Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 18:57 żadnego szału,jedynie konsumpcja ok.Niektóre panienki przyszły jak na dyskotekę-chodzi o ubiór,tragedia!Młodzież "zawiana"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.cdma.centertel.pl 17.01.10, 11:32 co tam konsumpcja najważniejsze że największe dupodajki były Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.cdma.centertel.pl 17.01.10, 12:27 hmmmm dobry temat dupodajki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frugo Zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.10, 13:14 www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/tngallery?Site=PO&Date=20100116&Category=STUDNIOWKI100122&Artno=257630610&Ref=P H Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyly Re: Zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 13:59 Dupodajki? Kogo masz na myśli? Na zdjęciach widać same piękne kobietki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miglanc Re: Zdjęcia IP: *.popl.cable.ntl.com 17.01.10, 19:26 same pasztety!! gdzie Ty masz oczy!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z gazowni Re: Zdjęcia IP: *.utc.fr 17.01.10, 17:38 sama ku... i złodziej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 19:48 Naszą studniówkę krytykują Ci którzy wcale nie byli na niej. Studniówka była SUPER,wielkie podziękowania dla rodziców bo to oni nam ją zorganizowali.Świetnie się bawiliśmy i nie mam zamiaru jakiemuś pajacowi tłumaczyć się z tych bzdur co napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 19:08 marcin mow ktore to dupodajki.. bo ja juz przestaje miec nadzieje ze w swieciu sa jeszcze dziewczyny ktore mozna zaliczyc bez zadnego zarywania ani chodzenia..jeszcze 2-3 lata temu problemu z tym nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.10, 19:12 chcesz dupodajki to idz do angels k.retynie a i w tych czasach nie ma problemu z takimi pannami w swieciu sa paany na impreze ,wyystarczy telefon heheeh wstyd zamknijcie ten watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 19:44 aha to podaj tylko nie twoj to komu innemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 20:03 Do Marcina największą dupą jesteś Ty ,ponieważ prawdziwy facet nigdy by się się przyznał jaką kobietę miał.Nie powinienem nawet pisać facet tylko świnia,bo swoim zachowaniem obrażasz prawdziwego mężczyznę. Dla mnie osobiście jesteś zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 21:12 Byłem na tej studniówce jako gość. Uważam,że studniówka się udała organizatorom nie można się niczego doczepić.A zrobić imprezę na 250 osób to już trzeba mieć pojęcie.To prawda zespół bardzo ładnie grał,jedzenie było ok. Młodzież zatańczyła Poloneza bardzo ładnie, tańczyli również belgijskiego wyszedł w ich wykonaniu rewelacyjnie.Prosili kilka razy ten taniec i z przyjemnością tańczyli.Bawili się kulturalnie bez żadnych nieprzyjemności.Floriany były udane i chyba trafione,nauczyciele byli zadowoleni i uczynią dziękowali.Zabawa była przednia i super niech wszyscy zazdroszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 22:35 studniówka była bomba a ,że nie byłeś toś trąba. I nie pisz źle o naszej studniówce bo wara Ci do niej.Wielkie dzięki za tak cudowną studniówkę.te podziękowania są dla Tych co ją zorganizowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 14:04 A mi się podobało,Zespół ok, Żarcie też niezłe, zostałem do samego końca, Nie widziałem dziewczyn które ubrane były jak na dyskotekę, Pijanego też nikogo nie widziałem...To że ludzie mieli wypite to nic złego wszyscy tam mieli więcej niż 18 lat, ale mieć wypite, a być pijanym to coś zupełnie innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polinek Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.10, 18:18 jakie dupo.dajki ?;d; ta jest kilka takich heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esterka Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.10, 18:28 biedne kreacje ..szału 0 .. najlepsza byla ta z tym kolnierzykiem i mankiecikami . mega wstyd niczym kroliczek .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.01.10, 18:37 esterka, popieram! Króliczek Play Boya.Jak może się ubrać na taka impreze osoba na niby jakimś poziomie?bezgoćsie. na wieczór panieński w takim stroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.cdma.centertel.pl 18.01.10, 18:27 tyczy sie to do esterki laska po prostu zazdrościsz niektórym osoba jak sie ubieraja po prostu sama bys tak nie potrafiła ubrac zal mi ciebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.cdma.centertel.pl 18.01.10, 18:29 po prostu zal mi takich osub ktore obrabiaja komus tyłek a sami sa nie lepsi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.ip.netia.com.pl 19.01.10, 10:05 Viki, czy ty w ogóle masz szansę na studniówkę, że dyskutujesz w tym wątku? Nie sądzę, żebyś miała kiedykolwiek taką możliwość (może jedynie jako osoba towarzysząca). Z takimi błędami i sposobem budowania zdań, jakoś nie widzę ciebie w żadnej szkole, która wydaje świadectwa średniego wykształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 20:07 Również byłam do końca balu,młodzież świetnie się bawiła a to znaczy,że zespół super grał,nie dali