Dodaj do ulubionych

Wertykulator

27.04.12, 20:11
Witam!Chciałabym spytać Forumowiczów czy może ktoś dysponuje wertykulatorem elektrycznym do trawników.Myślę o usłudze wertykulacji trawnika oczywiście odpłatnie,albo o wypożyczalni sprzętu ogrodniczego w Świeciu?Przy okazji nie chciałabym zbankrutować.Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • 2jajakobyly Re: Wertykulator 28.04.12, 06:43
      Jeśli można zapytać to ile chcesz wydać na tego typu usługę albo wypożyczenie sprzętu ? Jeśli ktoś ma 100m²-5000m² to cena wertykulacji kształtuje się od 0,30 – 1,40 zł/m² w zależności od powierzchni . Jeśli chodzi o wypożyczenie sprzętu to nie mam pojęcia czy w Świeciu lub okolicy ktoś się tym zajmuje.Z pewnością w Bydgoszczy tak . Może warto na własność kupić grabie z ostrymi ząbkami lub w zależności od zasobności portfela bardziej fachowy sprzęt .Te kształtują się za allegro od kilkudziesięciu do kilkuset złotych . Tym bardziej że sam zabieg wertykulacji jest zabiegiem cyklicznym i należy go powtarzać przynajmniej raz w roku na wiosnę przed wyrastaniem młodej trawy (można też jesienią przed ostatnim koszeniem trawnika ) .
    • skog1 Re: Wertykulator 07.08.12, 13:47
      Witam! Jestem z okolic Świecia i prowadze usługi ogrodnicze ,między innymi związane z wertykulacją trawników itp. tel. 785339098 Pozdrawiam! Marcin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka