Gość: Zainteresowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 14:06 Chciałabym uzyskać informację na temat tego gdzie i w jakiej cenie można w Świeciu zapisać się na zajęcia z aerobiki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 22:48 W osiu w Gzella fitness Center odbywaja sie zajecia z fitness i aerobiku na wysokim poziomie. Jednorazowe wejscie kosztuje 9 zl i obejmuje ono silownie, sale cardio oraz odbywajace sie zajecia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleale !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 00:31 nie w Osiu tylko w Świeciu nad Wisłą w województwie kujawsko- pomorskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japoniec Re: Aerobik IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.10, 00:52 Kto szuka nie bladzi Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 22:40 Jakbym chciała w Osiu chodzić na aerobik to bym Zapytała o Osie :P A ja proszę o informację na temat takowych zajęć w Świeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 10:09 Z tego co wiem,to od lutego rusza aerobik w siłowni na Kraszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Aerobik IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.10, 20:51 Na pewno jest w hali sportowej ale nie wiem ile kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 19:16 na kraszewskiego to pewno ten aerobik to będzie taka sama kupa jak ta siłownia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jur Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 13:02 A co jest nie tak z tą siłownią?Bo chciałem się tam zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 21:48 Ćwiczę w tej siłowni już sporo czasu i uważam że jest OK a gość który uważa że jest inaczej to niech pompki w domu robi bo za pewne jest cienki jak balon. A jeśli chodzi o aerobik to rusza niby od 15 lutego i chętnych dziewczyn nie brakuje. Wystarczy podjechać do braci Tomasików na siłownię i spytać na pewno udzielą info... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 12:09 ach to u Tomasików ma być aerobik? Oj to chyba się zapiszę. Mąż byłby na siłowni a ja na aerobiku. Z tego co słyszałam, to p.Tomasik udziela porad jak ćwiczyć. Czy to prawda? Jestem w kolejce do operacji kręgosłupa i nie wiem co i jak mogę ćwiczyć a MUSZĘ zacząć, żeby wzmocnić mięśnie kręgosłupa. Zanim mnie pokroją, powycinają te dziwne rzeczy i zdrutują, chciałabym mieć czym to potem trzymać. No i nie ukrywam, że powinnam schudnąć. To też pomoże... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 20:59 Na hali w Świeciu prowadzi świetnie aerobik Justyna P. niestety tylko dwa razy w tygodniu o 21 w ubiegłym roku chodziłam do niej za zajęcia w Jeżewie - super zajęcia super babka żałują że już ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 21:11 tak u tomasika aerobik przedstawiciela siłowni atlas :) tak was wytrenuje że zobaczyta jak szybko sie odwodnita a co do kolegi wyżej to albo to sam właściciel opowiada bajki ze jest ok albo jakis przydupas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 16:47 To napisz co jest nie tak.Bo naprawdę miałem tam zamiar się zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arila Re: Aerobik IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.02.10, 21:39 witam. Czy ktoś wie ale konkretnie od kiedy siłownia "w Kasi" rusza :) chciałam wykupić karnet na siłowni , ale chyba warto sprawdzić nową miejscówe - nowy pewno sprzęt bedzie i może jakiś durnych zapisów nie bedzie. no i z marianek troche bliżej dla tych co pieszo na fitness śmigają. Czekam na jakies info, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heyo Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 00:01 ja też chciałabym tam chodzić, ma ktoś info? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 09:28 Podobno od 15 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juliś Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 10:02 Zapisów nie ma już są tylko na piłki i rowery. Uważasz, że to durne?? Proponuje poobserwować inne kluby tam są ZAWSZE ZAPISY NA WSZYSTKIE ZAJĘCIA więc to normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arila Re: Aerobik IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.02.10, 10:36 Może niebawem ktoś nam odpisze za ile , od kiedy , jakie zajęcia. Fajnie by było gdyby były karnety na fitness :) ja np. tylko z tego bym korzystała, bo nie mam tyle czasu aby chodzić na siłownie i na fitness, no ale nic miejmy kobietki nadzieję,że niebawem pojawi się jakaś informacja, bo skoro za tydzień otwarcie :) pozdrawiam wszystkich którzy czekają tak jak ja na otwarcie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 12:14 Zajęcia:body ball,step,pilates,TBC i masaże.Niestety nie znam się na tych zajęciach,więc nic więcej nie napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Aerobik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.10, 16:57 Ja również czekam na konkretne informacje. Mnie osobiście interesuje czy tam będzie siłownia typowo dla kobiet. Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Aerobik IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.03.10, 21:05 Czy już coś wiadomo o Areobicu w Kasi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Aerobik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 19:42 ja bardzo sobie chwale zajecia na hali widowiskowo-sportowej. Szczegolnie polecam zajecia z Beata i Łukaszem. Pozdrawiam wszystkich cwiczacych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Aerobik IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.03.10, 12:47 trzeba się ruszyć, wiosna idzie kilka kg warto zgubić Odpowiedz Link Zgłoś