IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 07:42
Czy ktoś np. Pan burmistrz lub rada nadzorcza może mi odpowiedzieć na pytanie
w jakich godzinach urzęduje prezes tbsu?bo kiedy się nie dzwoni lub się idzie
to nigdy go nie ma ma miejscu?dosyć już tego , prezes jest dla nas a nie my
dla niego!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lokatorka Re: TBS!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 07:58
      Zgłaszam co miesiąc zużycie ciepłej wody i pare razy zdarzyło się,
      że odebrał telefon szef TBS. Pani, która tam pracuje nie potrafi
      odpowiedzieć, kiedy będzie szef?
      • Gość: byk Re: TBS!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.07.10, 10:42
        widocznie nasz burmistrz toleruje takie zachowania w pracy, wiec nie ma się co dziwić
        • Gość: Jarząbek Re: TBS!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.07.10, 17:56
          łubu dubu niech żyje prezes naszego klubu niech żyje nam - to mówiłem ja - Jarząbek
          • Gość: Ja Re: TBS!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 11:31
            Dla prezesa ważniejsze są sprawy prywatne, które załatwia w czasie pracy,
            objeżdża z zoneczką po zakupy, widać go w przychodni, często bywa na prywatnych
            budowach w Bukowcu, Sulnowie i Grucznie,a pracująca tam Pani twierdzi że jest w
            terenie ( jestem ciekawy czy wie gdzie jest jej przełożony). Też bym chciał taką
            pracę!
            • Gość: Jan Re: TBS!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.10, 13:39
              Może się prezes wytłumaczy dlaczego we wtorek do godz .ok. 12 było nieczynne
              biuro TBS? Znowu załatwiało się prywatne sprawy w Bydgoszczy? Tam też jeżdżą
              ludzie ze świecia i widzą, co prezes robi w czasie pracy, a my płacimy jemu na
              pewno niezłą pensję! to całe lekceważenie jego pracy nadaje się do sprowadzenia
              telewizji!Nie obchodzą go sprawy mieszkańców (zapadający się chodnik czy lecące
              na głowę dachówki,)tak być dalej nie może!nic nie potrafi załatwić!
              • Gość: Nn Re: TBS!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 12:05
                Proponuję-KONIECZNIE zebranie mieszkańców z burmistrzem!
                • Gość: brrrr Re: TBS!!! IP: *.ip.netia.com.pl 22.07.10, 13:43
                  To już było. Mieszkańcy przy ul. Hallera ponoc byli u burmistrza. Z tego co
                  słyszałam, prezes sądzi, że tylko mieszkańcy tego bloku są niezadowoleni...
                  Jeśli wszyscy inni nie wezmą się solidnie do roboty, to prezes dalej będzie z
                  nami wszystkimi tak pogrywał... Swoją drogą jest bardzo mało skarg na jego
                  pracę.... Można wyżalic się na forum, ale to niczego nie zmieni....
                  • Gość: Nn Re: TBS!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 18:39
                    Ja nie jestem lokatorem ul. Hallera, i są też straszne zastrzeżenia co do jego
                    "pracy", tak więc jeśli burmistrz wierzy w prezesa tłumaczenia że to tylko ul.
                    Hallera ma pretensje, to jest w ogromnym błędzie. To my lokatorzy będziemy lepsi
                    i sprowadzimy do nas telewizję- p. Jaworowicz i nagłośnimy całą sytuację . A pan
                    burmistrz niech pamięta że są wybory!
                    • Gość: xx Re: TBS!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 18:02
                      Do biura nie ma szansy się dodzwonić,chcąc podać wodę. Czy tam ktoś pracuje?
                      • Gość: ... Re: TBS!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.10, 20:12
                        Co miesiąc zgłaszam bez problemu wodę. Miałam jedynie zastrzeżenia zimą, kiedy
                        nie można było się doprosić o odśnieżenie drogi dojazdowej.
    • Gość: x Re: TBS!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 11:52
      mam znajomych co mieszkaja w budynku TBS co tam sie dzieje to
      przechodzi ludzkie pojecie! ciepłej i zimnej wody nie mieli od
      ubieglego roku sierpnia,zero ciśnienia...no moze w nocy leciało jak
      z dziurawego dzbanka i mozna było do wiaderka "nazbierać"..ale juz
      małe dziecko o normlanej porze umyć! marzenie sciętej głowy!
      Podziwiałam ich za cierpliwośc ,niby zgłaszali..ale jaki widzę na
      tym forum zgłaszać można do "bólu" zero reakcji ze storny TBS
      pewnie!? Do tego mają "cudownie" zagrzybiałe ściany w całym
      mieszkaniu..szok! muszą tam żyć w tych bakteriach z małym
      dzieckiem ! administrator TBS nic nie robi !!! była jakaś
      komisja...ale na tym sie skończyło a czas biegnie...dla mnie to
      jakaś paranoja!!!! szczerze współczuję takiego gospodarza domu! To
      już Stasiu Anioł z Alternatywy 4 sto razy lepszy !!! Niby "tyran" ,
      ale jak dbał o blok !!!!!!
      • Gość: Do x Re: TBS!!! IP: *.182.75.19.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.07.10, 15:43
        Przekaż znajomym aby rachunek za wode zapłacili w ZWiKu to poleci
        woda, co do grzybków to niech odkrecą w sezonie danfosy i wietrzą
        mieszkanie a nie tylko na zwrocik za ogrzewanie czekają, uwierz mi
        że w ich przypadku pewnie nie starczy na ten pierwszy rachunek za
        wode więc niech się nie dziadują.
        • Gość: Mieszkanka Re: TBS!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.07.10, 22:53
          Ja też mieszkam w bloku TBS na ul.Piłsudskiego i prawda jest taka,
          że wieczorami z braku ciśnienia nie było ciepłej wody(trzecie piętro).Za wodę
          płacę bez żadnego opużnienia jak i wszystkie rachunki.Jak widzę post powyżej
          napisał(a) lokator(ka) nie mieszkająca w bloku TBS ,nie mająca żadnego pojęcia
          na ten temat.
          • Gość: Do Mieszkanka Re: TBS!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 10:25
            człowiek pana prezesa????
        • Gość: bzdura Re: TBS!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 10:19
          widać ,że masz poważne braki z wiedzy o ciepłownictwie,wentylacji
          pomieszczeń mieszkalnych! Moja rada ! Nie dziaduj idz sie
          dokształcić i wróć podyskutować na forum w tym temacie!
          • Gość: DO..."Do x" Re: TBS!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 10:22
            dla jasności do "Do X " !
            • Gość: do x Re: TBS!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 18:00
              A co powiesz na to, jak pan Rek w czasie pracy ok. 12 ze dwa miesiące temu latał
              z miarą na terenie celulozy bo pewno nadzorował budowany budynek ochrony?
              osobiście widziałem bo pracuję na terenie celulozy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka