IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 09:12
Dziewczyny w którym sklepie dostanę ładną sukienkę do noszenia codziennego.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Sukienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 09:31
      na Kopernika koło sklepu mleczarni w Bonito
      • Gość: qwe Re: Sukienka IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.12.10, 10:57
        szukam sukni na studnówkę, niestety w Świeciu nic nie ma. Potem sklepikarze narzekają, że żle im idzie. a towaru przed gwiazdką zero!Dziwia sie, że ludzie szukaja w Bydgoszczy?
        • Gość: ja Re: Sukienka IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.12.10, 13:12
          Naucz się poprawnie pisać babsztylu a potem komentuj.
    • Gość: Aga Re: Sukienka IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.12.10, 13:46
      No racja!!Jeśli chodzi o Świecie to szału nie ma!!Nie tylko w sukienkach!!!!!
    • Gość: Dżoana Re: Sukienka IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.12.10, 14:52
      Mogę sprzedać za symboliczną cenę gorset na cienkich ramiączkach ecru z połyskiem, wiązany z tyłu i spódnicę czekoladową długą, drapowaną. Na wysoką, szczupłą osobę, ok. 175-178cm
    • Gość: jablko mam do sprzedania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 15:07
      mam do sprzedania fajna sukienke może byc na studniówke rozm. S-male L (rozciaga się- gumka z tyłu), możliwość doczepienia ramiączek, oto fotki:

foto1

foto2

foto3

foto4
      • Gość: Ona Re: mam do sprzedania IP: 77.245.242.* 28.12.10, 10:25
        Jablko ile chciałabyś za tą sukienkę??
        • Gość: jablko Re: mam do sprzedania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 15:31
          chce ja po prostu sprzedac bo nie pasuje na moja figure, ale jest naprawdę b.ladna. nie wiem ile chce za nia. kupilam za 149zl. chciclabym chociaz 100zł bo bylam w niej tylko raz, ale czy ktos tyle da? a ty ile byłabyć skłonna za nią zapłacić? cena jest oczywiście do negocjacji. u mnie i tak będzie leżała.
          • Gość: Ona Re: mam do sprzedania IP: 77.245.242.* 29.12.10, 15:44
            Mogłabym Ci za nią dać 60 zł max. Niestety po świętach jestem spłukana a na siłę nic nie szukam, więc sama rozumiesz. Po prostu spodobała mi się :) Kwestia jest jeszcze taka, czy sukienka dobrze by leżała :) Pozdrawiam
      • Gość: ffff Re: mam do sprzedania IP: *.ip.netia.com.pl 28.12.10, 19:59
        Suknia jest paskudna, kolor straszny!!!! totalne dno i Ty w tym byłaś ubrana? SZOK!!!!
        • Gość: ja Re: mam do sprzedania IP: 83.238.158.* 28.12.10, 20:04
          odpusc!!cudowna jest sama bym z mila checia odkupila ale niestety za mala na mnie
          • Gość: jablko Re: mam do sprzedania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 20:33

a jaki nosisz rozmiar? bo sukienka ma z tyłu szeroką gumkę i naprawdę bardzo duzo się naciąga. jest dobra też na rozmiar L. moge zmierzyc i podać wymiary jeśli byłabyś zainteresowana.
            ps. do fff jeśli tobie sie nie podoba to nie komentuj, kup sobie lepszą.
            • Gość: dobry gust Re: mam do sprzedania IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.10, 16:09
              potwierdzam ze super ciuszek;);)super kolor musi pieknie wygladac;)szukam butow z takiego odcienia masz moze do tej sukienki???albo torebkie??ale to dopiero na lutego na wesele;);)pozdrawiam dosiego roku;):)
              • Gość: jablko Re: mam do sprzedania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 16:32
                niestety nie mam nic z dodatków w takim kolorze. mialam do tego srebrną torebkę. tez fajnie pasuje.
                ps. 60zł to troszke za mało. chociaz 80
                • Gość: Ona Re: mam do sprzedania IP: 77.245.242.* 29.12.10, 18:55
                  No niestety, więcej funduszy na tą chwilę nie mam :(
                • Gość: do jabłko Re: mam do sprzedania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.10, 20:05
                  Mój email lois-kent@wp.pl , jak możesz to wyślij mi dokładne wymiary sukienki albo swój nr kom zadzwonie, bo musiałabym ją zobaczyć. Zawsze mam problem z zakupem, ale mi się podoba, i 80 - 100 zł to dobra cena za taką sukienkę. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka