Dodaj do ulubionych

przedszkole puchatek

IP: 83.238.158.* 18.11.10, 10:52
chcialabym poznac opinie rodzicow na temat puchatka, gdyz moj synek skonczy 3 latka i chcialabym go zapisac do tego przedszkola, ale slyszałam rozne opinie na temat pań wychowawczyń i ich podejscia do dzieci.jakie macie zdanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: bb Re: przedszkole puchatek IP: 83.238.158.* 18.11.10, 11:10
      ja nie mam dobrego zdania na temat tego przedszkola, wiem z opowiadan ze panie nie sa za mile, podobno nie zajmuja sie dziecmi tak jak powinny zwlaszcza najmlodsza grupa,byle odwalic swoja robote i juz.wszystkie sprawy problemowo-wychowawcze sa zalatwiane po cichu byle nic nie wycieklo poza przedszkole.ja odradzam ale polecam przedszkole w Przechowie-jest super opieka u maluszkow!MOJ SYNEK TAM CHODZI I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!
    • Gość: mama Re: przedszkole puchatek IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.11.10, 13:32
      Powiem Tobie tak moja córka w zeszłym roku chodziła do przedszkola w Przechowie i uważam,że właśnie tam jest przechowalnia i nie zajmują się dobrze dziećmi.Natomiast Puchatka polecam bo od tego roku córka chodzi właśnie do tego przedszkola i jest bez porównania o niebo lepiej.Z tym że dostała się do grupy starszej nie do maluchów bo ma 5 lat.
      • Gość: matka Re: przedszkole puchatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 17:44
        Ja miałam swoje dziecko w Przechowie i nie zamieniłabym tego przedszkola na żadne inne.
        • Gość: rom Re: przedszkole puchatek IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.10, 18:32
          W Puchatku trudno zastać p.dyrektor,często przebywa poza przedszkolem.
          • Gość: rodzic Re: przedszkole puchatek IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.11.10, 20:48
            Mylisz sie, zawsze ją widzę i jest bardzo kontaktowa i oddana temu przedszkolu.
            Przebywa w pracy do konca dnia, bo sam odbieram dziecko przed szesnastą.
            Z przedszkola jestesmy z żoną bardzo zadowoleni. Szukanie dziury w całym!
    • Gość: gość Re: przedszkole puchatek IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.11.10, 20:07
      W przedszkolu w Przechowie pani dyrektor zawsze jest na miejscu, prawie codziennie ją widuję rano i popołudniu. Podoba mi się indywidualne podejście opiekunek do dzieci - kazde jest miło przywitane przy wejściu na salę. Bardzo przyjemna atmosfera. Pani dyrektor, opiekunki, panie do pomocy i obsługa - wszyscy bardzo mili i uprzejmi.
      • Gość: Monia Re: przedszkole puchatek IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.11.10, 21:49
        Puchatek bardzo przyjazne przedszkole:) Pani Dyrektor bardzo miła i zawsze pomocna.
    • Gość: ina Re: przedszkole puchatek IP: *.xdsl.centertel.pl 19.11.10, 08:11
      Malczuk od wczoraj pracuje w Przedszkolu nr 6 jako "zwykła" nauczycielka.
      • Gość: wo Re: przedszkole puchatek IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.11.10, 09:16

n z kampanią
        Puchatek jest spoko
        • Gość: darooo Re: przedszkole puchatek IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.11.10, 09:58
          moja starsza córcia chodziła do puchatka a teraz młodsza biega,po jej mince sądze że to jest to,razem z żoną jesteśmy zadowoleni z tego przedszkola bo liczy się uśmiech malucha,a jeżeli dziecko jest szcześliwe to rodzice jeszcze bardziej.Fakt że - Panie Wychowawczynie mają różne humory ale to jest normalne,polecam to przedszkole,w skali od 1-10-daje 9,5
          • Gość: mama Re: przedszkole puchatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.10, 10:06
            Popieram w całości:))) Puchatek to wspaniałe przedszkole , moje dzieci tam chodzą i jestem zadowolona a bardzo trudno było się dostać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka