wika98 07.04.12, 09:58 Macie kontakt (numer temefonu) do tego nowego Multi Boxu? A najlepiej do Jysku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monaliska1985 Re: Multibox Świecie 08.04.12, 10:51 telefonu nie mam, a dla niektórych te sklepy żenada ,dla drugich nie. azdy ma prawo kupowac gdzie chce. byłam osobiście w co niektórych i spoko jest,jak dla mnie fajnie ze jest deichmann. w jysku nieraz w bydzi kupowałam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sandrrra Re: Multibox Świecie 10.04.12, 11:01 Sluchajcie w jysku jest duzo towaru? Tak jak w bydgoszczy czy mniejszy sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
malpisz0n13 Re: Multibox Świecie 11.04.12, 10:50 nie rozumiem co jest tandetnego w Deichmanie,Rossmanie,Naturze czy CCC?? Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: Multibox Świecie 11.04.12, 11:14 Jeśli wg ciebie Deichmann albo CCC sprzedają obuwie wysokiej jakości, to nie mam żadnych pytań. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sandrrra Re: Multibox Świecie 11.04.12, 11:24 Sluchaj w ccc maja kolekcje lasockiego :) To samo co w quazi itd a to takie super tanie nie jest i prawdziwa skora. Nawet powiem ze jak dla mnie z moja pensja drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
malpisz0n13 Re: Multibox Świecie 11.04.12, 10:48 a dlaczego żenada??? co Wam się ludzie nie podoba?? Odpowiedz Link Zgłoś
buzz-astral Re: Multibox Świecie 11.04.12, 19:39 Śmiech na sali. Co niektórzy chcą sklepów w których najtańsze buty będą kosztować 500 zł a jak przyjdzie co do czego to i tak nie będą tam kupować. Jakie miasto takie sklepy. Po co w Świeciu sklepy w których i tak większość ludzi nie kupuje. Ze sklepów w Mulitibox-ie ten CHINOL szału nie robi a reszta może być Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: Multibox Świecie 12.04.12, 07:22 Trwam przy swoim zdaniu,pełno tandety,jedynie Natura ma w ofercie "normalny" towar,reszta proponuje szmelc.Ktoś wspomniał,że w CCC kolekcja Lasockiego,ale to buty z byle jakiej skóry i raczej nietrwałe.Poza tym trzeba uważać często zdarza się,że w kartonie otrzyma się parę obuwia o dwóch różnych numeracjach,albo oznaczone tym samym nr nieznacznie różnią się od siebie wielkością.Ja miałam podobną historię w ub. roku.Potem gdzieś na jakimś forum przeczytałam,że kolekcje m.in.Lasockiego w sieciach dużych sklepów sprzedawane są w gorszym gatunku.Sieci narzucają cenę za jaką daną partię butów chcą u siebie sprzedawać,a producent musi się dostosować.Poza tym te wszystkie buty za 60 czy też 70 zł.i te ilości jak się ociepli,to w całym powiecie wszystkie dziewczyny będą jednakowo ubrane,jak w koszarach.But nie musi kosztować 500 zł. by był porządny,mam znajome,które chętnie kupowałyby za powiedzmy 200-300 zł.Ja pracuję 6 dni w tygodniu i wyjazd na zakupy "ciuchowe"to dla mnie strata czasu i szlag mnie trafia jak co kilka miesięcy zalewa mnie fala tandety ze wschodu.Butik z bielizną Triumfa jest od kilku lat i jakoś się utrzymuje,więc chyba można handlować porządnymi rzeczami? Odpowiedz Link Zgłoś
sandrrra Re: Multibox Świecie 12.04.12, 08:10 Powiem ci ze wcale nie. Butow lasockiego nie kupisz za 60. Wejdz kiedys do sklepu zobacz najzwyklejsze conajmniej 150 juz nie mowiac o tych elegantszych albo kozakach itd. serio:) Zawsze wszystkiego mozna trafic gorszy egzemplarz takze nie powiedziane, Dobrze sie nosza i dluzej niz te zwykle bez marki:) w takich butach nie ma odciskow itd. Raczej nie sa gorszej jakosci kiedys porownywalam i sa takie same jak juz mowilam w quazi i cena zawsze rowna tych samych modelow. Gdzies kiedys pisali ze sprzedaja je na terenach ccc zeby byl wiekszy dostep w sensie zeby nie trzeba bylo jezdzic po samych wielkich miastach po lepsze buty. O akcji z pomylonymi numerami tez nie slychac a jak juz to klienci tak przymierzaja i mieszaja i potem pewnie taki zonk:) ja ani nikt z moich znajomych takiej akcji nie mial a jakby bylo i sie wczesniej nie widzi to przy kasie zawsze i tak sprawdzaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz3569 Re: Multibox Świecie 12.04.12, 10:07 Racja buty w CCC to największy szajs z Chin.A obsługa robi wielką łaskę że tam są. Raz byłem a połowa obsługi raz z kierowniczką delektowała się papieroskami na parkingu .No i była wielka obraza że trzeba było wyjść na sklep .Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: Multibox Świecie 12.04.12, 19:37 Ja osobiście miałam okazję kupić parę butów z różną numeracją(w ub. roku kwiecień-maj) CCC w Galerii Marianki,zorientowałam się dopiero w domu.Sprzedawczyni powiedziała mi,gdy przyszłam buty wymienić,że często się to zdarza.Obuwia nie wymieniła,ponieważ był tylko jeden karton,ten felerny.Nie pisz więc,że przy kasie sprawdzają,bo to nieprawda.Wtedy do głowy mi nie przyszło,że może dojść do takiej sytuacji,dlatego nie patrzyłam na buty pod kątem zgodności numerów.Nie pisałam,z buty Lasockiego kosztują 60zł.,tylko,że jest od groma byle jakich butów za tyle właśnie.Poza tym obuwia Lasockiego nie zaliczam do lepszej jakości raczej takich sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
toojoo Re: Multibox Świecie 12.04.12, 20:13 I.....jak się dalej sprawa potoczyła?..Nie wymieniła -bo nie miała z czego,ale zapewne miałas prawo wymiany na inny model względnie zwrot gotówki....prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
buzz-astral Re: Multibox Świecie 12.04.12, 20:36 Na pewno oddali Ci kasę za buty a Ty fochy stroisz, że ktoś sie pomylił. Gdybyś kupiła w Bydgoszczy to jeszcze 100 km musiałabyś gnać żeby buty wymienić a tak załatwiłaś wszystko na miejscu. A swoją drogą to już kilka razy kupowałem w CCC i zawsze sprawdzali czy oba buty są identyczne. A może masz sklep z butami i próbujesz konkurencji smrodu narobić. Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: Multibox Świecie 12.04.12, 20:56 Dostałam zwrot pieniędzy.Jednak taka sytuacja przytrafiła mi się dwa razy w ciągu niespełna trzech miesięcy,więc nie uważam,że to przypadek.Biorąc pod uwagę fakt ,że w CCC kupowałam tylko trzy razy,dwa ostatnie to było fiasko.Kilkanaście razy kupowałam w Galerii toruńskiej,parę razy w Trójmieście i nigdy podobna sytuacja nie miała miejsca.Obojętnie też czy kupiłam buty wyjściowe,domowe czy też na działkę,zawsze byłam ukontentowana.Jak wchodzą do sklepu po zakupy,to nie chcę chwilę potem wracać z reklamacją.Nie o to chyba w handlu chodzi,prawda?Do Twojej informacji,sklepu z butami,ani żadnego innego nie mam.Tak na marginesie pani butów nie wymieniła na inną,bo wedle jej słów dostała z tego fasonu po jednej parze z każdego numeru. Odpowiedz Link Zgłoś
toojoo Re: Multibox Świecie 12.04.12, 21:14 No widzisz,to zmienia postać rzeczy....a w poście powyżej zrobiłaś taką aferę z czego wszyscy wszem i wobec wywnioskowali ,że w tych "dwóch różnych"butach jesteś zmuszona po świecie pomykać...maszyny i komputery się mylą a co dopiero człowiek...myślę ,że albo masz "pecha bucianego"alboi Cię tam nie lubią...jeździj kobitko lepiej do Trójmiasta na zakupy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: Multibox Świecie 12.04.12, 23:14 O pechu można mówić,jak w drewnianym kościele cegła na łeb spadnie,a nie wtedy,gdy podczas trzykrotnych zakupów w jednym sklepie, w przeciągu niespełna pięciu miesięcy dwa razy człowiek się sparzy.Chciałabym móc robić zakupy w swoim mieście,pracuję sześć dni w tygodniu i raczej wolałabym do dużych miast wyjeżdżać wyłącznie turystycznie.Niestety jakiemuś dupkowi robiącemu badanie naszego rynku zbytu pod kątem ewentualnych klientów wyszło,że lepiej zarzucić Świecie chińszczyzną i chłamem.! Odpowiedz Link Zgłoś
buzz-astral Re: Multibox Świecie 13.04.12, 12:59 Wystarczy nie robić zakupów u Chinczyków i już. Zresztą tam jest naprawdę drogo. Za plastikowy pistolet na wodę chcą 20 zł. Taki sam kupiłem za 5,99 w innym sklepie. Do tego smród tandetnej gumy i plastiku w tym sklepie zwala z nóg. Współczucia dla dziewczyn tam pracujących. Odpowiedz Link Zgłoś