Gość: MediaExpert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.10, 12:41 Poszukujemy pilnie pracownika - mężczyznę. Zainteresowane osoby prosimy o złożenie CV w placówce przy ul. Duży Rynek 13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Praca w MediaExpert IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 12:47 Chyba coś ludzie nie chcą tam pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Praca w MediaExpert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.10, 13:11 Ciekawe czemu nie chcą tam pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Praca w MediaExpert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 15:20 Kto by chciał pracować za 1000zł miesięcznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praca w MediaExpert IP: *.ip.netia.com.pl 07.06.10, 16:17 w dupach się poprzewracało :/ za 1 tyś nie będą pracować :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Praca w MediaExpert IP: 109.243.190.* 07.06.10, 17:12 Wywal to w kosmos, chyba, że chcesz beknąć za seksizm. Jest na to paragraf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Praca w MediaExpert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 23:03 rozmowa w sprawie pracy polega na robieniu z człowieka idioty jak im powiesz ile chcesz zarabiać to cie wyśmieją i proponują grosze i prace we wszystkie soboty. Poza tym ten pożal się boże kierowniczek i ten jego zastępca co pod ludźmi kopie to dopiero żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w MediaExpert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 14:58 Ja też bym nie chciał pracować z taką jałmużnę a robić za 10!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Praca w MediaExpert IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.06.10, 19:26 Bylem na rozmowie i faktyczne ten kierownik to pajac jakich malo. Nie polecam tam pracy bo rozmowa kwalifikacyjna to jest prawdziwy oboz przetrwania z jakas komisja sledcza a wymagania maja takie jakby to miala byc niewiadomo jaka praca. A to tylko zwykly sprzedawca i w dodatku za grosze. Jednym slowem wielka zenada! Oboz pracy i zaglady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praca w MediaExpert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:11 ale ja tam złoże cv pojde i zrobie to co zawsze zasmieje się komisji w twarz i powiem że chyba im sie coś niecoś w głowach popier...iło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Praca w MediaExpert IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.10, 01:16 nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: Praca w MediaExpert IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.07.10, 02:36 A to wiem co to za kierownik jest ten co w psychu leżał od młodych lat poznaje go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Praca w MediaExpert IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.10, 13:53 Firma musi być wieśniacka skoro nie puszcza ogłoszenia w profesjonalnym portalu pracy. Szukają jeleni - niech sami spróbują przeżyć za 1 tys zł/mc i zobaczymy na co im starczy - chyba na browar i chipsy Odpowiedz Link Zgłoś