Gość: Potrzebujący IP: *.chelmno.mm.pl 03.08.10, 22:04 Czy znacie jakis dobry warsztat który potrafi usunąc usterki i dokonac własciwego ustawienia komputera gazowego? Oprócz Sulnówka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiem Re: Regulacja LPG IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 09:50 A jaki masz model instalacji lpg ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potrzebujący Re: Regulacja LPG IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.10, 13:27 Zadałeś mi trudne pytanie ale postaram się odpowiedzieć żebyś zrozumiał.Gaz z parownika dochodzi do rury ssącej powietrze pomiędzy filtrem paliwa a przepustnicą.A więc nie "idzie" na wtryski.Na pewno system ten ma jakąś nazwę tylko nie wiem jaką.Przy okazji mógłbyś mi to napisać. Steruje tym wszystkim centralka Bingo S4 .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potrzebujacy Re: Regulacja LPG IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.10, 13:37 Pomyliłem.Miało być pomiedzy filtrem powietrza a nie filtrem paliwa.Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Regulacja LPG IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 13:51 czy to jest instalacja włoska lovato? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potrzebujący Re: Regulacja LPG IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.10, 21:22 Z dokumentów ktore posiadam wynika ,że: Reduktor - EMMEC-AS Zawór gazowy - Voltek Wielozawór - Tomasetto Komora szczelna - Tomasetto Zawór tankowania -Tomasetto Sadzę ,ze odczytałem dobrze bo jest odręcznie i mało czytelnie napisane www.elektroda.pl/rtvforum/topic599216.html Jest to instalacja włoska. Jeżdzę na tym juz 5 lat a chyba od dwóch cos myłkuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potrzebujacy Re: Regulacja LPG IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.10, 21:32 Ten reduktor - jak w załączonym linku - jest zupełnie podobny do mojego.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Regulacja LPG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 18:42 polecam grubno znaja sie na temacie Odpowiedz Link Zgłoś