Gość: OOOnAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 23:00 Kiedy jest nowy towar w lumpeksie nad rosmanem i naprzeciwko chinskiego sklepu?? W ogole jakie polecacie lumpeksy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 23:53 kiedy dostawa? idź i zapytaj jaki lumpex najepszy? już był taki wątek. taki, który jest najtańszy i zarazem ma fajne ciuszki sama osądź który Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laala Re: Lumpeksy IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.02.10, 18:25 Ja zawsze chodziłam do odzieży angielskiej, zarówno na alejach, jak i na klasztornej. Fakt, że ciuchy droższe, czasem jak sobie wycenią to masakra ;-O Ale ogólnie bardzo dobre gatunkowo i niepowtarzalne. Szczególnie upodobałam sobie szperanie w ciuszkach dla mojej córeczki, od urodzenia ją tam ubierałam - teraz ma dwa latka. Niestety nie mam czasu już tam zaglądać, bardzo rzadko jestem, ale wiem, że zaczęli robić promocje i przeceny. Ogólnie dobrze oceniam, wiele ciuchów od nich noszę do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolipa Re: Lumpeksy IP: 81.219.2.* 02.02.10, 19:00 tam na Rosmanem nie ma juz tak nic ciekawego .. kiedys byl znacznie wiekszy wybor.. a na przeciw chinskiego nigdy nie bylam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwinka Re: Lumpeksy IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.10, 20:12 A ja polecam lumpeks koło sklepu za 5 zł. przy glownej ulicy , ciuszki tanie bo 2 zl/za sztuke , ale i nic nie mozna im zarzucic.Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumpy Re: Lumpeksy IP: *.cdma.centertel.pl 02.02.10, 21:31 Lumpeks jest dobry wtedy, kiedy ma markowe ciuchy. Chodzi mi o markowe angielskie łaszki. Sa wytrzymałe i ja wolę więcej zapłacić za wycenione ubrania bo nie spierają się, nie wyciągają i tym podobne historie. Odpowiedz Link Zgłoś
przybysz1233 Re: Lumpeksy 19.09.13, 16:06 zapraszamy do BUTIKU na słowackiego 7a.odziez uzywana nowa outlet i koncowki kolekcji.znane angielskie marki.atrakcyjne ceny.przyjdz i przekonaj sie.zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOOnAAA Re: Lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 11:50 a nad rosmanem kiedy jest dostawa?? No i kiedy jest dostawa w odziezy angielskiej naprzeciwko chinskiegio i na al.Jana Pawla II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżon trawolta Re: Lumpeksy IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 17:30 Tam są dostawy jak się dwie niedziele do kupy zejdą! A tak inaczej, to jak towar schodzi to jest przywożony nowy. A jeszcze inaczej, to aż tak leniwą osobą chyba nie jesteś by tam pójść i się zapytać, bo komputer włączasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tifany88 Re: Lumpeksy IP: *.centertel.pl 13.02.10, 11:18 jest super ciuchland na retkini na armii krajowej..w niebieskim pawilonie...na górze...ma dostawy w środy...wygląda niepozornie a ma super ciuchy!!! ubieram się głównie tam ,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madwmkd Re: Lumpeksy IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.10, 14:13 Że gdzie??????? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 09:51 polecam Kuferek Babuni naprzeciwko Szkoły podstawowej nr8 na alejach.. naprawde fajne rzeczy, markowe i dośc tanio :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lumpeksy IP: 188.33.59.* 08.03.10, 13:30 A ja kupuję ciuszki w pawiloniku na Wojska Polskiego , duży wybór marek angielskich no i ceny umiarkowane, a jak mają przeceny to można coś wybrać za niewielka kasę Odpowiedz Link Zgłoś
przybysz1233 Re: Lumpeksy 19.09.13, 16:05 zapraszamy do sklepu BUTIK na słowackiego 7a.odziez uzywana nowa outlet koncowki kolekcji.znane angielskie marki.atrakcyjne ceny.zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
wazimasz Re: Lumpeksy 05.11.14, 13:37 HURTOWANIA ODZIEŻY UŻYWANEJ W ŚWIECIU WWW.WAZIMASZ.PL OFERUJE ORYGINALNY NIESORT ZE ZBIÓREK ?CASH FOR CLOTHES?, GDZIE ZNAJDUJE SIĘ: MIX ODZIEŻY DZIECIĘCEJ, MĘSKIEJ I DAMSKIEJ, W TYM ODZIEŻ NOWA Z METKAMI, OBUWIE, TOREBKI. NIE POSIADAMY SWOICH SKLEPÓW, ANI SORTOWNI, DLATEGO MOŻESZ BYĆ PEWNY, ŻE TOWAR JEST NIENARUSZONY I ORGINALNY. ZAPRASZAM DO NASZEJ STRONY WWW.WAZIMASZ.PL LUB DO BEZPOŚREDNIEGO KONTAKTU TEL. 792-800-880 ORAZ EMAIL: BIURO@WAZIMASZ.PL NASZ ADRES: UL. CIEPŁA 4, 86-105 ŚWIECIE Odpowiedz Link Zgłoś