Dodaj do ulubionych

caterng na wesele

12.06.11, 19:28
Czy ktoś słyszał o dobrych na poziomie cateringach na wesele?w restauracjach juz niewiedzą za ile zdzierać od przyszłych państwa młodych a podobno Chudy czy Bruś robią równie dobre jedzonko na weseliskach ktos był na weselech przez nich obsługiwane ? z góry dziekuję za pomoc czytelnikom forum .
Obserwuj wątek
    • jo-jo1 Re: caterng na wesele 12.06.11, 21:45
      Jadłam od Brusia i było dobre, ceny nie znam.
      • peppa.0 Re: caterng na wesele 15.06.11, 18:19
        My jedliśmy jedzonko od p.Chudego i byliśmy bardzo zadowoleni,dużo jedzenia.Polecamy.
        • sufcik Re: caterng na wesele 27.06.11, 11:09
          Macie może namiary na nich ???
          • modlen Re: caterng na wesele 05.07.11, 22:10
            wesele mojej siostry obsługiwał catering p;Chudego-nic dodać nic ująć jedzonko bardzo dobre jeśli chodzi o cenę to płaciła za osobę 150 za osobę (dwa lata temu)ale to chyba uzależnione jest od menu jakie wybierasz!!
            Kontakt-widziałam ogłoszenia w mieście na pewno wisi w rybnym na klasztornej
      • magdalena23-2 Re: caterng na wesele 10.08.11, 14:43
        Witam. Właśnie szukam cateringu na wesele, kilka osób pisze że Bruś jest dobry, ale mnie oprócz samego jedzenia interesuje jeszcze np czy obsługa nadążała zmieniać talerzyki na czyste, czy ustrojenie sali jakie oferuje jest w miare ładne.
        Bardzo proszę o odpowiedź bo w samej rozmowie z nim przez telefon reklamował się wręcz jako ideał... Proszę o szczerą odpowiedź..
      • magdalena23-2 Re: caterng na wesele 11.08.11, 10:33
        jedzenie dobre, a jak podanie, obsługa? też dobre??
    • mmagdalennaa Re: caterng na wesele 07.07.11, 20:21
      ja osobiście POLECAM p. Waldka Chudego, jadłam jego jedzenie na weselu, przyjęciu i kilku uroczystościach rodzinnych i zawsze mi i innym bardzo smakowało, dobrze doprawione, ładnie podane, miła obsługa, niedrogo i wszystko do dogadania, a gdybyście tez chcieli dobre ciasto to polecam od p.Fryckowskiego, zamówić je też można u niego, jak będę kiedyś planowała wesele to na pewno skorzystam z usług pana Chudego.
      • mestka Re: caterng na wesele 25.07.11, 22:06
        catering Świecie
    • kakalutka Polecam jako atrakcję !!! Wiejski Stół !!!! 02.08.11, 12:02
      Zajmuję się przygotowywaniem takiego swojskiego jadła.Są to bardzo " modne" i atrakcyjne dodatki na różnych uroczostyościach. W skład dań z takiego stołu wchodzą : tradycyjnie wędzone szynki , polędwice, baleron, schab, boczek ,szynka z liściem ,kiełbasa polska , kiełbasa w weku , pieczono wędzona kaszanka , udko wędzone ,udko z komina , ogórki małosolne i kiszone , oraz trzy rodzaje smalcu : z ziołami , z lubczykiem z pieczoną cebulką i skwarkami.Oczywiście chleb jest też swojski z mąki orkiszowej i żytniej na tradycyjnym zakwasie.Z doświadczenia wiem iż w poprawiny stół świeci pustkami :-) <a jeśli zdarzy się że copś zostanie to goście chętniej zabiorą do domu pozostałości z tego stołu niż ...ciasto czy weselne trunki> Wszysko przygotowywane jest ze świeżego mięsa , marynowane w naturalnych przyprawach a jedynym konserwantem jest sól. Istnieje możliwość wcześniejszej degustacji danych wyrobów. Cennik oraz szeczegółowych informacji udzielam pod nr tel;728564497 . Jako GRATIS w skład zestawu wchodzi zestaw na porterament: wiejski półmisek , kiełbasa w pętkach , smalec , orórki i swojski chleb. Polecam serdecznie i zapraszam.
    • gabi.1981 Re: caterng na wesele 17.08.11, 18:32
      chudy był na 3 weselach w mojej rodzinie i wiem,ze jedzie na jedno kopyto.wszędzie to samo.
      wszyscy chwalą go,że było dużo jedzenia -ok, ale nie dla każdego ilość idzie w parze z jakością.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka