Dodaj do ulubionych

Parkiet w hali

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 22:29
Kto wpadł na tak oryginalny pomysł, by pomalować tak na niebiesko parkiet hali? Wygląda on teraz koszmarnie. Macie takie same odczucia?
Obserwuj wątek
    • Gość: ronek Re: Parkiet w hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 06:06
      Wygląda jak wygląda,ale już farba odpada!
    • Gość: malarz... Re: Parkiet w hali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 09:28
      Chopie !!!, czy cię wali to kolor zielony - daltonie.
      • Gość: kibic Re: Parkiet w hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 11:52
        specjalnie dla malarza, speca od kolorów
        www.halawswieciu.pl/images/kks11/010.jpg
        • Gość: ja Re: Parkiet w hali IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.10, 13:14
          Od razu widać,że zielony.Hehe
        • Gość: gosć Re: Parkiet w hali IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.11.10, 17:45
          bo kto maluje parkiet farbą chlorokauczukową która jest tylko do metalu.
    • Gość: kibic-2 Re: Parkiet w hali IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.11.10, 17:17
      jaja robita toć to je kolor turkusowy.......................
      • Gość: bzyk Re: Parkiet w hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 21:06
        na moje niebieski, tyle że na hali nie ma chyba parkietu-na moje to zwykła podłoga szwedzka -poprawcie mnie jeśli się mylę.
    • Gość: ssss. Re: Parkiet w hali IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.11.10, 21:19
      Ja mysle, ze to jest gumoleum.
      • Gość: ronaldo Re: Parkiet w hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 22:07
        Ten pomalowany parkiet jakiś pechowy jest. W środę koszykarze przegrali, wczoraj siatkary, a dziś Strażaczek :P
        • Gość: mirka Re: Parkiet w hali IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.11.10, 18:32
          kolor wpływa na wszystko
          • Gość: stolarz Re: Parkiet w hali IP: *.ip.netia.com.pl 08.11.10, 18:42
            kolor kolorem ale nie nazywajcie parkietem czegoś co nawet nie leżało koło parkietu, to jest zwykła deska 'barlinecka' coś w rodzaju podłogi szwedzkiej tylko odrobine lepsze. ogólnie nie wróże świetlanej i długiej przyszłości...
    • Gość: trener... Re: Parkiet w hali IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.11.10, 17:56
      Niech odrazu na to położą gumoleum, moze dłużej wytrzyma ta podłoga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka