Dodaj do ulubionych

To Fura decyduje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 13:11
Trochę tego artykułu nie rozumiem.Tego że Fura kłamał pod przysięgą to się doczytałem . Jedna dyrka chyba z przedszkola 6 zeznała że fałszowała dokumenty a ta druga z 9 miała wszystko w porządku czy może też złożyła krzywoprzysięstwo . Ciekawe czy będzie zgłoszenie do prokuratury .
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: To Fura decyduje IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.10, 18:35
      będzie tak jak z kierowniczką MOPS-uczyli nikt nic nie wie, brat Waldemar pójdzie na urlop.Sprawy karnej też nie będzie bo okazałoby się że Fura swoje posunięcia z kimś uzgadniał i za przyzwoleniem tej osoby rozpoczął działania konspiracyjne w terenie.To meldowałem ja czyli tw.J23
      • Gość: Pytek Re: To Fura decyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 14:26
        No kłamanie pod przysięgom ? Może zmienią zeznania?
        • Gość: alszka Re: To Fura decyduje IP: *.range86-150.btcentralplus.com 19.12.10, 00:26
          Fura jest mozgiem OPS-u jemu nic nie bedzie chociaz nie wiem jakiego przestepstwa by dokonal. To jest klika OPS-owska ktorej nic i nikt nie zagraza. Zobzccie sami ktoremu z nich cos sie stalo. Lemanska mobbingowala i mobbinguje podwladnych, nowy SDS kierowniczka z nadania Fejtkowej i kolezanka Lemanskiej, pracownik Henio ze swoim konskim usmiechem i bez zadnego wyksztalcenia bedzie najwazniejszy w tym domu bo to kabel Pogody. Ludzie czego chcecie przeciez sami ich wybraliscie. Szkoda, że klika OPS żądzi naszym miastem - Fura, Lemanska jej wredny brat robiacy z ludzi idiotow, stara Fejtkowa trzesaca nimi wszystkimi i Szolginiowa ktora martwi sie tylko kiedy wplynie kasa z Rady
          • Gość: Kevin_Mythnik Re: To Fura decyduje IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.10, 04:02
            To że ktoś siedzi koło Powsey między Bristolem,Southampton a Londynem nie upoważnia go do opluwania wszystkich i wszystkiego . Mamuth lepiej dzieciak bujaj zamiast tłuc komputer taka jest moja rada .
            • Gość: alszka Re: To Fura decyduje IP: *.range109-156.btcentralplus.com 19.12.10, 20:56
              Rady mozesz dawac swoim podwladnym to po pierwsze. Po drugie jezeli chcesz kogos namierzyc to rob to profesjonalnie pomylily ci sie strony świata. Pisanie prawdy boli prawda! Jezeli gdzies napisana jest nieprawda to wskaz ja a nie obrazasz i zjmnij sie praca a nie kontrola i prostowaniem wpisow. Ludzie swoje wiedza i napewno przyjdzie czas ze zostaniecie rozliczeni, bo kij ma dwa końce.
              • Gość: Kevin_Mythnik Re: To Fura decyduje IP: *.ip.netia.com.pl 19.12.10, 21:43
                Nie mam podwładnych raczej przyjaciół a lokalizacja Hosta wyraźnie na Ciebie wskazuje .Wystarczy że wklepiesz na Google Twoje IP i sam się o tym przekonasz .Chyba że to za trudne? Pomyśl o sobie a nie daj sobą sterować bo tylko tchórze wyręczają się innymi .
                • Gość: Tomek Re: To Fura decyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 22:28
                  Zanim jednak zaczniesz podszywać się pod jednego z najbardziej znanych i kontrowersyjnych komputerowych włamywaczy to upewnij się w jaki sposób poprawnie zapisać nazwisko tego Pana, lub chociaż poczytaj kilka pozycji dotyczących jego osoby oraz zagadnień z nim związanych. Z kontekstu wypowiedzi i marnego śledztwa jakie prowadzisz w swoich wywodach mam wrażenie, że chciałeś ukazać swoją błyskotliwość i wskazać bardzo szeroki rejon Wielkiej Brytanii wskazując tym samym na osobę korzystająca z usług BT. Szanowny użytkowniku forum. Czy wyobrażasz sobie ile osób korzystających z sieci Internet znajduje się w obszarze pomiędzy Bristolem, Southampton i Londynem (bo takie miejscowości wymieniasz w swojej wypowiedzi)? Domyślam się że kompletnie brakuje Tobie wyobraźni? Mało tego, BT jak sama nazwa wskazuje to British Telecommunications – potentat na rynku Brytyjskim… naprawdę jest mi przykro, kiedy czytam takie zdania – zresztą niezbyt dobrze napisane stylistycznie i merytorycznie.
                  Tyle odnośnie Twoich pustych słów. Mam nadzieje, że pomyślisz następnym razem zanim zaczniesz wskazywać na konkretne osoby udzielając im przy tym swoich rad. Co do tematu tego wątku to rzeczywiście Drodzy Państwo nie jest wcale najlepszym rozwiązaniem utrzymywanie władz miasta przez kilka lat w niezmienionym, bądź podobnym składzie osobowym, chyba że ma to służyć wyłącznie osobom zatrudnionym w pewnych bliżej nieokreślonych zależnościach – a takie mam wrażenie - wykształciły się na przestrzeni kilku lat w naszym mieście.
                • Gość: Kr Re: To Fura decyduje IP: 82.132.248.* 20.12.10, 00:33
                  Kolega o ktorym mowa siedzi w Londynie. Zmien informatora bo teraz to sam piszesz bzdury obrazajac innych... Uwazaj bo sam jak fura wyladujesz. Pewnie jestes tym mlodym, nowym w OPS i masz za zadanie siac ferment w sieci. Gratuluje profesjonalizmu!
                  • Gość: SWIECIAK Re: To Fura decyduje IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.12.10, 19:12
                    Uwazam ze Fura juz dawno nie powinien pracowac na tym stanowisku.
                    • Gość: ? Re: To Fura decyduje IP: *.devs.futuro.pl 22.12.10, 19:33
                      jeżeli ktoś składa fałszywe zeznania to chyba oczywiste że nie powinien pełnić żadnych kierowniczych funkcji a tym bardziej nie powinien być radnym.
                      • Gość: !!! Re: To Fura decyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 11:58
                        Sprawa już u prokuratora przeciwko niemu i dyrektorce 9 abo 6 . Zobaczymy co będzie
                        • Gość: obserwator Re: To Fura decyduje IP: 82.160.29.* 24.12.10, 23:21
                          Fura to lepiej niech zatrudni jakąś dodatkową opiekunkę do żłobka albo niech sam osobiście pomoże bo co tam się dzieje to jest normalnie katastrofa
                          • Gość: gość Re: To Fura decyduje IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.10, 19:09
                            Furę wywieziemy na taczce. Składał fałszywe zeznania, podrabiał dokumenty. Powinien zostać skazany wyrokiem sądu karnego i powinien mieć orzeczony zakaz pełnienie funkcji kierowniczych, zakaz sprawowania mandatu radnego. Taki człowiek nie powinien uczyć dzieci w szkole. Oszustom i manipulantom trzeba powiedzieć stanowcze NIE.

Mam nadzieję, że ludzie w świeckim sądzie i prokuraturze mają jaja i nie zamiotą tej sprawy pod dywan.
                            • Gość: gość Re: To Fura decyduje IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.10, 15:00
                              Powinni wziąć się za jego dupę. Za te jego przekręty.
                              • Gość: Dorka Re: To Fura decyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 21:51
                                A która dyrektorka kłamała w sądzie?
                              • Gość: > Re: To Fura decyduje IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.10, 15:24
                                nikt go za dupę nie weżmie bo okazało by się że oprócz niego i burmistrza połowa rady miasta maczała w tym swoje brudne i lepkie łapska, prawda panie T.H
                                • Gość: POr Re: To Fura decyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 00:40
                                  Ta z 6 kłamała w sądzie a ta z 9 tylko fałszowała papiery
                                  • Gość: Do gościa Re: To Fura decyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 12:47
                                    A kto to jest pan T.H.
                                    • Gość: >? Re: To Fura decyduje IP: *.ip.netia.com.pl 30.12.10, 14:16
                                      wiecznie uśmiechnięty radny-sportowiec od niedawna pracownik nowej Świetlicy MOPS-U w psychiatryku
                                      • Gość: xxx Re: To Fura decyduje IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.10, 16:47
                                        Inaczej mówiąc sobowtór Fernandela
                                        • Gość: jarek Re: To Fura decyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 18:40
                                          A o co właściwie chodzi w tym wątku, czy był jakiś artykuł. Jeżeli ktoś mógłby to proszę o wprowadzenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka