Gość: Ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 10:57 Mam pytanie:Czy są w Świeciu komisy z odzieżą i akcesoriami dla dzieci;wózki,łóżeczka itp?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: Sklep dla dzieci-komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 11:43 Jest tai sklep w Świeciu na ulicy Wyszyńskiego obok sklepu Żabka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Sklep dla dzieci-komis IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.11.09, 15:41 Tak, ale w tym sklepie nie ma nic ciekawego :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMA Re: Sklep dla dzieci-komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 15:48 a co potrzebujesz mam trochę rzeczy po synku markowy wózek jak nowy np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Sklep dla dzieci-komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 10:49 Jeszcze nie znam płci dziecka..do porodu jeszcze jest troche czasu...chciałam wiedziec orientacyjnie gdzie ewentualnie mozna sie zaopatrzyc w jakies dzieciece rzeczy..a nad wózkiem sie zastanowie:) bedzie potrzebny,jeżeli MAMA masz gg podaj-odezwe sie jeżeli zapadnie taka decyzja:):)Dziekuje za wszystkie odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś Re: Sklep dla dzieci-komis IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.11.09, 11:10 drugi taki sklep jest na Alejach JP-bardzo fajny,dużo rzeczy, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Sklep dla dzieci-komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 11:15 A w którym miejscu dokładnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
koko.spoko Re: Sklep dla dzieci-komis 31.08.14, 22:52 DRUGI JEST NA ALEI JANA PAWŁA KOŁO SOLARIUM , NAJWIĘCEJ TAM MAJĄ ODZIEŻY ALE BYWAJĄ I INNE RZECZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tika Re: Sklep dla dzieci-komis IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.11.09, 21:04 Na wyszyńskiego też są fajne rzeczy, zależy kto czego szuka. Pochodzić i popatrzeć trzeba wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takaona Re: Sklep dla dzieci-komis IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 14:51 podobno w tym komisie koło żabki jest taniej niż w tym na Alejach. Rzeczy są ładne, w dobrym stanie. Wypożyczają tam też kostiumy dla dzieci na karnawał. Najlepiej zajrzeć tu i tu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Sklep dla dzieci-komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 21:00 ten na alejach jest fajny, schodzi sie po schódkach na dól i sie "KUBUŚ" nazywa. Bardzo duzo fajnych rzeczy ,zabawek nawet książki. Na wyszynskiego tez spoko, ale niestety nie znam nazwy. Proponuje zajrzec tu i tu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Sklep dla dzieci-komis IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.01.10, 21:46 na Alejach chwilowo nic nie przyjmują,a na Wyszyńskiego porażka,Pani wiecznie niezadowolona,raz zaniosłam jej uprane,wyprasowane ubrana o ona pokręciła nosem i powiedziała,że nie przyjmie bo jej klientki są wymagające,ja to rozumiem,ale to przecież używane rzeczy się tam oddaje,a te wymagające klientki to może przejdą się po sklepach z nową odzieżą to wtedy będą te ubranka idealne,a ja nie oddawałam szmat tylko ubranka po córeczce,kilka razy ubrane,już więcej tam nie pójdę,a i jeszcze ceny w wypożyczalni,za tą kasę to można kupić spokojnie nowy strój Odpowiedz Link Zgłoś
dariag89 Re: Sklep dla dzieci-komis 31.08.14, 19:28 tak jest na Klasztornej 3 www.facebook.com/SklepKomisDzieciecyAKuKu Odpowiedz Link Zgłoś