Dodaj do ulubionych

kluby motocyklowe

IP: *.xdsl.centertel.pl 15.07.10, 22:21
Witam.
Czy w Świeciu lub okolicy działa jakiś klub motocyklowy? Najlepiej
chooper/custom itp ?
Czy są organizowane wspólne wypady, wyjazdy na zloty ?

oraz drugie pytanie:
Gdzie w pobliżu można kupić ubranie na moto, tj. kask, rękawice, spodnie, kurtkę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ccssww Re: kluby motocyklowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 08:20
      nie słyszałem o klubach w naszym mieście, ale jak jest jakiś większy zlot lub
      rozpoczęcie sezonu to jakieś grupy się zbierają i jadą, ale żeby był klub to
      raczej nie ma. jeżeli chodzi o ubranie to w świeciu raczej ciężko. prędzej
      bydgoszcz, toruń. osobiście to w toruniu kupowałem w sklepie chyba seven, mają
      tam też servis yamahy, lub sklep wilmat toruń, lub motonet - koronowo lub
      moto-akcesoria- bydgoszcz, w necie można częściowo zobaczyć ich oferty.
    • Gość: Martini Re: kluby motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 08:56
      W Swieciu nie ma klubu motocyklowego,sa tylko niewielkie grupy przyjaciół którzy
      od lat jeżdza razem na wszystkie zloty i imprezy.Był kiedys klub ale sie
      rozpadł.Jeśli chodzi o ciuchy na motocykl to jedż na jakis wiekszy zlot jest tam
      pełno stoisk z czym tylko zapragniesz i możesz sie ubrac jak tylko zechcesz
      • Gość: :) Re: kluby motocyklowe IP: *.ip.netia.com.pl 22.08.10, 09:13
        Tylko najpierw musi na ten zlot w czymś dojechać. :) Widać, że
        świerzaczek. Kasku jeszcze nie ma, a już klubu szuka. ;)
        • Gość: ) Re: kluby motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 10:11
          chce byc kompletnie gotowy :D
    • Gość: Martini Re: kluby motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 11:13
      Takich lansiarzy którzy pokupowali sobie nowe motocykle z salonu i kompletne
      ubranka jest pełno w Swieciu....potem pojechali na jeden zlocik i juz maja o
      sobie wielkie mniemanie co to oni za wielcy motocyklisci....jeżdze na
      motocyklach od 7 roku życia,zaczynałem na motorynce...byc motocyklista to nie
      polega na tym zeby pokazac co to sie nie ma i gdzie było...dlatego nasza stara
      zgrana grupa raczej nie obraca sie w tych świeżych klimatach biznes
      motocyklistów...a co do tego w czym jechac na zlot,a co to za róznica,odrazu
      nikt nie bedzie prawdziwym motocyklistą ;-)))
      • Gość: Suzuki Re: kluby motocyklowe IP: *.ip.netia.com.pl 22.08.10, 22:22
        Szkoda właśnie że nie ma u Nas żadnej zorganizowanej grupy tj. przykładowo w
        Chełmnie ;/ tym bardziej że grupa fanatyków dwóch kółek w naszym mieście jest
        spora. Ja osobiście śmigam z przyjaciółmi po 3,4 motocykle choć chętnie
        powiększylibyśmy skład :) no ale cóż, sezon powoli ma się ku końcowi, może na
        przyszły sezon coś ruszy hmm?
        • motoszatan Re: kluby motocyklowe 27.10.13, 10:08
          W Chełmnie lata prężnie rozwija się odział klubu Fenix MC spotykają się w czwartki
    • Gość: gość Re: kluby motocyklowe IP: 83.238.157.* 22.08.10, 22:47
      Jedz do Lecha do Grudziądza powinieneś ubrac sie tam caly Za mostem w
      prawo na rondzie prosto ok 1km po lewej stronie reklame widac Daje
      rabaciki
      • Gość: a Re: kluby motocyklowe IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.08.10, 01:35
        w jeżewie jest taki klub ogar sie nazywa ale wiecej nie mam info na
        ten temat
        • Gość: bartas Re: kluby motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 15:55
          sam chetnie dołaczył bym z kolega do jakies grupki i sobie z nimi pojezdzil
          • Gość: do R1 Re: kluby motocyklowe IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.10, 23:21
            a wiesz co to opór maneta? do końca 6-tego do bydgoszczy w jednym ciągu 6 razy. I nie do 2004r ale wyżej i nie 172 ale wyżej?
    • Gość: gsxf Re: kluby motocyklowe IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.10, 12:09
      Niestety nie ma takiego klubu, ale ja ( wraz z kilkoma właścicielami 2oo) jestem
      w trakcie tworzenia czegoś takiego. Pewnie z wiekszym rozmachem ruszymy w
      przyszłym sezonie, ale chętnie spotkamy się z zainteresowanymi dołączeniem do
      nas. W grupie zawsze raźniej. lewa w góre!!
      • Gość: r1 Re: kluby motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 13:08
        opor maneta :D
      • Gość: r1 Re: kluby motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 13:08
        opor maneta :D
    • Gość: czortek Re: kluby motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 13:15
      dajcie namiary
      • Gość: Suzi Re: kluby motocyklowe IP: 57.90.36.* 09.09.10, 21:01
        Idzie zima, w kupie cieplej!
        • Gość: 666 Re: kluby motocyklowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 08:47
          proponuje wam utworzyć jakiś śmieszny klub w Świeciu, zobaczymy jak szybko zrezygnujecie jak zobaczycie kto rządzi na tych terenach.
          81

666 !!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: caban Re: kluby motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 12:51
            A kto rządzi ? chyba Cię pojebało
            • Gość: fan Re: kluby motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 13:56
              w świeciu nic się nie uda...
              • Gość: gsxf Re: kluby motocyklowe IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.10, 10:27
                kolego "fan".
                Tu się nic nie ma udawac!
                My po prostu stworzymy klub CHĘTNYCH, powtarzam CHĘTNYCH motocyklistów z zamiłowania w celu napisanym powyżej.
                Ciebie też pozdrawiam...
          • Gość: gsxf Re: kluby motocyklowe IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.10, 10:25
            A kto rządzi kolego 666?
            Dla twojej informacji, ja nie zamierzam rządzic, tylko zrzeszac miłosnikow 2oo w celach czysto wypadowych, piwnych, zlotowych. Nie szukam rywalizacji. Obstawiam, że nie masz zbyt dużo wiosen lub kiedyś jakiś motocyklista ci zalazł za skórę,skoro zioniesz taką nienawiścią.
            Pozdrowienia dla Ciebie...
            • Gość: Suka Re: kluby motocyklowe IP: 109.243.167.* 23.09.10, 17:33
              Czy okoliczni motocykliści gdzieś się spotykają (poza trasą) ?
            • Gość: 666 do gsxf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 08:35
              w sumie masz rację...
              niepotrzebnie się uniosłem
              POZDRAWIAM
              • Gość: cch Re: do gsxf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:50
                W cch jest coś takiego, jeżdżą spokojnie nie szaleją, jeżdżą w klubowych koszulkach, w lato dość sporo ich czasami potrafi się zebrać i zloty jakieś organizują. Z zeszłego roku filmik ale akurat na taki natrafiłem. Dość często jak jest ładnie stoją na rynku lub barze kibica na rynku.
                www.youtube.com/watch?v=J2w7pFG6_M0
    • Gość: sara Re: kluby motocyklowe IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 26.09.10, 22:55
      a
    • arczuch Re: kluby motocyklowe 05.06.14, 07:42
      W Świeciu jest Klub motocyklowy. Wejdź na strone www.wataha-swiecie.pl polecam dużo się dzieje chociaż to początek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka