joszi777 25.11.12, 19:20 Witam poszukuje dobrego fryzjera lub kogokolwiek kto potrafi robić dredy. Jeśli znacie kogoś to proszę o polecenie z góry dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arodreads Re: Dredy 26.11.12, 03:58 Witaj. Robię dredy od pięciu lat, mam na swoim koncie ponad dwustu klientów. Oferuję profesjonalne robienie, poprawianie, zagęszczanie, przedłużanie/doczepianie, skracanie, farbowanie (i inne) - dready - szydłem, wełną, ręcznie - wszelkie metody - dredloki i warkoczyki we WSZYSTKICH kolorach i długościach NA PEWNO będziesz zadowolony. Ceny są niewielkie, a ponadto gwarantuję Ci TRWAŁOŚĆ moich splotów, czego nie gwarantują inni (większość dreadmakerów zarabia właśnie na POPRAWIANIU swoich dzieł, ja poprawiam jedynie po nich...) Jedynym haczykiem byłby dojazd do Torunia, ale gwarantuję za to piwko, cobyś się zrelaksował po dojeździe :) Łap ze dwie fotki :) naforum.zapodaj.net/thumbs/1591533edbe0.jpg naforum.zapodaj.net/thumbs/db6fac3201f0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
joszi777 Re: Dredy 26.11.12, 18:38 Super daj jakis nr telefonu to pogadamy bo bym mial troche pytan Odpowiedz Link Zgłoś
arodreads Re: Dredy 26.11.12, 19:16 517 576 588, odpowiem na wszystkie pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
artysta21 Re: Dredy 20.02.15, 15:38 www.dredy.pl Najdłużej w Polsce kręci dredy i ma bardzo przystępne ceny . Odpowiedz Link Zgłoś