek temat( nawet najbardziej interesujący ) i tak pozostanie bez echa? Brak jest miejscowych na forum, a obcy nie stworzą klimatu. Masz może rację że trochę mi może zależy. Odwiedzam to miasto czasami i lubię je, ale mam wrażenie że ogarnął je marazm i tumiwisizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejska Re: żenujące jest to forum IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 00:28 Gość portalu: otho napisał(a): > Nie masz wrażenia że jakikolwiek temat( nawet najbardziej interesujący ) i tak > > pozostanie bez echa? Brak jest miejscowych na forum, a obcy nie stworzą klimatu > . > Masz może rację że trochę mi może zależy. Odwiedzam to miasto czasami i lubię > je, ale mam wrażenie że ogarnął je marazm i tumiwisizm. I ..myliłeś(aś) się otho:-),każdy z Twoich dzisiejszych postów..doczekał się odpowiedzi.Lidzbrak też lubię bardzo,bo jak nie lubić miasta ,w którym spędzało się najpiękniejsze lata młodości:-)..a mała frekwencja na forum gazety?..może to wynika z faktu ,że nie wiele osób wie,o istnieniu takiego "środka dyskusji"..minęło pół roku bywania na stronach gazety,zanim odkryłam forum..a lidzbarskie po roku...pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: żenujące jest to forum 17.05.02, 21:18 Ja też dopiero od kilku miechów udzielam się na forum lim......nawet nieźle nam działa choć jest ostro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: żenujące jest to forum IP: 217.97.141.* 18.05.02, 10:09 W Limanowej połowa postów wychodzi od separatystów limanowskich i większość z nich to są bzdury. Ogólnie jednak podsumowując forum jest przednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: żenujące jest to forum IP: *.proxy.aol.com 12.08.02, 01:36 otho dlaczego przerwales leczenie ???? czas wznowic i to od zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: żenujące jest to forum IP: 217.97.141.* 12.08.02, 18:33 Wakacje. Ciągnie w plener. Żałuję tylko że wyjazd do Lidzbarka mi się opóźnia, ale przybędę tak czy owak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: żenujące jest to forum IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 01:12 Gość portalu: otho napisał(a): > Miasto też schodzi na psy .ale forum ożyło.Otho, musisz to zobaczyć;-) bay bay Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Głos z gór 25.01.03, 08:27 No cosik sie ruszyło-za to u nas powoli zamiera...Ale jestem dobrej myśli to chwilowy kryzys!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Głos z gór 25.01.03, 13:32 Cos u Was cienko - ok.3000, jak się postaramy, to Was przegonimy i będzie Ci głupio;-) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Głos z gór 25.01.03, 17:23 Nie cieszcie sie tak, bo z tym przyrostem postów nigdy nic nie wiadomo..Obecnie u nas zastój-jak długo zobaczymy... :)) Ps. W Lidzbarku byłem tylko raz Odpowiedz Link Zgłoś