nam posiedzieć i o to chodziło bo kto chciał posiedzieć to mógł zostać w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 19:55 Ty wariacie obrażasz wszystkich co się da? Studniówka była rewelacyjna i zazdrościsz,że się tak świetnie bawiliśmy.Orkiestra byłą super,grali tak,że nogi same chodziły. Nawiany to Ty jesteś całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żelkiakuku Re: i o co znowu chodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 20:24 o co znowu chodzi ? szum wokół "czerwonego? Kto był na studniówce ten się świetnie bawił, nastrój jak co roku był nie do pozazdroszczenia, komuś chodzi o robienie złej opinii i po co. Byłam zaproszonym gościem , bawiłam się doskonale do samego końca, było poprostu świetnie. Nie byłeś nie zabieraj głosu, nie wyrażaj opinii. Kończ waść wstydu oszczędź! Naprawdę ludzie się ładnie bawili, śłicznie wypadł polonez jeden i drugi, taniec belgijski, zespól nie zawiódł. Nie ma o czym mówić. Po co te złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: i o co znowu chodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 20:43 To prawda byłam i uczestniczyłam w balu,nie ma się do czego przyczepić wszystko było ok,wszystko wypaliło na 100% i chyba dlatego co nie która osoba się czepia.I głowę dam ,że piszą Ci którzy wcale nie byli. Polonez ślicznie zatańczony oczywiscie jeden i drugi,taniec belgijski był bomba i tu podziękowania dla pani która wcześniej uczyła młodzież.Ludziom to przeszkadza jak widzą uśmiech u innych a szkoda bo uśmiech przedłuża życie.Młodzież bawiła się do końca super i nie można się do ich zachowania doczepić bywam widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.cdma.centertel.pl 17.01.10, 20:49 Jeśli chodzi o sobotnią studniówkę na hali i o dupodajki.To ja znam taką jedną ma na imię Mata-byłyśmy kiedyś w koleżeńskich stosunkach niestety przez to że jest łatwą laską już koleżankami nie jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 20:57 laska pomyliłaś imprezy studniówka czerwonego była w piątek a nie w sobotę w sobotę miało niale.pewnie sama dajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 21:00 Ludzie nie róbcie sensacji z czegoś czego nie było. nasza studniówka była wspaniałą imprą,ludzie się świetnie bawili może dlatego ,że zespół grał świetnie.Można polecać grało dwóch panów z Dworzysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.ip.netia.com.pl 17.01.10, 21:17 studniówka była świetna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 21:33 jesteś dupkiem i palantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baja Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 22:48 Studniówka była super!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...dajka Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 14:42 Pamiętacie jak sie nazywał ten zespół weselny ? bo mnie męczą a ja nie pamiętam dzięki i pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 19:24 Superduo nazwa tego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 09:52 Studniówka nasz była rewelacyjna,przykro ,że ludzie nie chcą dać wiary tym co byli.Ale to nie mój problem ja bawiłam się bosko i nie tylko ja. Zespół gram świetnie taki by mógł grać na moim weselu. Jeśli ktoś ma namiary to proszę podajcie. Dziękujemy wszystkim którzy się przyczynili do tak udanej studniówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 23:24 Studniówka super,świetnie się bawiłem i dziękuje ,że zostałem zaproszony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 09:05 Do Kasi: podaj swojego maila lub nr gg to podeślę Ci namiary na chłopaków z zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 23:09 Dziękuję bardzo już mam numer tel.tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: 109.243.177.* 20.01.10, 00:17 a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBA Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 13:26 Przepraszam a czy zapłaciliście ZAIKS , bo leśli nie to trzeba was ścignąć.Od takiej ilości dzieci będzie przynajmiej 1500pln.Mam nadzieje że o tym pamiętaliście. ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.01.10, 09:53 do zalozyciela tematu. wiekszosc ludzi ma juz 18 lat i nie mozna zakazc pic. jak lubisz na trzezwo twoj wybor... alkohol byl jest i bedzie na takich imprezach.... niech pojdzie przyklad z gory- tzn.od nauczycieli - zeby nie pic na studniowce...to moze cos poradzi a tak?!!! napic sie zapilic... i zycze udanej studniowki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szał ciał Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.ip.netia.com.pl 22.01.10, 10:00 > wiekszosc ludzi ma juz 18 lat i nie mozna zakazc pic To poczytaj sobie regulamin szkoły, który obowiązuje wszystkich, niezależnie od wieku, i tyczy się nie tylko czasu spędzanego w szkole, ale także zajęć pozalekcyjnych i imprez organizowanych przez szkołę. Oczywiście w kwestii alkoholu dotyczy także nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 11:16 Studniówka nie jest organizowana przez szkołę ani też przez nauczycieli czyli nie może być imprezą pozaszkolną czy też szkolną. Rodzice PŁACĄ i organizują studniowkę dla swoich pociech i zapraszają gości między innymi nauczycieli.Jeśli ktoś widział butelki z alkoholem na stole u nauczycieli to jest idiotą,ponieważ butelek z alkoholem nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 11:20 Do gościa szal ciał. Coś Ci się porąbało kolego ponieważ studniówka nie jest organizowana przez szkolę,więc nie może być imprezą szkolną ani po za lekcyjnymi zajęciami to jest impreza organizowana przez rodziców a uczniowie i nauczyciele to goście durna pało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 11:26 Ty masz coś z głową durniu jaki regulamin szkoły? jeśli to nie szkolna impreza ani przez nauczycieli robiona..To rodzice płacą i robią taką imprezę ,zapraszają swoje dzieci i nauczycieli co tu ma szkoła do tego? Ty tylko szukasz sensacji by się zabawić jesteś osioł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balboa Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.ip.netia.com.pl 22.01.10, 11:34 Oj Kasia, Kasia... Mam dla Ciebie przykrą wiadomość. Skoro na kilka miesięcy przed maturą, Ty piszesz "po za lekcyjne" (nie mówiąc już o gramatyce i interpunkcji Twojej wypowiedzi), to niestety matury nie zdasz. Tak więc nachlałaś sie nadaremnie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 13:43 jesteś plant i nic więcej czepiasz się czego tylko chcesz i nie patrzysz na innych.A jak szybko klikasz a robię to bardzo szybko to czasem nie wyjdzie tak jak się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balboa Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.ip.netia.com.pl 22.01.10, 13:56 Więc rób to wolniej, zamiast się tłumaczyć, kłamczucho. :) Jeśli się czegoś nie potrafi, to się tego nie robi. Poza tym, szybkim "klikaniem" to mogłabyś jedynie tłumaczyć się z braku spacji, a nie ich nadmiaru. Prawda niestety jest taka, że myślisz wolniej niż piszesz, a to u człowieka nie jest normalne. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 09:35 Nienormalną to chyba jesteś Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 09:05 balbao, dlaczego zaraz nie zdasz matury? A od kiedy to potok słów w tym przypadku napisany ma być dla Ciebie jakąś wykładnią.Jestem w stanie zrozumieć Kasię i jej zdenerwowanie,jeśli ktoś atakuje ona się broni.Napisała tak pod wpływem emocji bo tak czuła,nie pisała pracy maturalnej.Jest w klasie maturalnej to znak,że dobrze jej idzie nauka.Nie troszcz się o innych by ich skrzywdzić,zadbaj po prostu o siebie.Gwarantuję Ci,że będziesz milszy dla ludzi i otoczenia.Życzę Ci wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 11:34 Do założyciela tego tematu i do gościa szał ciał. Chyba Wam się w głowach poprzewracało,ponieważ studniówka to impreza robiona przez rodzicow tak jak już któraś osoba pisała. Więc jeśli rodzice robią imprezę płacąc za nią w całości to mogą gości sobie zapraszać jakich chcą a,że to studniówka to nauczycieli i swoje dzieci.Jeśli tak to czemu Ty nazywasz imprezą szkolną?,coś chyba nie tak z Twoim myśleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szał ciał Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.ip.netia.com.pl 22.01.10, 11:37 > Więc jeśli rodzice robią imprezę płacąc za nią w całości to mogą > gości sobie zapraszać jakich chcą ...i zezwalać na picie alkoholu dzieciarom przed maturą? Z twojego toku rozumowania, który wyżej zaprezentowałeś wynika, że równie dobrze mogli zorganizować regularną orgię, a w przerwach zabawiać wszystkich walkami psów. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 13:47 Ty jesteś jakiś wariat abo psychopata o jakim pojeniu młodzieży alkoholem Ty piszesz.Nigdy żaden rodzin nie podawał alkoholu młodzieży na studniówce Ty masz psychę zjaraną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balboa Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.ip.netia.com.pl 22.01.10, 13:59 > Ty jesteś jakiś wariat abo psychopata A jaka jest różnica między wariatem a psychopatą? :) > o jakim pojeniu młodzieży alkoholem Ty piszesz. Naucz się pisać. Zapomniałeś o kropcje i wielkiej literze na początku zdania, a także znaku zapytania kończącego pytanie. > Nigdy żaden rodzin nie podawał alkoholu młodzieży na studniówce Kto to jest rodzin? :D I gdzie ja napisałem, że ktoś podawał alkohol? Zacytuj mi to durny jełopie! Ty > masz psychę zjaraną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 13:49 Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem,masz chłopie problem. Więc jeśli rodzice robią imprezę płacąc za nią w całości to mogą > gości sobie zapraszać jakich chcą Tu jest napisane,że rodzice robili tą studniówkę a młodzież i nauczyciele to goście zaproszeni.Tu idioto nic nie jest napisane o stawianiu alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uu Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 15:10 nie piszcie z tym kretynem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yxz Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.10, 22:49 Do kitu...i to światło ;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop Re: Studniówka w "czerwonym" -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 15:40 Nie przesadzaj i czemu Ci to światło przeszkadzało? A płytę chcesz ładnie mieć nagraną w ciemnościach:( Odpowiedz Link Zgłoś